2008.01.01.-töl csak plakettával lehet bejönni Berlin belvárosába. Egyelöre mindegyikkel. 2010.01.01.-töl már csak a sárga és a zöld plakettával lehet. Nincs szmogriadóhoz kötve. (amióta itt élek nem volt még szmogriadó Berlinben)
Ez a karbonos dolog érdekel, van erről valami doksid? leírás, esetleg fotók hogy készült.. ha már leírtad elég ha kb megmondod mikor, aztán megkeresem , de így elsőre nem találtam.
Patre! én utánakérdeztem az ismerősömnél és azt mondta, hogy az a zöld/piros/sárga plakett a szélvédőn (amit kérdeztem, hogy hogyan kaphatotott 4-est) na az csak szmogriadóban lép életbe.
A carbonozásra csak horribilis, és irreális összegek vinnének rá mégegyszer...magyarul nincs az az isten amiért én azt újra elkezdeném...(nem oly rég kerestem vissza a hozzászólásaim közül azt a részt, ahol ez történt, és már ott is írtam...) Viszont nekem lehet hogy belátható idön belül más lesz, és akkor eladó sorba kerül...
Semmi gond :-)) Patre a google-s polóban én voltam :D Patre 1 kérdés!! Nem akarsz nekem is csinálni 1 olyan közép konzolt mint amit mutattál? :DD Árban sztem megtudunk egyezni :DDD
Végre van egy kis időm, látom van mit olvasnom :-)!!!
Egy tanács a hűtő légtelenítéséhez:
1., belső hőm. szabályzó maxra állít.(így biztos nyitnak a mágnesszelepek) 2,. kiegyenlítő tartály kupak levesz, az e melletti műanyag csavar kiteker (pl. 50 Ft-ossal) 3., fagyálló beönt 4., motor beindít 5., addig töltöd (de sosem tele!!!), amíg a csavarnál buborékmentesen nem jön a lé 6,. motor leállít, csavar vissza, kupak vissza, majd mehetsz. (érdemes az üzemi hőm. elérése után pár km-t menni, majd pihi. Lehült motornál szintellenőrzés ajánlott, de csak hideg motornál!!!
A hátsó féknyereg is olyan mint az első a bmw-nél külön van a kézifék ,nem kell semmi spec cucc.
A hosszbordás szíjhoz sem szerintem de én sem vagyok szerelő és nem ismerem mindegyik motort inkább csak a sajátomat.Egy hajlékony csukló azért jól jön..:))
Megtisztelsz, hogy ezeket a kérdéseket nekem teszed fel de én csak használó vagyok, nem szerelő.
Ezek közül egyedül a hűtőcserét végeztem el ( és nyilván azt követően a légtelenítést ) , ott a légtelenítés a tágulási tartályon keresztül történik, nincs semmi spec csavar ( mint pl E39-nél ) .
- a hűtő légtelenítése hogyan működik, hol vannak a légtelenítő pontok?
- a hátsó fékbetét cserekor a dugattyú visszanyomásához kell valami célszerszám? vagy olyan mint az első féknyeregnél? gondolok itt egy egyszerű visszanyomó szerszámra.
- hosszbordás szíjat is akarok cserélni. ahhoz kell valami spec célszerszám?