Keresés

Részletes keresés

alex707 Creative Commons License 2009.07.24 0 0 1923
Sziasztok!
Holnap indulunk Cavallinóba, és átruccannánk egy napra Velencébe is.
Nézegettem ár mindenfelé, de gondoltam itt is rákérdezek, hátha van valakinek valami friss emléke arról, hogy a gyermekeknek hány éves korig jár kedvezmény a vaporettó jegyre ill. bérletre. Valahol 4, máshol 5 évet olvastam. Olyat is láttam, hogy valahány éves korig félárú a jegy nekik. A 4 db 16 eurós fél napos bérlet mégiscsak kicsit drágának tűnik számomra négyünknek...
Ja, és ha van valakinek friss tapasztalata a szlovéniai autópályákkal kapcsolatban, azt is szívesen olvasnám.
Előzmény: p.tomi75 (1903)
Nika38 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 1922
Sziasztok !

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan jutok el a Treviso reptértől Miranoba?
Itt lesz a szállásunk, és innen kellene majd utazgatnunk Velence, Padova és Veronába. Hogyan érdemes?
Ha valaki már gyakorlott ezen az útvonalon megköszönném a segítségét ( de ha lehet ne link-címként:) azokat már böngészgetem, de jól jönne egy kitaposott út, melyet hasznosithatnék.
Előre is köszönöm!
vélemény Creative Commons License 2009.07.21 0 0 1921
Ghetto: www. ghetto.it. 10.30-tól félóránként van vezetés.
Padovában a főtéren láttam a Palazzo della Ragionet, ami egy nagy gótikus csarnok, és a Keresztelőkápolnát, szép 14sz freskókkal.
A Scrovegni meglátogatásakor először 20 percet kell eltölteni egy speciálisan klimatizált, zsilipszerű kapukkal záródó helyiségben, ahol levetítenek egy filmet a kápolna történetéről, a freskóükról, a restaurálásról. A film olaszul beszél de angol és német nyelven is feliratozták. Utána jön a tényleges látogatás 20 perce.
Előzmény: szelma73 (1920)
szelma73 Creative Commons License 2009.07.21 0 0 1920
köszi, köszi a gettót már én is kerestem, de egyelőre nem találtam semmit:-(( de majd keresek valami összeköttetést:-))
igen, a Padova cardot pont ma találtam meg én is, nézegettem egy csomó helyre jó, valószínűleg megvesszük.. kivéve ha esetleg hétfőn megyünk, mert akkor olcsóbb a Scrovegni-be a jegy, mivel a múzeum aznap zárva van.
Padova-ban mi van még nem kihagyható? Szentantalt mindenképp terveztük + az egyetemet is és nagyon jó lenne a Petrarca ház, de az kintebb van a városból, úgyhogy nem biztos, hogy belefér..
Vicenza - ha marad rá idő - szintén kötelező lesz, egyik kedves útitársam Palladio mániás, már agyon nyüstöl vele, hogy menjünk oda (is)..

A Chorus Pass túra megvolt márciusban, a jegyem még megvan, 6 szabad hely van rajta, de kettőt ebből is "teljesítettünk, csak a hivatalos nyitvatartás után, így nem ikszelték ki:-))

