Látszik, h értesz hozzá. Akkor ne nyugodj bele. Sok sikert! De tartok tőle a nyarat a szerelőnél tölti, vagy a garázsban.
(Nekem is fos Hondám van. ~2 éve vettem ~2 évesen, most 17000km van benne, de _sosem_kellett_hozzányúlni_. Ezt biztos a nappalos műszak rakta össze kínában. Trabantok meg ma is pöfögnek, 30 évesen... Tieddel mi a helyzet? Ja, még garis?)
Jézus, ez egy ipari hulladék lehet. Még a Motowell topikban is olvastam, hogy azért menni lehet velük, csak néha leesik róluk ez-az, meg néha nem indulnak be. De ez a Motorro különösen beteg állapotbaqn lehet.
Lehet ez lesz a vége, de: nem hosszú távra vettem, mert nem akarok az örökkévalóságig 50-esen ülni. Újat szerettem volna, hogy ne legyen vele gond. Nem sóherság ha belegondolsz, egy nevet 50-esben is megfizetek olyan áron, mintha normális nagymotor lenne ha újat akarok. Ha használtat veszek ezért a pénzért, szerelhetem amíg nálam van. Ezt akartam elkerülni, élve a garancia adta lehetőséggel.
A kínai fos olyan mint a trabant volt annak idején. Ha nem Zsiguli akkor csak egy fos Trabant.
Nem nyugszom bele, mert ezt is ugyanúgy ferdeszemű rizszabálók rakták össze, mint a többit, csak erről mindenkinek ez jut az eszébe, mert nincs rajta egy mindenki által ismert Honda, Yamaha, Aprillia felirat.
Mennyi olajnak kell lenni a légszűrőben? Ha sztenderen van maga alá csöpög belőle. Szerelő mondá: annak ott a helye... nincs kóros folyása.... ez természetes.
Holnap lesz a napja. 550 km van benne, és garanciális. Nem Aqumanos, valami más cég. Most volt szervízben, mondtam a hibáit, részben javították, de közölték, hogy nem tudják meleg motornál beállítani. Holnap otthagyom, és akkor hozom vissza ha tökéletes.
De a kérdéseimet feltenném. Nem bízok a szerelőkben (első látogatásom tanúsága). Nem értek hozzá, de nem is akarom, hogy lenyúljanak a tudatlanságomból kifolyólag. Meg érdekel is mitől megy-nemmegy.
Sziasztok összeraktam végre a gépet :D gumit vennék a régi Runner FXR-re :D METZELER Feel Free P TL Pirelli Diablo Scooter Front P TL Dunlop 207 RS L TL ezeket néztem első körben melyiket ajánlanátok? vagy esetleg mást ? mondjuk úgy 10e Ft körül kéne főleg szárazon használnám de azért vizesen is tapadjon jól most ami fentvan elöl az félre van kopva és minimum 4 éves azt szeretném cserélni mert nem merek vele kanyarodni mert félek kicsúszik a hátsó valami pirelli az normális állapotú de az is kb 3-4 éves lehet a méret 120/70 R12 előre is köszi a segítséget üdv Szyl
Elkészült végre a Kawasakim :-) (ZR250, sor négy) Kizárólag tesztelés céljából próbáltam ki, de 170 a vége :-)))) Gyorsan vissza is álltam 90-re, minek az a nagy rohanás :-))) Mondjuk kell azért idő neki, de nekem bőven elég. Remélem nem lesz rá szükségem, hogy ennyivel menjek, de jó tudni, hogy szükség esetén mire számíthatok.
Ráadásul kevés ahhoz a szakaszhoz hasonló hely van a városban, ahol annyira szűkek a sávok. Én egyszer tévedtem arra, és elveimmel ellentétben kénytelen voltam a sínen menni, mert különben most is ott állnék.
De a yardnak meg az a dolga, hogy szóljon. Szabál az szabál.
mikor koccoltunk akkor epp ezt enekeltem: http://www.youtube.com/watch?v=PtgAynh-b3U de utana mar megkimeltelek tole :-)))) (no meg ha ezt hallgatom akkor nehez ugy pofogni, hogy kovetni tudj az innovaval)