Keresés

Részletes keresés

ati86 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 415
Szia!
Nagyon jó, hogy összeírtad ezeket, ilyen dolgokban sajnos nem vagyok elég precíz.

Jim Davis már nagyon betegen forgatta le a 3.évadot (1980-81), az évad felétől már parókát hordott. Voltak olyan jelenetek, ahol még a rendes haja volt, ezeket nyilván hamarabb vették fel. A végén már csak parókában játszott, s a mozgása is nehézkesebbé vált, arca felpuffadt. A Takapa-ügynél, ahol Ellie-vel majdnem válnak, már szinte haldoklott. Azok a részek 1981. február-március környékén készülhettek. Ez nagyjából a 67-73. részig tart, Jim a 75. részig szerepelt, ahol a történet szerint Ellie-vel nászútra indulnak Párizsba, utána nemsokkal elhunyt. A sorozatban egy fél évig még életben tartották, de a képe már nem volt ott a kezdésnél. Nem csoda, hisz áprilisban meghalt, azok a részek meg már 1981 decemberében mentek, a 4. évadban (1981-1982).
Előzmény: g1397k (412)
ati86 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 414
Igen. Az én alcímem:)))
Előzmény: Törölt nick (407)
encián Creative Commons License 2009.07.25 0 0 413

Barbara Bel Geddes (Ellie Southworth Farlow Ewing)

1922-2005

Hétfőn hunyt el tüdőrákban.

Melyik hétfőn, melyik évben? Mi ez most, egy rákellenes liga?

 

Minél idősebb valaki, annál nagyobb esélye van a rákra. Szennyezett minden: a levegő, az élelmiszer, a viz, a közélet - és ez független az országhatároktól, mert akárhová mész, minden életveszélyes, maga az élet is az, tök mindegy hol és hogyan élsz, max. egy kicsit meghosszabbítod a vergődésed.

Előzmény: g1397k (412)
g1397k Creative Commons License 2009.07.25 0 0 412

Egy kis érdekesség:

 

Jim Davis (Jock Ewing)

1909-1981

Erős dohányos volt és ő is tüdőrákban hunyt el. Utolsó forgatási napjaiban a kemoterápiás kezelés ellenére, kopaszon is kamera elé állt és továbbra is dohányzott.

 

Donna Reed (A II. Ellie Southworth Ewing)

1921-1985

A sors szörnyű iróniája, hogy a beteg Bell Geddes helyett játszó Reed egészségesen vette át a szerepet, majd nem sokkal Geddes visszatérése után hasnyálmirigy rákban hunyt el.

 

Keenan Wynn (A II. Willard "Tintás" Barnes)

1914-1986

A II. Tintás-t alakító színészt rák vitte el.

 

Dack Rambo (Jack Ewing)

1941-1994

AIDS-ben hunyt el az elfeledett Ewing fivér.

 

David Wayne (Willard "Tintás" Barnes)

1914-1995

Az öreg Tintás tüdőrákban hunyt el.

 

Howard Keel (Clayton Farlow)

1919-2004

Vastagbél rákban hunyt el tavaly ősszel. 

 

Barbara Bel Geddes (Ellie Southworth Farlow Ewing)

1922-2005

Hétfőn hunyt el tüdőrákban.

je
encián Creative Commons License 2009.07.25 0 0 411
Mi az a "magyar dallas"?
Előzmény: g1397k (409)
g1397k Creative Commons License 2009.07.25 0 0 410

jock

 

 

 

 

 

logo

g1397k Creative Commons License 2009.07.25 0 0 409
Mindent jól kitaláltak, Patrick Duffy visszatérése után találtak valakit akivel visszaakarták hozni Jockot (bár nem lett volna olyan jó, mint Jim Davis), de szerintem jobban alakult volna a történet...  De nem kellett a nézőknek. :( Fogadjunk a magyar dallasban 1-2 év múlva feltámad magdika és nem mondják a szereplők, hogy nem ő... Sajnos ilyet csak a filmekben lehet megcsinálni, pedig én életemben is csinálhatnának olyat, hogy csak álmodtam az utolsó 4 évet...
encián Creative Commons License 2009.07.25 0 0 408
Pontosan így van, nagyon jól látod! Ez a képességed, ha jól használod az életben, sok mindentől megóv majd.:-)
Előzmény: ati86 (406)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.25 0 0 407

Elérkeztünk a Wes Parmalee-féle hercehurca végéhez.

