Kedves Kicsianya. Nekem van egy egyszerű keresztszemes Házi áldásom.Igaz úgy fényképeztem.mintája nincs.De szerintem le lehet számolni.Megpróbálom a képet ide rakni,hanem megy akkor itt megtalálod. http://kotos.xfree.hu/152778
Nagyon szépek a munkáid!Az előző link amit megadtál,az tényleg az nlcafe fórum (nőklapja fórum)képtára volt.Ez amit most adtál meg az már tényleg a te képtárad és gyönyörű a kislányod,és a munkáid is nagyon szépek! Laci! Én nagy rajongója vagyok az oldaladnak,sűrűn használom a kirakódat amivel keresztszemest lehet készíteni,ez az újítás a nyomtatással sokkal jobb és áttekinthetőbb! Köszönjük szépen a lehetőséget,hogy használhatjuk! Minden érdeklődő nevében szólok,mert szerintem bárki ellátogat hozzád,az biztos sikerekben gazdag élményekkel és mintákkal távozik az oldalról és szerintem ugyanúgy mint nekem felkerül a a kedvencek közé az oldal,hogy indig kéznél legyen! További sok sikert és jó munkát neked az oldal sikeres alakításához! Ági.
Most már jó a link:-))) Köszönöm az elismerést. És akkor egy másik magyar minta könyv... Tiszavidéki keresztszemes hímzésminták (nem, ez nem az én oldalam :-)) Amint sikerült elérnem az örökösöket -és megszerezni a hozzájárulásuk- akkor azt is felteszem az oldalamra.
Az oldalamon fenn vagy egy teljes könyv (legális), régi magyar mintákkal. Sajnos nincs tájegységekre bontva. Ahogy van időm lassanként újra rajzolom, így "normális" leszámolható mintaként lesz meg...
Te vagy nlcxszem??Én azt hittem ez a nlcafe képtára! Én is bejáratos vagyok ide,de te melyik albumot tetted fel?Melyik a te műveid albuma,mert itt sok album van amit sokan tettek fel!
Igen, a felső a magazinból való. Ami most készül, egy ismerősömtől kaptam a mintát. Rákoczi minta, beregi keresztszemes. A neten is körül nézek majd, több ötletem van mit szeretnék készíteni hasonló mintával.
Nagyon jó ezeket a mintákat hímezni, nem kell sokat számolni és haladós is. A végeredmény pedig nagyon mutatós.
Húúúúúú!Ezek tényleg kicsik! Én csak exprolerrel tudok képet feltölteni,és ha feltöltötted,akkor a "beszúr"-t is kattintsd,de látom,hogy már sikerült feltenni képet,de 500kb-ig fel tudod tölteni. Tedd fel valahova és csak a linket tedd fel hozzá! ( Például:Kepfetoltes.hu)