Botika ingyenélő,naplopó. Mindenkit kihasznál,becsap.Először azon morfondirozott Géza befogadja-e,most már Tildáék nyakára mászna. Az a vigyor a képén meg... A csajok már az ágyból sminkben, tűsarkúban kelnek föl.
Kell egy kis kitérő is néha. Igen, ismerem az efféle nyomorgásokat, önsajnáltatást. Pár éve Lang Györgyi adócsalásáról cikkeztek a lapok, valami 300 millió feletti összegről volt szó, de nem néztem most utána. Szintén valami 360 milliós adótartozást emlegettek az újságok Győzikénél, akinek többek közt ingytlanügynöksége van. A múltkor mondta, hogy vagyonának közel felét "eltőzsdézte", ez legalább 150 milliót jelent. De nem kell csodálkozni, egy-egy Győzike-sorozatért uszkve 40 millió kap a "sztár" ugyanettől a tv-től, mert valami miatt ennek a tv-nek fontos, hogy odaadja ezt az összeget. Magdi anyus balesete fölösleges színjáték volt. Nem lett volna elég, hogy eltűnik a világ szeme elől abban a zárdában, ahol istenhívőként 8-9 hónapig nem akar látni senkit? Mi a francnak volt szükséges ez a logikátlan baleset? De sebaj, legalább látjuk Tildát mély dekoltázsban és Kingát tűsarkúban, tökéletes sminkben sajnálkozni. Jut eszembe: nem tudja valaki, minek kellett visszahozni Szabó Erikát a sorozatba? Szólt Kalamárnak, hogy kéne még pár százezer forint?
Az meg még érthetetlenebb hogy Barta ennyire hülye legyen. Döntse el mi kell jobban. Miért is baj ha Zsufi sikeres? Ami szvsz tuti nem fog bekövetkezni, tehát kár érte aggódni.
Baromi érdekes hogy miért nem akarja Gejzu hogy vidékre költözzenek a szülei? Idáig mindig azt mondogatta hogy hagyják őt békén élni az életét. Most akkor hajrá. Hogy Boticselli miért van kiakadva érthető. Az már kevésbé hogy púposka miért veszi félvállról a dolgot ha Boticselli utcára kerül. Majd kitalálsz valamit. - mondja púposka. Megyek Szegedre. Na jó ötlet? - vágja rá Boticselli.
Meg azt bírom - bár már erről volt szó itt - hogy otthon a legdivatosabb ruhában mosnak, főznek, és magassarkúban. Én max vadiúj cipőben járkálok itthon, hogy szokja a lábam... :-/
A ruhákról jut eszembe. Az a pulóver vagy mi a szösz, amit Zirmi visel megint divatos cucc? Mert én ilyet csap képen láttam a 60-70-es évekből. Tudom retro, de ezen a gyerekemberen még nem láttam divatos cuccot.
Se fürdés,se kézmosás, ruhaváltás talán a nőknél(pl.Klau), ha esznek 2 falat után fölpattannak,elrohannak. Viszont bárki,bárhova belép,azonnal indul inni valamit. Timike meg néhány nap alatt ismét nagyott nőtt. A Nóra 5 percenként rohangálhat ruhát venni(pedig ő sem eszik).
Off: Ma egy japán étteremben vacsoráztunk. A szomszéd asztalnál a Lindája vacsizott egy társasággal. Eddig még csak a Hoffer Józsit láttam közelről. A gyerekeim azzal hülyéskedtek, hogy odamennek hozzá, és a fülébe súgják, hogy Misi meleg...
Elképesztő milyen bénák a forgik. A postás még beszélget is Vili bácsival, utána ott hagyja a szemmel láthatóan rosszúl levő Manyust. Pedig csak föl kellett volna kiabálni az öregnek,jöjjön gyorsan baj történt a feleségének.