 

Ez az alcím?

:)))

Előzmény: ati86 (405)
ati86 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 406
Igen. Cliff nem csak tapló, de még aljas és számító is. Nem először játssza el ezt a kis trükköt Jamie-vel. Meg az a vazektómiás hülyeség

Jockey és Cliff között az a legnagyobb különbség, hogy Cliff egy pitiáner, kisstílű ember, Jockey egy nagyvonalú gazember.

Előzmény: encián (404)
ati86 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 405
235. rész - Az újabb összecsapás
Rendezte: Michael Preece
Elérkeztünk a Wes Parmalee-féle hercehurca végéhez.

Jockey: bizalmasa, aki üzletet akart kötni vele, közli Jockeyval, hogy kihátrál a megállapodás mögül, s helyette Jeremy Wendellel köt hosszútávú üzletet. B.D. Colhun akciója balul üt ki, rengeteg a halott. Egyik offshore cégét Slynak ajánlja fel. Anyjának esik, amiért Parmaleevel este találkozott. Épp a férfi után nyomoztatott, mikor meglátták őket együtt. Szembesíti anyjátt tévhitével kapcsolatban, s hogy erre az egész családja rámehet. Meglátogatja Clayton Ray házánál, aki szemmel láthatóan szenved a remeteélettől, de visszatérni sem akar addig, míg nem oldódnak meg a problémák. Jockey felkéri Claytont, hogy segítsen neki Parmalee-t eltávolítani, s bevallja neki, voltak ellenérzései Claytonnal szemben, de ugyanakkor boldoggá tette az anyját mindig is. Clayton megegyezik Jockeyval Parmaleet illetően, viszont nem megy vissza a Ranchre. Közben April próbálja elcsábítani West Jockey kérésére, s még le is itatja, de a nő nem jár szerencsével, s közli Jockeyval, minden jel arra mutat, hogy a férfi az apja.

Bobby: Továbbra is Dél-Amerikában tartózkodik, de eleinte semmi jóval nem kecsegtetik a kutatócsoportok West illetően. Sokaknak ismerős a figura, de egyelőre nem tudják belőni, pontosan ki lehetett az. Bobby utasítja a nyomozókat, továbbra is mutogassák körbe a képét, hátha valaki többet tud mondani róla. Hazatérte a hagyományos Barbecue partyra esik, mikor bejelenti, perdöntő bizonyítékai vannak Parmalee ellen. Punkot kérdezi, ismert-e egy bizonyos (nem tudom kicsoda:))) nevet, s ő igent mond rá. Punk említi, hogy a férfi volt Jock mellett, mikor lázálmok gyötörték, s akkor mondhatott el mindent Wesnek. Már Parmaleehez indulnak a nappaliba, a férfi ekkor viszont már sehol sincs.

Samantha: Valentine kéri őt, hogy fogadják el egyik nagy cég remek ajánlatát, hogy felvásárolhassák a céget sok pénzért cserébe. Samantha nem engedi, önállóan fejlődő, terjeszkedő vállalkozást akar belőle, s kéri a férfit, ne tegyen ajánlatot semmire. A pasas eleinte vonakodik, majd beleegyezik a cég terjeszkedésébe, s kitart Samantha mellett.

