Szia nyugiss! nem vagyok fórumozó, csak nagyon kerestem bery ari -gombóc, ne higgy nekem c. számát, és így jutottam erre a fórumra. Nagyon örülök, h a hozzászólások elég frissek, így talán még sikerrel járok.:)))Szeretnélek megkérni kedves nyugiss, h ha lehet, velem is oszd meg a rapidshares jelszót!Előre is köszi szépen!!!
a fene sem tudja, de nekem kicsit ez az extázis közeli állapot inkább hasonlít valami rajongó érzéshez, mint a tisztelethez, már csk azért is, mert, ha tisztelek valakit, akkor a környezetét is tisztelem, megpróbálok a környezetével is kapcsolatot kialakítani, esetleg barátságot, de ezekben az esetekben ez nem történt meg.ez kizárólag egy embernek szól. vele akarnak beszélgetni, őt akarják megismerni, mondhat ott más ember akármit, magasról letojják. szerintem a kiváncsiság, a tisztelet és a rajongás is felismerhető a viselkedési jegyekben.
én gyerek voltam a 80-as években, úgyhogy nem nagyon értem ezt az egészet, de van akinek ez egy fontos emlék.
hát nem tom én a tisztelet szót inkább használnám, bár kitudja. de annak viszont örülök hogy a mostani gyözikékre, meg akiket sztármajmolnak 30 év után nem emlékszik senki. de pont ez az amit írtál-írtam hogy inkább a tisztelet az ami megmarad s nem is a rajongás.
Vicces ez a kifejezés, hogy rajongó!Főleg itt M.o.-n.
De volt szerencsém manapság is megtapasztalni, hogy megy ez a volt Bery Ari, manapság pedig Berencsi Attila az utcán gyanutlanul, egyszer csak megszólítja egy lány, kitudja hány éves, de tuti elmúlt 35. Na , megszólítja, hogy te vagy B.A.? Amikor kiderül, hogy igen hát a hatás elképesztő , még ennyi év után is. Totál bezsongás tapasztalható.Rajongás a szemekben.
Több ilyen szituban voltam már a társaságában, és a hatás általában ugyanaz, a 30-40-es korosztályú nőknél. Egyszerűen nem tudnak közömbösek maradni. Pedig ez az ember is olyan büdöset sz....ik, mint bárki más és mégis.
A nők ezen nehezen tudnak uralkodni és azt hiszik, hogy el tudják titkolni, pedig nem.
A férfiaknak nehéz mert szabad szemmel is jól látrható, az hogy hogyan vélekednek egy nőröl, de a csajoknál ez már nehezebb leszűrni.
Persze, serintem nagyon tehetséges festő és zenész is, csak, nem olyan elhivatott, hogy mindenen és mindenkin átgázolva megvalósítsa önmagát. ezt sokszor jól ki is használják.
Remélem mindenki B.A & a Pillangók -al kapcsolatos igéynét sikerült kielégítenem.
Nekem is kb ezek vannak meg, akkor nem túráztatom magam. Ha találsz még olyat, amelyik az előző felállással készült, van pár studiófelvétel, azok más felfogásban készültek, akkor még Losonci Pali zongorázott.
Sehová nem fogom "feltolni", ez tuti!!!Nem teszem mindenki számára hozzáférhetővé, mert annak nem biztos, hogy az előadó úr örülne, de el tudom küldeni e-mailban, ha jó!
az email címemre küld el a tiédet és repítem az anyagot.
Ez nagyon jó hír, mert nekem több forrásból is megvan, de mindegyik gyalázatos. Kivéve persze a komplett Szellők szépe, mert az meg is jelent és ráadásul CD-n.
Szerintem 10-es skálán egy jó közepes, tehát 6-7 -es. Persze ez relatív. a háttérben hallható egy minimális sistergés, gondolom ez annak köszönhető, hogy kaziról lett átkonvertálva mp3-ra.De totál élvezhető, bár én csak fülhallgatón keresztül hallgattam. De nem is tudtam, hogy ez ilyen jó zene.Nagyon tetszik.
Háát! én még csak egyszer hallgattam meg, de szerintem semmi baj nincs vele, de hogy olyan választ adjak , ami fedi is a valóságot, majd ma meghallgatom.De szerintem emlékeznék rá, ha gáz lenne.
