Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Egyszerű 30-as tubushoz 11mm-es szereléket keresek ami nem állítható, Diana75 re kellene, és bírja el az 60 objektívet, valakinek fölösleges. Kérem, nagyon nagy szükség lenne rá. Köszönöm.
Üdv mindenkinek. Eladó! Weihrauch HW77 német alsókaros fix csövű vadász típusú légpuska 2 hónapos új állapotban garanciával .A légfegyver nyílt irányzékos, de egy 4-16x50 parallaxos klik. állítású Bushnell távcsővel van szerelve. 7, 5 j-os energiával rendelkezik,de.adok hozzá egy még soha be nem épített erős rugót is, mellyel a gyári teljesítményt tudja-290m/s, ez viszont már engedély köteles. Eladó továbbá Diana 75 német sport légfegyver kitűnő ,felújított állapotban gyári diopterével 75000 ft-ért.érd:istvan2008r@g mail.com, tel:70-318-0035
T.Sanya kizárólag csak felujitásra szoruló érdekel? Amikor én az enyémet vettem,én is igy gondolkoztam, aztán hozzáértők rádöbbentettek hogy néha többe kerül a leves mint s hús.
Steyr LG 110 HP. Az FX összes, még a legalapabb is (typhoon). Talán HW100, AA S400. Ezek a PCP-s rendszerě puskák a teljesség igénye nélkül, melyek alkalmasak az általad leírt precíziós lövészetre. (Long range shooting), csak kisebb lôtávon kisebb célra, olcsóbb felszereléssel és fôként olcsóbb lövedékkel. RWS .300 Win. mag 827 Ft/db :-). A rugós kategóriából Diana 54 Airking, vagy Wiscombe (ez utóbbit nem könnyě beszerezni, ha jól tudom már nem is gyártják.) A többit felejtsd el.
Üdvözlök mindenkit. Feinwerkbau 300-S típusú légfegyver érdekelne- főleg felújításra szoruló- mivel időm talán több van mint pénzem- esetleg valami hasonló. Tud valaki segíteni ebben? Előre is köszi a válaszokat.
Még mindig Keresek D75-re egyrészes 30mm-es tubushoz 11mm-es oldal és magasságban állítható szereléket, ami elbírja a 60-as objektívet. Esetleg valaki meg tudja mondani, hogy honnan lehetne esetleg vásárolni újonnan? Vagy valakinek eladó, vagy valaki aki gyárt? Segítsetek, köszönöm.
Ut: Nimródban csak 1"-os csőhöz van, és sima. PI-Montages légfegyverre nem gyárt szereléket. Ezeken kívül tud valaki valamit?
Akkor most tisztázzuk: Az Ft-ben két kategória van: 16J-s és 7,5J-s. Ezeken belül rugós és PCP. A maximális lőtávolság 16J-nál 50 méter, 7,5J-nál 40 méter. Tehát teljesen felesleges a 70-80 méterre való gyakorlás. A 16J-s kategóriához fegyvertartási engedély kell! Most neked kell eldöntened, hogy melyik kategóriában szeretnél indulni. Ezek után már tudunk ajánlatot tenni.
Az a 70-80 m, egy 7.5-ös fegyvernek már kicsit sok! Az én rugós Bau 300S-mel 40-en még határozottan és pontosan borul az állat. Jó még a D 75 is. Ezek 70-80 e. körül kaphatóak. Apropó! Mennyit szánsz rá?
Ilyen erejű légpuskát hazánkban, legálisan csak lőfegyverként vehetsz, engedélyre. Szerintem 70-80 méterre még a 16 J-os FT versenylégpuskák is kevesek FT bukócélra, mert a legnagyobb killzone is csak 40 mm-es és versenyen ezt 50 méterről lövik.
Üdvözlet az uraknak! Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen légpuskát ttudnátok ajánlani nagyobb távolságokra való precíziós lövészethez (70-80m) ami pontos és elég erő is marad a lövedékben, hogy felborítson egy FT bukócélt? Előterjeszteném az esetleges félreértések és sértések elkerülése érdekében, hogy nekem nem célom orvadászni se semmilyen élőlényre lőni vele amire nem is lennék képes csak ha fémből van (FT cél)!!!! Kizárolag a nagyobb távolságra való pontos lövészet érdekel! A segítséget előre is köszönöm!
Sziasztok! Eladó egy Suhl Haenel 312-es légpuska 4*25-ös Tasco távcsővel és a gyári diopterével. A puskán van egy-két kopás ami az évek során keletkezett rajta, de egyébként tökéletesen működik a puska. Az ára: 35000Ft vagy 30000+ posta. E-mail: wrcoli@freemail.hu Tel.: 70/211-15-64