soknak tűnik az egy hét, főleg, hogy a legtöbben csak max. 1-2 napra mennek, de már most attól félek, hogy még így is rövid lesz, és még pihenni is szeretnék egy kicsit, ezért is foglaltam a Lido-n a szállást és nem a városban..
de már nagyon várom, hogy újra lássam a gyönyörű templomokat, azt a rengeteg hidat és kis kacskaringós utcácskát, a Cannaregio-t és a San Polo negyedet, ezek voltak a kedvenceim...
most néztem, hogy a Ca Pesaroban (is) modern művészeti kiállítás van, Klimt, Rodin, Matisse, lehet, hogy Neked is tetszene:-))) majd lecsekkolom és elmondom:-)))
üdv.
Sz.
Előzmény: vélemény (1918)
vélemény Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1919
Kimaradt a titkos túra. Az első napomon bementem a Dózse Palotába és bejelentkeztem 2 nappal későbbre. Az angolos vezető elég nehezen érthető akcentussal beszélt. Nagyon érdekes volt, a túra vége bent volt a palotában. De ez a jegy nem érvényes a Correr múzeumra, oda pedig csak kombijegy van a Dózse Palotával. Ha a Corrert is és a Titkos Túrát is látni akarod, akkor 2x kell kifizetned a Dózse Palota belépődíját. Jól ki van találva. Sajnos nincs olyan kombijegy, ami mindent magába foglal. A Dózse Palotában nagyon jó az audioguide
Előzmény: vélemény (1918)
vélemény Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1918
Nem én vagyok az egyetlen, aki szereti a XX. első felének festészetét! Hurrá!
A Fenice-t nem csak vezetéssel lehet megnézni, de ne hagyd az utolsó napra. Én az utolsó előtti napon mentem, akkor csak délben nyitottak-10 helyett- de a leányka biztosított róla, hogy másnap szokásos nyitva tartás lesz. Másnap-az utolsó napomon- egyáltalán nem lehetett bemenni...
A San Giorgiot a Fondazione Cini néven adta a gugli. A Ghetto-nak is biztos van saját honlapja.
Padovába mindenképpen foglalj előre a Scrovegni kápolnába. Én besétáltam az állomástól, a Scrovegni-ig 10-15 perc. A kápolna az Eremitani múzeum része, sőt most hozzá tartozik az Eremitani templom is, Mantegna egyik főművének, az 1944-ben súlyosan sérült Ovetari kápolnával is. A Santo is "kötelező" program, nem csak hívőknek.
Én 2 éve a Scrovegni foglaláskor Padova Card-ot vettem, 3€-val volt drágább.
Vicenza nekem nem tetszett. Tudom, hogy Palladio mennyire nagyon fontos az építészet történetében, de nekem a város unalmas volt, steril. A Teatro Olimpico persze fantasztikus.
Muránót 1,5 óra alatt kényelmesen bejártam, mindkét templom szép. Üveggyárban nem voltam, anno még idegenvezetőként láttam, annyi elég volt belőle, az üveg múzeum sem különösebben érdekes. A Torcelloi mozaik viszont gyönyörű.
Ha gondosan állítod össze a programot, sok minden belefér. Ki lehet használni, hogy szeptemberben a múzeumok este hétig vannak nyitva vagy pl az Accademia reggel 8.15-kor nyit, a Chorus programhoz tartozó templomok nem zárnak be siesta idejére, a többi viszont reggel korán nyit és este későn zár.
A templomok nyitvatartási ideje megbízható az Útitársban.

Előzmény: szelma73 (1917)
szelma73 Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1917
nagyon köszi, pont ilyesmikre gondoltam!!!!!
a palazzo labia-t (az előző válaszodból) én is néztem, de márciusban egyáltalán nem lehetett bejutni, pedig a képek szerint tényleg gyönyörű..
a Guggenheim gyűjtemény szeptemberben nekem kötelező lesz sajna, mivel eléggé kedvelem a XX. sz. első felének festészetét, és úgy néztem van ott néhány nekemvaló dolog:-)))
ezekről a vezetett túrákról (pl. Gettó, Fenice Színház) hol tudok információt szerezni? nagyon érdekelne mind!!

igen lesz egy teljes hetem, de már most annyi minden van, hogy alig fogom győzni, már látom:-)) márciusban teljesen kimaradt a Murano-Burano-Torcello túra, ott ráadásul az útitársak sem voltak még szóval muszáj lesz pótolni + a San Giorgio (az van szemben a San Marco-val ugye?) is, bár az útba fog esni a Lido felé szerintem (ott lesz a szállásunk). Tervezem még Chioggát megnézni, és Padova is erős szándék főként a Scrovegni kápolna miatt. Titkos tervem Vicenza esetleg Verona, de valószínűleg nem fognak beleférni:-((
Előzmény: vélemény (1916)
vélemény Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1916
Nem kifejezetten palota, de néhány "ínyencség".
Titkos túra Dózse Palotában, Itinerari Segreti, vezetés angol és olasz nyelven
Gettó, 3 zsinagóga, csak vezetéssel, angolul du 1-kor
Fenice Színház
San Giorgio kolostor, csak vezetéssel, hétvégén.
Orologio, fel lehet menni a tetejére, csak vezetéssel, jelentkezni és jegyet venni a Correr Múzeumban.
Ospedaletto, gyönyörű barokk zeneterem, közvetlenül a Zanipolo mellett, szintén csak vezetéssel, emlékeim szerint du 3-kor.
Scuola di San Giorgio, Carpaccio fantasztikus képei

Ha egy teljes heted van, akkor mindenképpen menj el Padovába.
Előzmény: vélemény (1915)
vélemény Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1915
Korábban is olvastam a kérdésedet, de sajnos én sem találtam semmit.
A Ca d'oro látogatható, de nem különösebb, a gyűjtemény sem.
A Palazzo Labia-t kerestem, de csak rendezvényekre adják ki. Pedig a könyvek szerint gyönyörű Tiepolo mennyezeti freskójuk van,
A Palazzo Mocenigoban textilmúzeum van , a Ca Pesaroban a modern képgyűjtemény. Még egyiket sem láttam, de az utóbbit legközelebb programba iktatom.
a Palazzo Grassiban ideiglenes kiállítások vannak, ott voltam egyszer, de csak a kiállításra emlékszem, a palota belsejére nem.
A Palazzo Venier a Guggenheim galéria, belül a termek a modern gyűjteményhez illően egyszerűek,a kert és maga a gyűjtemény viszont jó. Itt mindig nagy a tömeg, le kell adni a táskát, még a kis méretűeket is.
A Querini Stampaliat már említették, szerintem nem olyan szép, mint a Rezzonico. Szombat este későig vannak nyitva, olyankor ingyenes kamarakoncert is van.
Előzmény: szelma73 (1914)
szelma73 Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1914
Szia,
megragadván válaszodat a múzeumokkal kapcsolatban, lenne egy kérdésem, hátha tudsz nekem segíteni: melyik paloták látogathatók Velencében (akár időszakosan is). Kicsit korábban már feltettem ezt a kérdést, de az esetleges válaszokat sajna elsöpörte a Jesolóból hogyan jutok Velencébe és mennyibe kerül egy napra kérdésáradat:-)))
Keresgettem már a neten is, meg itt a topikban is olvasgattam vissza, de nem nagyon találtam infokat erről (lehet, hogy csak béna vagyok:-))
Márciusban voltam 4 napot (életemben először a városban) és annyira tetszett az egész, hogy szeptemberben visszamegyek egy hétre (már számolom a napokat:-))
Mivel több időm lesz, és az alapdolgokat eléggé megnézegettük tavasszal, néhány "ínyencség" is beleférne az időbe...
A Ca'Rezzonico-ban mi voltunk márciusban és szerintem is nagyon érdekes volt, főként mivel gyönyörűen helyre vannak állítva a látogatható belső termek...
Valami hasonlókra gondoltam még, ha lennének.. valami ötlet?

előre is kösz,
szia!
Sz.
Előzmény: vélemény (1909)
Latya (K.L.) Creative Commons License 2009.07.19 0 0 1913
Előzmény: Szunda30 (1910)
Latya (K.L.) Creative Commons License 2009.07.19 0 0 1912
Hát térképen megnézve elég messze esik mindentől. Ti ezt valamilyen hazai irodán keresztül vettétek? Mert akkor az iroda minden ilyenre választ kellene, hogy adjon......
Szétnézek még egy picit, de nem egyszerű a feladat. Meg igazából augusztus 1 még marha messze van, nem értem , hogy miért sürgős a válasz....
Egy biztos, ezen a fórumon még senki sem írta, hogy ott járt volna.....
Találtam egy visszajelzést, ott elégedettek voltak a szállóval, csak a távolságot sokallták ( 4,5 kmm a városközponttól) Állítólag valami busz megy óránként.
Az időszűkében lévőknek nagy segítségre lehet a fórum kereső , itt bal oldalt. Beírod a "gyorskeresés innen" fölé, és sok mindenre választ kaphatsz......
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 1911
Szunda is lány, vagy fiú? (Keresem a választ.)
Szunda30 Creative Commons License 2009.07.19 0 0 1910

Sziasztok!

Sürgős segítséget szeretnénk kérni! Aug. 1-én megyünk Velencébe repülővel. Treviso repterére fogunk érkezni. A szállásunk is Trevisoban lesz a Roy Hotelben (cím Via Cendon, Silea Treviso). Tippeket szeretnénk kérni arra,hogy a reptérről hogyan tudnánk a legegyszerűbben és legolcsóbban eljutni a szállásunkra?

4 napig, amig kint tartozkodunk, mivel tudnánk eljutni Velencébe(közlekedési eszköz, gyakorisága és ára) ???

Milyen bérleteket érdemes venni? Mert azt hallottunk  vannak olyan bérletek,amivel utazni is lehet és múzeumokba is be lehet jutni kedveményes árú bérletekkel.