Pamela: Cliffel tárgyal, aki felhánytorgat neki bizonyos dolgokat. A nő minden olyan üzleti akcióról tudni akar, ami komoly pénzt hoz, vagy visz a Barnes-Wentworthtől. Cliff vonakodva, de beleegyezik az üzletbe. Jockeyval támad egy kis afférja, mikor testvérével éppen összebunyóznak az összejövetelen. Ellie-t próbálja lelkileg támogatni, s irányítani döntésében. Megkérdezi tőle, érez -e Parmalee iránt hasonlót, mint a néhai Jock iránt.

Cliff: Pamelával, majd később Jamie-vel tárgyal. Bevallja Pamelának, hogy Jamie-nek igaza volt az olajkút dolgában. Jamie-nek is elmondja, rendkívül hálás neki, amiért ötletével kisegítette a bajból. 2 millió dollárt kér viszonzásként férjétőt. Cliff szemei elkerekednek, de Jamie jogos haragja, amiért a férfi folyamatosan kihasználta, hatással van rá, s beleegyezik a külön megállapodásba. Jockeyval összeverekednek a partin, mikor figyelmezteti Jockeyt, hamarosan távozhat az irodájából. Jack megdöbbentő bejelentést tesz. Eladja részét Jamienek 1 dollárért, hogy ne kelljen megosztani jövedelme 50 %-át a pénzéhes Aprillel. Cliff rögtön visszakozna a válástól, de Jamie átlát a szitán, s elhajtja a férfit.

Ellie: Pamelával beszélnek Parmaleeről. Az asszony bízik abban, hogy ő Jock, de imádja férjét, Claytont. Végül, elmerengve egyik este fotóalbumai fölött, dönt, s megmondja Claytonnak, mindegy, hogy a férfi Jock-e vagy sem, soha nem megy vissza hozzá, s Claytonnal él tovább. Wes Parmalee végül bevallja neki, hogy nem Jock, s elviharzik Southforkról.

Clayton: Jockeyval beszélget feleségéről és Parmaleeről. Kiköti, addig nem megy a ranchre, míg a felesége nem döntött a jövőt illetően, de Wes kézre kerítésében szívesen segít Jockeynak. Később kibékülnek Ellie-vel, s boldogan borulnak össze. Miután kiderül, hogy Parmalee nem Jock, s elment, Clayton bosszút forral ellene, s kijelenti, lehet, hogy nem most, de egyszer végleg elintézi a férfit.

Donna: Washintonban próbál egyre több támogatót megnyerni a független olajvállalkozók védelmére, de nem nagy perspektívával kecsegtetik. Dowling szenátor rájön, Donna házassága romokba hever, s kész segíteni rajta.
Ray nem sok szerepet kap, mindössze annyit, hogy Parmaleenek melegen ajánlja a távozást. Parmalee beszélni akar Ellie-vel s bemegy a házba.

Jenna: nem volt szerepe
Előzmény: ati86 (396)
encián Creative Commons License 2009.07.25 0 0 404

Szia ati!:-)

...összecsapták, és így igénytelenre sikerült a vége, pedig menetközben folyamatosan odafigyeltek a legapróbb részletekre is. Persze ennél nagyobb csalódásom sose legyen az életben!

...dehogy ez a Cliff mekkora egy buta lúzer tapló!

 

Előzmény: ati86 (403)
ati86 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 403
Szia!
Tény, hogy a végét nagyon elkapkodták. A parti végére ezt már nem kellett volna berakni, hanem azt, hogy megjön Bobby, s közli, olyan információk birtokában van, ami keresztülhúzhatja Parmalee számításait.... és a kép kimerevedik.
Én is nagyobb harcra számítottam, de az, hogy semmiféle magyarázat nincs Wes oldaláról, csak eltűnik, a többiektől bocsánatot sem kér.... ez tényleg túlzás.
Igazad van, kissé összecsapták a tegnapi részt. Viszont a vége fordulatosra sikeredett, de ehhez szerintem túl gyors volt.
Előzmény: encián (401)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.07.25 0 0 402
Na meg a szuper hazugságvizsgálót hogyan csapta be?

Elvileg erre az a magyarázat, hogy egy ideig tényleg azt képzelte magáról, hogy ő Jock.
Előzmény: Mazsola0070 (399)
encián Creative Commons License 2009.07.25 0 0 401
Nagy csalódás volt számomra ez a rész. Olyannyira, hogy nem is tudok róla most bővebben beszélni.
Előzmény: ati86 (398)
ati86 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 400
Szia!

Az tény, hogy meglehetősen gyorsra sikerült a befejezés. Így végképp nem értem én sem Parmalee indítékait. Elmondja Ellie-nek, hogy nem ő az, de előtte több hét óta tartó bonyodalmat okoz a családnak, s mégis úgy éreztem, meg van győződve arról a férfi, hogy ő Jock. Még April Stevensnek is csak olyan dolgokat mesél meglehetősen mámoros állapotban, amiről csak Jock tudhatott, s nem esett ki a szerepéből.
Szerintem az lehetett, hogy Wesnek eszébe jutott, ki is valójában, s bevallotta Ellie-nek, hiszen tisztelte a nőt. Vagy csak egyszerű csaló, akinek végül nem volt bátorsága már ennyire átejteni Ellie-t. Utóbbit nem hinném. Kategorikusan legalábbis biztosan nem.

De ott van a hazugságvizsgáló. Tény, hogy be lehet csapni, de ha ő elvileg abban a tudatban volt, hogy ő Jock, ne feledjük, ő is súlyosan megsérült, s kómába esett, abban a tudatállapotában képes lehetett azt hinni, hogy ő Jock. S mivel a zuhanás előtt nem sokkal mesélte el Jock a történetét, így valószínű, Parmalee fejében ez rögzült, s úgymond ez tudatosult benne. Így nem csoda, ha a hazugságvizsgáló igaznak gondolta, amit mondott, hiszen ő maga volt meggyőződve Jock voltáról.

A röntgenfelvétel alapvetően nem perdöntő bizonyíték, ezt tudta ő is, ezért egyezett bele a hazugságvizsgálatba. Attól, hogy nagyjából ugyanolyan sérülései vannak, még nem biztos valóban, hogy Jock. Ráadásul együtt zuhantak, tehát hasonló sérülést szerezhetett ő is.
A vércsoport sem perdönő bizonyíték.

Mindenesetre, úgy érzem, vissza akarták hozni Jockot az életbe Wesszel, de az már olyan hihetetlen lett volna a nézők számára, hogy a Barbecue partyn gyorsan leleplezték.

Wes szerintem alapvetően nem volt rosszindulatú, lehet, hogy a parti előtt ugrott be neki valami. Ne feledjük, amnéziában szenvedett hosszú-hosszú ideig. Elvileg idővel pedig visszatérhetnek emlékek, amellyel rekonstruálni tudja az ember a múlt történéseit.

Nekem amúgy az szúrt először szemet, mikor Wes "Jock" Parmalee tárgyalni akart Jeremy Wendellel. Jock soha nem tárgyalt a Ewing Olajtársaság eladásáról, főleg nem Wendellel, a West Star hiénájával.
Előzmény: Mazsola0070 (399)
Mazsola0070 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 399

Kicsit erőltetett szál volt ez a Wes Parmelee sztori, vajon majd mindenre lesz magyarázat? Vagy lehet, hogy ezt meg a Ellie álmodta, mert unja már a Claytont?:)

 

Jött a semmiből és eltűnt a semmibe....

 

Bobby meg 5 perc alatt kiderítette, amit korábban a szuper CIA-s magánnyomozó hetek alatt nem tudott.....

