A szépemlékű Budapest TV épületéből vitték be a VIII. kerületi kapitányságra a felszámolás alatt álló műsorszolgáltató cégének tulajdonosát, Bródy Pétert hétfőn. A rendőrség sikkasztás gyanúja miatt nyomoz a vállalkozóval szemben tudta meg a hvg.hu.
Na, nyugalom, a Sirius műholdon állítólag megy már "Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest Európa Televízió műholdas vételéhez szükséges műszaki paraméterek a következők:
Pegig jó lett volna, ah tovább megy. Én ugyan nem néztem, de gondoltam mire nyugdíjas és esetleg kissé debil leszek, lesz egy jó műsor a tévében, amit szeretni fogok. Sajnos ebben más nem reménykedhetek... Pedig azok a jó kis kívánságműsork... Azok felejthetetlenk... :)
Sosem fogják már bemondani, hogy :
"Gyugyó Cserterettentőről sok boldogságot kíván Erzsi mamának a nyugdíjasház legcsinosabb hetvenesének születés napja alkalmából. A következő BLACK METAL számot küldik még Anyika, Pityu, öccse Feri, a kis Gézuka valamint a postás, a rendőr, a villanyszerelő, szomszéd, a gázos és a díjbeszedő, a handlé, a szódás és a képkereskedő, a házmester, a fia és a kéményseprő...."
Tájékoztatjuk Önöket,hogy a UPC Direkt közlése szerint, a Televízió és a műholdas feladó közötti üvegszálas kábelkapcsolat meghibásodása miatt az adás nem tud eljutni a Televízió székházából a feladóállomásig.
A hiba elhárítása folyamatban van,addig adásunkat továbbra is interneten nézhetik. A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük.