H.nánás inkább kerüld el...nagyon nem jókat hallok róluk...off autót már 4-en nézték mert ingadozik az alapjárat,olyan mintha túráztatnád,az 1-ik az vetetett bele hőmérséklet jeladó kütyüt amiből természetesen 2x rosszat rendeltek de a harmadiknál kiderült,hogy csak nem az a hiba okozója,a 2-dik az élből azt mondta,hogy teljes csere a fojtószeleprészből és van s éppen neki egy 35k-ért:....a bontóban meg azt mondta a fazon,hogy egy G.II.öniditó egy 10-es...ajd nem a roham mentő jött ki értem:))
Olyan gondom van hogy a bal első ajtóm nem nyílik. Se kívülről sem belülről. Elég macerás mindig beszálni az anyósülés felől. Ha a riasztót nyomom akkor minha kattana a zár, de nem nyílik. Hogy lehet ezt kinyitni?
A belső kárpitot nem tudom leszedni mert a műszerfal belelóg.
gondoltam arra hogy ha a hátsó ajtót leszedem akkor hozzáférek a zárbetét kiszedő csavarhoz, de szerintem nem azzal van a gond hanem a zár szerkezettel, mert ha kulccsal zárom akkor leszárja a többi ajtót is.
Láttam egy gyári bluetotth adaptert a vaterán, amit a telefonelőkészítés helyére lehet illeszteni. A telómat most cseréltem és a régi bölcsőt amúgy is kidobnám (kontakthibás). Van valakinek tapasztalata? A kormányon lévő gombok vezérlik a telefont? Gondolom a telefonkönyvet nem kezeli, csak a hívásokat.
Golf 4 az autó, és egy olyan gondom van, hogy esős időben néhány másodpercnyi út megtétele után a multifunkcionális kijelzőről eltűnik minden információ. A gyújtást levéve, visszatéve újra működik rendesen, de csak rövid ideig. Száraz időben probléma mentes. Hibakód nincs, és az információkat sem veszti el, csak egyszerűn nem jelzi ki. Valami ötlet?
Az önindítódat szét kell szedni eltakarítani és megzsírozni a benne lévő "bolygóművet". Egy belül fogazott kerék és 3 fogaskerékről van szó. Ez ki van száradva és az adja a hangot. Nem nagy kaland megcsinálni.
Van egy gondom. Miután beindult a verda az önindító furcsa nyekkenés hangot produkál, nem mindíg csinálja általában reggel vagy ha sokáig áll az autó. egyébként: 90' G2 1.3 NZ mi lehet?