Valaki rítt, hogy kellene neki a lemez. Nekem megvan, igaz kazettán, mert akkor csak az volt. Nekem a korábbi hangszerelések sokkal jobban tetszettek(amikor Loso zongorált) rezsónak nem tetszettek sem a hangszínei, sem amiket játszott. Ami koncertkeket hallottam, mind jobbak voltak mint a lemez, ileltve a demo. VAn egy demom, amire még nem került rá az ének, teljesen más, asokkal jobb mint amit később csináltak. A lemez nyugaton a zenekar kb 5,.ik lemeze lett volna.
hát mellesleg én is sokat hallgattam anno beri ary és a pillangókat megis van igaz elég gány minőségben de azthiszem ez már olyan requiem féle néha, felidézünk visszahalgatunk nem rajongunk. ám őszintén mondom fogalmam sincs ki a za zsanett s azt hiszem ennek csak örülhetnek, a leorol tán van vmi fgoalmam de sztem az is rossz :D de rmeélem igy is marad.
azt tudom, mert láttam a net-en több helyen is , hogy a Mokép gondozásában megjelenik dvd-n szept második felében A szerelem első/második vérig, werkfilmmel,képgalériával és az első vérig-en Bery Ari és Ágnes Vanilla duettet énekel egy dalban amit, Bery ari a Ne higgy nekem c.dal után készített, mondhatjuk folytatásként írta és szövegelte még évekkel ezelőtt amikor is egyik médiás(akkor műsorvezető) barátja megkérte rá, mert készült egy válogatás lemez ahol a magyar popélet számait tévés személyiségek énekelték el. Na akkor Attila ezt a dalt elénekelte a sráccal és megtoldotta még egy versszakkal!
most meg Ágnes Vanilla aki úgy gondolta, hogy pályafutásának kell ez a dal Titkaim címmel, felkutatta Ary-t a maga rámenős és önimádó stílusában ,felkérte hogy morálisan járuljon már hozzá az ő elképzeléséhez és mint kitűzőt ezekután hordani tudja a Bery Ary -t(József Attila után), aminek az lett a vége, hogy erre az új versszakra attilla írt még egy kellemes dallamot, ami felkerült a közös előadásban, Titkaid minden nap címmel. készült hozzá még egy videóklipp is vanilla által,mintegy emléket állítva Attilánk lehengerlő jóképűségének, aminek már Dobray györgy a film rendezője sem tudott ellenállni és felpakolta a dvd-re, hadd örüljön a jónép. a második vérigen pedig Vanilla feldolgozta Ne higgy nekem-et(ehhez is készült egy klipp),szerintem öncélúan, mert csinált belőle egy rock számot amin éneklés helyett kiabál(kár, mert ha valamihez ért az az éneklés) ,maga mellé állította még Dés laci bácsit is , aki mint vanilla honlapjáról megtudtuk elalélt a gyöngyörűségtől amikor meghallotta a feldolgozást, persze ki nem??? Ágnes szerint mindenki, hangoztatja is amikor csak alkalma van rá, dehát megbocsátjuk neki, mert tudjuk, hogy távol áll tőle a szerénység.
ezt lehet tudni Bery Ariról manapság, meg azt hogy képeket fest és belső terek dekorálását vállalja,az ő igényes és egyedi keratív módján azoknak akinek van rá pénzük és igényük.....
Ha valakit érdekel a Beri Ary és a Pillangók (vagy más régi, magyar alternatív zenék), az írjon a torpe94@t-online.hu címre... Valaki tud valamit BA-ról???
Szerintem egyáltalán nincs kevesebb rajongója, mint az említett egyéneknek!Én már nagyon sok Beri Ary tisztelővel találkoztam, de még 1 Leó vagy A Zsanett rajongóval sem!!!! Amúgy is ki az a Zsanett?:) persze tudom, csakhát oly távol van a két egyén mint Makó Jeruzsálemtől!
20 év telt el és még mindig nem felejtették el a nevét és bírják! mondjuk ez egyrészt valóban a külsejének köszönhető és annak, hogy egyedűlálló gondolkodása van , az ahogy a művészet általa művelt ágaihoz áll, végtelenűl alázattal közelít! ! jelenleg eredeti szakmájából él, grafikus.vagyis festőművész. azt is jól csinálja!
Most azt hallottam hogy kiadják a szerelem... vérig filmeket dvd-n!
azért ennek örülök! Ja és most megint kezdik felkapni.vagyis a kreatívitás hiányos előadók (josh és jutta és ágnes vanilla) újra feldolgozták a 2. film egyik betétdalát! Nem sejtik, hogy az akkor és azokkal az előadókkal durrant nagyot! Csak megerőszakolják a rock and rollt - ahogy azt Ford Ferlaine is megmondta!
és tényleg jól néz ki, még így 40-en felé is.mert én is láttam!
...és egyébként gyönyörűen fest. Én láttam. És eddig is írt dalszövegeket, csak a lemezborítón már nem az ő neve olvasható...Mert valami furcsa módon kurvára nem érdekli a népszerűség. És lám, ennek megfelelően, kevesebb is a rajongója, mint mondjuk Leónak vagy Zsanettnak Big Brother-ből :-)