 

Odáig Ok., hogy az igazi Jocktól megtudhatott mindent a Ewing családról (bár ilyen részletességgel, hogy 1937-ben Jock milyen színű virágot adott Ellienek, szerintem lázálmában nem beszél senki), meg megszerezte a személyes holmijait, de hogyan tudott azonos vércsoportot és röntgenleleteket produkálni???

 

Na meg a szuper hazugságvizsgálót hogyan csapta be? (Tudom, az nem kizárt, de arra külön felkészítik a delikvenseket....)

ati86 Creative Commons License 2009.07.24 0 0 398
Jó rész volt. Holnap összefoglalom az epizódot.
Előzmény: encián (397)
encián Creative Commons License 2009.07.24 0 0 397
Nagyon kíváncsi vagyok a mai részre, aztán 2 nap szünet...
Előzmény: ati86 (396)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 396
234. rész - A régi problémák visszatérnek
Rendezte: Leonard Katzman

Jockey:már-már lefújná a szaud-arábiai akciót, mikor B.D. Colhun közli vele, hogy a gépezet már beindult, s semmit sem tehet ellene. Ezért felkeresi a CIA egyik emberét, akinek pénzért cserébe információval szolgálna Colhun akciójáról, megmentve ezzel persze a saját bőrét. Anyjával összetűzésbe kerül, mikor megmondja neki, döntse el, ki lakjon Southforkban, ugyanis ők nem hiszik el, hogy Wes az apjuk, s kész akár távozni is a ranchről. Felesége egy kis videós bemutatót tart neki Mandy felkarolásáról hálószobájában. A férfi meglepődik. Bobbyt támogatja a dél-amerikai útban. April Stevensszel folytat megbeszélést, de inkább csak elbeszélnek egymás mellett, mert aggasztja a Colhun-ügy. Jeremy figyelmezteti Jockeyt arra az időre, mikor már ő ül a Ewing székbe.

Bobby: ő is megtenné, hogy elhagyja Soutforkot. De mielőtt ez bekövetkezne, elindul Dél-Amerikába, hogy Wes Parmalee után szimatoljon. Az út előtt meglátogatja Jenna az irodájában, aki ráborítva minden átkát, neki esik, s kéri Bobbyt, hagyja őt és a gyereket békén. Bobby értetlenül áll a helyzet előtt. Bobby ellátogat Rayhez, aki felajánlja segítségét neki, de végül kijelenti, egymaga vág a kutatásba. Pamelával való kapcsolatára látszólag nem hat ki túlzottan a gyerekprobléma. Nyomozása kezdetét veszi, s készségesen segítenek neki elsősorban a Jock iránt érzett tiszteletből.

Samantha: felfedi kilétét Mandy előtt. Bevallja neki, hogy ő karolta fel, ő tette világsztárrá a nőt, mindezt azért, hogy megkímélje Jockeytól, s aljas terveitől. Mandy kissé meglepődve hallgatja az asszonyt, de ugyanakkor becsüli is a nőt, amiért őszinte volt hozzá, s átérzi, milyen lehet Jockeyval a házasélet. Samantha Mandy elvételével áll bosszút Jockeyn, s végül a két nő viszonylagos békében válik el egymástól.

Pamela: Jamie-vel találkozik, aki a Cliffel való afférja ellenére is szeretné megmenteni férjét a csődtől, s felajánlja segítségét. Pamela később testvérével tárgyal, s kiköti, soha többé nem ad neki egy fillért sem, mert testvére önző és kapzsi, senki sem érdekli, s mindenkit megvet, aki nem olyan, mint ő. Ha viszont megkapja a Barnes-Wentworth 25%-át, hajlandó a továbbiakban is Cliffet pénzzel támogatni. Megbánja tettét Jennával kapcsolatban, s bevallja Bobbynak, mit tett, de férje, megértve annak érzelmi töltetű cselekedetét, fátylat borít az ügyre.

