Nekem is lett ma egyik kollégámtól egy 950-es óra viszont az is 220ig van skálázva. Ezt nem lehet beletenni? Ha nem megoldható érdekelne az oka hogy miért nem. Ezzel a részével a kocsinak nem igazán voltam tisztában itt meg tanulok.
Na jó értem amit leírtál asszem... viszont az a baj hogy most szarul van összerakva az egész mivel kb 30-40km/h-t csal. tehát ezt összerakni eredeti állapotra jelenlegi fáradt agyamnak elég húzos. De amugy megérdemlem mert kell nekem hozzányúlni amikor nem értek hozzá. Az új fosokat megcsinálom de a régi kis kocsimhoz nem értek. elég ciki dolog...
inmex "Szóval. 200km/h-ig skálázott 950-es óra van az enyémben" Holnap megnézem van-e ilyenem.
"Hallottam valamit hogy ezeknek az óráknak is van "0" (null) pontja. Amit nem tudom hogy hogyan kell beállítani" Úgy csináld, hogy először a két csavart vedd ki, ami a számlapot rögzíti, ekkor el tudod forgatni a számlapot. Így látni fogod, hogy hol áll alaphelyzetben a mutató.
Visszarakás fordítva, először mutató a helyére utána a számlapot beforgatod a helyére, ezzel előfeszíted a mutatót, csavarok, összerak.
Köszi a válaszokat, lesz egy kis időm megnézem jobban, de kerékagycsapágyra egyébként azér nem gondoltam, mert amikor mozgatom a kereket, akkor nagyon lötyög a lengőkarnál, ahol van egy rúd, asszem a stabilizátor(annyira nem vágom).Szerintem ott lesz valami hiba...Búgni nem búg, de viszont ad ki egy érdekes hangot, mintha valami súrlódna és minél gyorsabban megyek, annál gyorsabban csinálja.
Az óra alján, úgy 7óra felé van egy fehér vonalka. A mutatónak arra kell mutatnia amikor _ függőlegesen_ áll a számlap. utána át kell emelni a mutatót az ütközőn.
Szóval. 200km/h-ig skálázott 950-es óra van az enyémben.
Ha már itt tartunk biztos van itt valaki aki segíthet. Szóval azóta csal ennyit mióta szétszedtem hogy vajon mi történhetett a számlálókkal. Hallottam valamit hogy ezeknek az óráknak is van "0" (null) pontja. Amit nem tudom hogy hogyan kell beállítani. Magyaráztak valamit valami csíkról/ jelölésről az órán ahova oda kell állítani a mutatót amikor az ember visszarakja de hogy melyik az a csík vagy hogyan kell ezt csinálni azt nem tudom. ha valaki ezt elmondaná megköszönném...
Rángasdd meg függőbe és vízszintbe is, ha mindkét irányba lötyög akkor lehet pl kerékagycsapágy is, búgni nem búg? De még ha nincs is pénzed szervízre és nem értesz hozzá, sztem akkor is vidd el egy vizsgálatra, párezer forint és elmondják mi a szar, te meg kicseréled. Még mindíg jobb mint vaktában cserélgetni hátha jó lesz....
Sajna nem állok úgy anyagilag, hogy elvigyem műhelybe, többek között ezért szeretném sajátkezűleg megcsinálni valahogy, ezért kértem segítséget! Most úgy állok, hogy örülök, ha az alkatrészekre össze tudok kaparni valamennyit.
két csavar van a trapézban, látszólag egyformák de az elöl vizszintesen lévő hosszabb. ha az kerül a hátsó helyére akkor bárhogy is megcibálják mindig kopogni fog a futómű, mert hátul a menet egy zárt furatban van és megül benne a csavar vége. a szilent pedig lazán marad
Hogy érted, hogy kopogni fog? Annyira kemény a szilent, vagy nem tesz neki jót ha TT-re cserélem?
Igazából nem is biztos, hogy az a baj, mert most rettenetesen kopog a futóművem és a jobb oldali kerék még durvább, kotyog mint az állat, ha felemelem, akkor lötyög kb. 1-2centit.
Van ezzel kapcs valami tipped?
Meg olyat szokott még csinálni, hogy ha nagy sebességgel veszek be egy kanyart balra és mikor kezd dőlni jobbra az autó, akkor egyszercsak, hirtelen mégjobban bedől, mintha rárántottam volna mégjobban a kormányt balra...remélem érthető, bár ezt nem tudom rendesen elmagyarázni...mintha hirtelen megrántanák az autó elejét balra. Ez lehet attól, hogy a motortartó bak kivan és a motor mozgása miatt érzem ezt?Vagy mitől lehet?
az első lengőkar hátsóját aminek a csavarja függőlegesen áll(másik nem is megy tönkre)
vigyázz nehogy összecseréld a csavarokat, az elől lévő hosszabb 5mm-el és zsákanya van hátul, tehát fenékre húzod, de kopogni fog a futómű. szilent miatt hívd a west-autótékát (210-33-44) ott tudni fogják miről beszélsz.
Quatroman-től szeretném kérdezni, hogy G3szilentek közül melyikeket lehet TT-re cserélni?Azért kérdezem, mert annyira nem értek hozzá, és ahol az alkatrészt venném, lehet, hogy hülyén néznének rám, ha ők sem tudják!
profi foliások szét sem bontják csak elemelik a kárpitot az üvegtől, hátsó szélvédő domború nem csak íves, kifog rajtad. hívd fel TKZS-t, hivatkozz rám és kérdezd ki.
inmex "Sűrgősen keresek 1.6 Diesel Golfba műszeregységet" Ha nem csak ezt írnád be, hanem azt is, hogy milyen km számlálód van (950, 975, stb..), akkor hamarabb lenne válasz is.
Sziasztok! A 3-as Golfomat szeretném fóliázni, a két hátsó ajtót és a hátsó szélvédőt. Csak szabályosan :) Az ajtó szétbontásához kérnék tanácsot, h kivegyem az üveget. Tippek, tanácsok?
Nincs köze a kettőnek egymáshoz. A szerviz jelzés, ha longlife csereperiódusú az autó, akkor diagkészülékkel törölhető, ha normál 15ezres periódus akkor a műszercsoport gombjaival is. A sárga jelzés valamilyen környezetszennyezéssel kapcsolatos hibára utal, ki kell olvastatni a hozzá tartozó hibakódot.