Lenne egy olyan kérdésünk, (hátha valaki járt mostanság a Roy Hotelben),hogy milyen a felszereltsége? Tehát mit vigyünk, mit ne vigyünk... :) Elvileg 3 csillagos hotel.Reggelit kapunk. Kérdés,hogy mennyit és milyet... :)

Azt is megköszönénk,hogy ha magyar nyelven részletesen válaszolna a fenti kérdéseinkre,mert egy csomó linket találtunk már,de angolul, azzal meg nem mentünk messzire... :)

Még egy olyan kérdésünk lenne,hogy Velencébe milyen lehetőségek vannak a mellékhelyiségek használatára? Mert egy fórumon olvastuk,hogy 500-1000 Ft közötti áron lehetet valahol csak elintézni a folyó és egyéb ügyeket... :)

Köszönjük a segítségetek és a türelmeteket, valamint mihamarabbi válaszotokat, mert valószínűleg a kérdésekre már korábban is érkezett válasz Tőletek csak nincs időnk és lehetőségünk végig olvasni a korábbi bejegyzéseket!

Puszi Nektek és kellemes nyarat!! :)

Suzy és Szunda

vélemény Creative Commons License 2009.07.18 0 0 1909
A Correr Múzeum, az Archeológiai Múzeum és Könyvtár valójában egy múzeum, közös bejárattal, közös belépőjeggyel. Külön belépőjegy nincs is. Az Archeológiai Múzeum a British, a Louvre vagy a római múzeumok anyagához képest elég unalmas. A könyvtár szép és a Correr jó, 1 max 1,5 óra alatt az egész megnézhető.
Ez a bérlet a városi tulajdonban lévő múzeumokra érvényes (civici), a Szent Márk templom fizetős helyeire nem. Ott szerintem a kincstár kihagyható, az Aranyoltár és az emelet a lovakkal viszont fantasztikus.
Az emeleten, a karzat főoltár felé vezető részén van egy ingyenes wc, kicsit eldugva, de megtalálható.
+1 múzeumként szerintem a Ca'Rezzonico a legérdekesebb.

Előzmény: *Mithrandir* (1905)
p.tomi75 Creative Commons License 2009.07.18 0 0 1908
Kedves Mithrandir !

Az általad választott bérlet szerintem ez:

SAN MARCO MUSEUM PLUS
THE MUSEUMS OF ST MARK'S SQUARE + 1 other of the museums run by Musei Civici Veneziani
A single ticket valid for :
THE MUSEUMS OF ST MARK'S SQUARE
- Doge's Palace
- Museo Correr
- Museo Archeologico Nazionale
- Monumental Rooms of Biblioteca Marciana
+ 1 other of the museums run by Musei Civici Veneziani from among
- Ca' Rezzonico, Museum of 18th-Century Art
- Palazzo Mocenigo
- Carlo Goldoni's house
- Ca' Pesaro International Gallery of Modern Art + Oriental Art Museum
- Glass Museum - Murano
- Lace Museum- Burano (Closed until Spring 2010 for requalification and restoration works)
Full price 12,00 + 1,00 = 13,00 euro
bbmagdi Creative Commons License 2009.07.17 0 0 1907
A Bazilikában nem tudod használni a múzeumbérletet, ha meg akarod nézni a kincstárat, illetve ha fel szeretnél menni megnézni a kiállítást és a teraszt azt ott külön kell fizetni Tomi által írt árakon.
Senior Zozo aka xzoleex Creative Commons License 2009.07.17 0 0 1906
Sziasztok!

Kérdésem csak annyi lenne, hogy Museum Pass-t bármelyik múzeumban kaphatok 18 eur ert?
*Mithrandir* Creative Commons License 2009.07.16 0 0 1905
Ja, és még egy. Tomi hozzászólásában említette, hogy a bazilikánál le kell adni a csomagot és bent a bazilikában külön kell fizetni a múzeumrész megtekintéséért. Én olyan múzeumbérletet foglaltam, ami a Szent Márk tér múzeumaiba+1 szabadon választott múzeumba érvényes, úgyhogy nekem már nem kell külön jegyet vennem sehova. 1 db.felnőtt és 1 db.diákbérlet kb.5700 ft-ba került átszámolva ( ennyi kiállításra itthon nem mész el ennyiért , őszintén szólva meglepett, hogy ennyiért kaptam bérletet). A Szent Márk téren a Dózse palota, a Correr múzeum, az Archeológiai múzeum,a könyvtár, a szabadon választott múzeum azt hiszem a csipkemúzeum lesz Buranon.
Szerintem megérte ezt a bérletet választani, mert 4 nap alatt úgysem lenne időm több helyre elmenni.
*Mithrandir* Creative Commons License 2009.07.16 0 0 1904
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, értlékes tanácsok voltak ezek! Már alig várom, hogy menjünk, még éppen két hónap addig! Padovába nagyon mennék, de attól tartok, hogy csak akkor megyünk majd, ha hűvös lesz az idő, mert a gyerek fürödni akar az Adriában a Lidon. Szeptember közepén még van erre esélyünk.
A fagyiról annyit, hogy mi februárban is ettünk, San Polo kerületben vettük, hát nem húzták le a kanalat, mint itthon, a fiam a két gombócot alig tudta megenni.
p.tomi75 Creative Commons License 2009.07.15 0 0 1903