Cliff: Pamelával elmegy ebédelni, mikor az különös üzleti ajánlatot tesz. Első pillanatban természetesen majd felrobban, majd végiggondolja Pamela nagyon is ésszerűnek tűnő ajánlatát. Felkeresi Jamie, hogy segítsen rajta, de Cliff arrogáns módon elutasítja, s kijelenti, nem kíváncsi egyetlen egy nő véleményére sem üzleti ügyekben.

Ellie: óriási lelki teher nehezedik rá. Imádja Claytont, de Parmalee léte sem hagyja nyugodni. Leszögezi, az ő döntése lesz, mi fog a házban történni, ebbe senki nem szólhat bele. Találkozik Claytonnak, akinek végre kiönti szívét, s meghatja férje ennyire önzetlen szeretete. Este Wes egy lovaskocsizással várja, s már vacsorázni vinné őt, mikor az hirtelen megcsókolja az asszonyt.

Clayton: Raynél lakik, bár a magány terhére van. Felajánlja segítségét Bobbynak a nyomozásban, de Bobby egyedül akar menni. Később ellátogat hozzá Ellie, akivel kedvesen elbeszélget, s megemlíti neki, azonnal visszaköltözik Southforkba, ha mellette döntött. Ellie-t nyomasztja a szabad választás terhe.

Donna és Ray: Washingtonban beszélget Dave-vel s elmondja neki, valóban szereti Rayt, de ő mint gyermeke anyját várná haza, nem mint feleségét. Dave próbálja nyugtatni az asszonyt. Befektetőkkel tárgyal, akik a szokásos pletykákra felülve bombázzák kérdésekkel, kijelentésekkel, melyet próbál diplomatikusan elhárítani, s megoldást találni rájuk.
Ray egyre többet találkozgat Jennával, s elmondja neki, szívesen segít neki bármikor bármiben, ha a nő úgy érzi. Felajánlja segítségét ő is Bobbynak, de a férfi hajthatatlan és makacs. Egyedül vág útnak Dél-Amerikába.

Jenna: keményen nekiesik Bobbynak, amiért Pamela azzal a megdöbbentő kéréssel fordult hozzá. Ordítva mondja neki, megtartja a gyereket, de soha nem akarja látni Bobbyt, sem úgy, mint volt szerelmét, sem úgy, mint gyermeke apját. Később kissé lehiggad, mikor közli vele Ray, hogy a Ewing fiúk nagy bajban vannak.
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 395
Szia!
Előzmény: encián (394)
encián Creative Commons License 2009.07.23 0 0 394

Örülök Neked! ... hogy ebben a korosztályban is látják az értékesebb dolgokat. Őszintén mondom.:-)

Most megyek nézni, holnap megbeszéljük, szia!:-)

Előzmény: ati86 (393)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 393
Örülök, hogy ezt gondolod!
Ez azért nem egy szenny sorozat, másról én sem írogatnék.
Előzmény: encián (391)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 392
Ezért kell nézni, hogy megtudd!:)
Előzmény: Törölt nick (390)
encián Creative Commons License 2009.07.23 0 0 391

Ati! le a kalappal előtted, nagyon jó megfigyelő vagy, ennyi lényeglátással nálad idősebbek sem nagyon rendelkeznek.:-)

Clayton egy igazi úriember, Jock sem piskóta, de ő egy kicsit "lópokrócosabb".

Kiváncsian várom a történéseket, egyébként még az én korosztályomnak is sokat lehet belelőle tanulni.