Tegnap érkeztem haza Velencéből így címszavakban friss infók:

A Treviso reptéren van egy ATVO pénztár, ott lehet megvenni a jegyet Velencébe, egy útra vagy oda-vissza 6 ill.10 eu, 7 napig érvényes. És ott kell érvényesíteni is a pénztár előtti sárga gépben. Ha még nem vettétek meg ACTV bérletet akkor azt is megvehetitek, erre az eladók rá is kérdeznek. Kedvezményt nem adnak. Azt a veniceconnected.com -on intézzétek.

San Marco Basilicába való gyors bejutás: vagy még itthon regisztrálsz a
http://www.basilicasanmarco.it –on és a tőlük kapott visszajelzéssel a sort megelőzve belépsz.
Vagy a másik, ami hihetetlen, de működik. Mivel kirándulunk, így biztos, hogy mindenkinél van egy hátizsák. Ezt le kell adni egy csomagmegőrzőben- calle es basso utca - a bazilika előtt több tábla egyébként jelzi. az ott kapott plasztikkártyával pedig megelőzöd a kígyózó sort , bemutatod és már bent is vagy. Aztán választhatsz ,hogy mit akarsz megnézni. Ingyen végigsétálhatsz, vagy fizetsz és láthatod a kincstárat 3 eu-ért vagy 4 eu hogy feljuss a galériára és ki tudj menni az erkélyre. Nagyon megéri, csodálatos a látvány és láthatod az eredeti négy lovat, közelebb van a mennyezet is. Mi 10.00-10.40 óra között voltunk bent, ha lehet és időtök engedi későbbi órában menjetek. Mivel akkor már nem csak 1 ablakon fog besütni a nap. És a látvány még szebb lesz.

Bolt: a P. le Roman a Vaporetto állomásoknál van egy COOP a Lidón pedig egy Billat találtunk a főutcán útban a beach-re.
A Santa Lucia pályaudvarhoz közel a Lista de Spagna-n van egy önkiszolgáló Brek nevű étterem, olcsó és finom. Ezen az utcán van egy BQ nevű pizzéria, 1.5- 2.00 eu egy szelet pizza , finom. Fagyit enni ebben a hőségben kötelező. Vagy kanállal v. gombóc formával mérik. Én egy három gombócosat ettem 3 eu-ért, de az magyar viszonylatban legalább 8 volt. Barátnőm a 2 gömbössel is alig bírt. Ha nem akarod hogy a kezeden folyjon ne tölcsérbe kérjétek.
Nem csak a Piazzán van torony, a vele szemközti kis szigeten San Giorgo Maggiore- is van. Itt nem kell a kígyózó sorban állni. Igaz a lift egyszerre csak 6 embert vitt fel. A templomba nem kell belépő, a torony 3 eu. A kilátás gyönyörű.
Kintlétünk alatt a vaporettón, buszon ellenőrrel nem találkoztunk. Vonaton pedig Verona – Velence útvonalon jött a kalauz, aki nem büntette meg a potyázó színesbőrűt, pedig az mutatta, hogy van pénze, hanem leszállította.
Ha időtök engedi Veronába is utazzatok le. Az aréna lenyűgöző, Rómeó és Júlia fun-oknak pedig kötelező.

Remélem tudtam újat mondani
Előzmény: p.tomi75 (1902)
p.tomi75 Creative Commons License 2009.07.15 0 0 1902
Padova vonattal.
Tegnap érkeztem haza Velencéből, és padovai kiránduláson is részt vettem. Így friss infókkal szolgálhatok:
Vonattal 30 perc alatt értünk oda Mestréből. Jegypénztárban a jegy 2.9 eu. Én autómatából vettem, mivel a pénztárnál kígyózó sor volt. Gyorsabb és főleg, meglepődtem mert csak 4,7 eu volt kettőnknek. A jegyet az állomás területén elhelyezett sárga jegykezelő dobozban érvényesítsd, rengeteg van belőle. A szerelvény tiszta és a legnagyobb sebessége 150 km/h volt. Mert ott ezt is kiírják a kijelzőn.
Padovában pedig 1 eu volt egy vonaljegy ami jó a villamosra és a buszra 75 perc erejéig. A közlekedési eszközön kell kezelni. Érdemes lemenni villamossal a Prato Della Valle megállóig és onnan visszagyalogolni az állomásra, így bejárhatod a belvárost, és nevezetességeit.
A padovai vonatpályaudvaron van egy Spar áruház. árait nem tudom, mert csak akkor vettük észre amikor utaztunk tovább Veronába.
Előzmény: *Mithrandir* (1898)
wonder22 Creative Commons License 2009.07.14 0 0 1901
Én tavaly voltam Padovában. Velencéből vonattal mentünk.3,5 euro körül volt a jegy és az út 40 perc körüli volt egy kényelmes,toszta vonaton.Padovában a tömegközlekedésre a napi jegy szintén 3,5 euro körül volt.Érdemes korán menni és nem szombaton mert ha jól emlékszem akkor az orvosi egyetem elég korán zár!
pitypang82 Creative Commons License 2009.07.12 0 0 1900
Tegnap jöttünk haza Velencéből. Egy rövid élménybeszámolót, hasznos infókat fogok majd írni.
Padovába busszal is el tudsz jutni a Piazzale Roma-ról. Az ACTV pénztáraknál vegyél jegyet, nem kerül sokba. Azt hiszem a 4C nevű megállóból indul a busz (ha szembe állsz a nagy híddal, amin keresztül be lehet sétálni Velencébe, jobbra találod meg, egy büfé-fagyizó előtt) Rá van írva, hogy Padova. Kb. fél óránként indulnak a járatok, este is.
Micimalacka Creative Commons License 2009.07.11 0 0 1899
*Mithrandir* Creative Commons License 2009.07.11 0 0 1898
Üdvözlök Mindenkit!

A "gyakorlottabb" Velence-rajongókat szeretném kérdezni arról, hogy tudja-e valaki, hogy Padovába hogyan lehet Velencéből eljutni, meg hogy hozzávetőlegesen mennyibe kerül ez? Elsősorban tömegközlekedésre gondoltam!
Latya (K.L.) Creative Commons License 2009.07.07 0 0 1897
Na az index meg a firefox nénikéjét...... szóval itt az index keresőbe beírod a "gyorskeresés innen fölébe a "mestre" szót, a másik kérdésedre meg a "vonatjegy" szót és meg fogod találni a válaszokat. Én is ezt tettem, csak a linket szétnyírta az index
Előzmény: Latya (K.L.) (1896)
Latya (K.L.) Creative Commons License 2009.07.07 0 0 1896
Az itteni keresővel pillanatok alatt meg tudod találni a válaszokat:

<a href="http://forum.index.hu/Search/showArticleResult?topic_id=9096998&aq_ext=1&aq_text=mestre%20parkol%E1s" target="_blank">Mestre parkolás</a>
<a href="http://forum.index.hu/Search/showArticleResult?topic_id=9096998&aq_ext=1&aq_text=vonatjegy" target="_blank">vonatjegy</a>
Vaporetto bérlez
Gyalog mindenhova + vaporetto ha elfáradtál, vagy nem akarsz annyit gyalogolni.
Előzmény: Jaca6 (1895)
Jaca6 Creative Commons License 2009.07.07 0 0 1895
Sziasztok.Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy mennyibe kerül Mestre vasutállomásnál a napi parkolás,onnan mennyi a vonat jegy Velencébe,és Velencén belül mennyibe kerül a gondola illetve a vaporetto melyik a legolcsobb közlekedés vagy megéri-e megvenni valamelyikre a napi jegyet és ha igen azzal el tudok-e jutni mindenhova Velencén belül.Előre is köszi a segítséget!
dragon khan Creative Commons License 2009.07.06 0 0 1894
Kedves Wonder 22!
Voltam már Torcellon, sok időt nem kell rá szentelned, mert kb.30perc alatt bejárhatod... Kb. 10lakosa ha van, néhány házikó, meg egy templom, itt a mozaikot érdemes megnézned, mert nagyon szép. De egyébként semmi más nincs amiért érdemes oda hajózni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!