Előzmény: ati86 (389)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.23 0 0 390
Érdekes...én néztem annak idején, már nem emlékszem, mekkora voltam, de nem túl idős:) (most vagyok 32,, számolj vissza). VAn, amire nagyon pontosan emlékszem, van, amire egyáltalán nem. Érdekes, ez teéjesen kiesett, hogy Jock visszatér, nem is tudom, tényleg igazat mond-e.
Előzmény: ati86 (389)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 389
Encián!
Igen, igazad van, kétség nem fér hozzá, hogy ezek nagyon jó részek. Nyilván Ellie mama is, Jock halála után 6 évvel, már nem csak rajta gondolkodik. Talált egy férfit (Claytont), akit nagyon szeret, s akivel eltöltheti idősebb napjait. Ez azt jelenti, hogy valamiképpen betöltötte azt az űrt, ami mint férj hagyott Jock maga után. Ellie amúgy leszögezte; élete egy szegletét senki más nem töltheti be, csak Jock. Férje, és gyermekei apja volt.
Clayton karakánságában vetekszik Jockkal, erre nagyon figyeltek a készítők, de lágyabb is, mint előző férje. Talán nem annyira vaskalapos, bár Clayton is meglehetősen konzervatív.
Emlékszem, mikor Ellie a konyhát szétverve döbbent rá, hogy férje már sosem tér vissza. Ezt mondta: Mit csináltál, Jock?..... Ez kegyetlenség.... És végül megemészti. De nagyon hosszú út vezetett el odáig.
A folytatást nem árulom el, de érdemes lesz nézni, nagyon jó részek ezek.
Előzmény: encián (388)
encián Creative Commons License 2009.07.23 0 0 388

Köszi szépen!:-) Ha tűvel kell magamat szurkálni, akkor azt teszem, hogy az utolsó 10 perceket is lássam.

Azon kívűl, hogy baromi izgalmas helyzeteket indukál Wess minden tette, ez kell a figyelem fenntartására - egy dolog kicsit zavar: ha tényleg ő az, aki - én elhiszem -, akkor mint férj, mint apa, mint nagyapa nem lehet annyira önző, hogy mindenkit kiebrudáljon mindenből. Bosszúszomjas sem lehetne, hiszem a család mindent megtett, hogy megtalálja, meg is gyászolták annak rendje és módja szerint, Ellinek sem tehet szemrehányást, hogy újra férjhez ment... Kiváncsi vagyok a fejleményekre. (Tűk kikészítve.)

 

Előzmény: ati86 (387)
ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 387
Röviden, lényegre törően: Wes bejelenti, hogy ő Jock, így csak ő jogosult arra, hogy üzletet kössenek vele. Továbbá aláveti magát egy hazugságvizsgálatnak is, amit a Ewing testvérek kérnek.

Hosszabban: Punk épp felkéri Ellie-t, hogy adja át az 1986. évi Jock Ewing-emlékdíjat, mikor megjelenik Wes Parmalee, s közli a közönséggel, hogy nincs szükség ilyen díjra, ugyanis Jock nem halt meg, előttük áll. A vállalkozók természetesen meglepődnek, Jeremy meg agyal. Kifejti az idős úr, hogy ő Jock Ewing, nem akarta, hogy a dolgok idáig fajuljanak, de már nincs más választása. Összegzi mindazt az eljárássorozatot, amit megköveteltek tőle. Átment a vérvizsgálaton, a sebész is azt mondta, hogy ugyanolyan sérülései vannak, mint Jocknak, sőt még Punk is bevallja, hogy minden olyan bizalmas információ birtokában van, amit csak Jock tudhatott
Ezek után kijelenti, joggal tarthat igényt a vállalatra, hiszen minden vizsgálat azt mutatja, hogy Jock valóban él, és az ő.
Ekkor mondja a vállalkozók szemébe, hogy ha Ewingokkal akarnak üzletet kötni, azt csakis rajta keresztül tegyék, mert ő a Ewing Olajtársaság elnöke.

Ekkor érkezik a siserehad...(Clayton, Jockey, Bobby) hozzáteszem, Bobbyék sérelme, vívódása jogos.
Előzmény: encián (386)
encián Creative Commons License 2009.07.23 0 0 386

Kedves ati! Mit mondott Wess az olajvállalkozók bálján, mert sajnos azt a 10 percet bealudtam. Tudd be a koromnak.:-))))

Előzmény: ati86 (385)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!