Párom nagy Barca fan és nagy álma, hogy egyszer kimegy Barcelonába és természetesen megnéz egy meccset a Nou Campban.
A szülinapjára szeretném meglepni egy úttal, de mivel pénzben nem vagyunk eleresztve, szeretném megkérdezni nem tud-e valaki infót adni bizonyos költségekkel kapcsolatban.
Miután az alvás a legkevesebb én egy ilyen youth hostel-re gondoltam, Mo.-on is adnak ki koliban szobát,csak nem tudom, hogy ez pontosan, hogy van odakint.
A repülést hogy lehet a legolcsóbban megúszni esetleg erre vonatkozólag valakinek tippje, és végül mennyiért lehetne egy meccsre bejutni vagy esetleg van-e a belépőn kívül más költség?
Előre is nagyon köszönöm ha valaki tud bármelyik kérdésre válaszolni vagy tippet adni, de ha egy honlapot mond valaki már annak is örülök!
Van Barcelonában egy ingatlan közvetítő cég, ami hosszú és rövid távra ajánl lakásokat bérlésre, illetve vételre is van lehetőség. Megbízható, korrekt, nemzetközi munkatársakkal dolgoznak, és többségében nemzetközi ügyfeleik vannak Európa és Amerika minden tájáról. Amennyiben szeretnéd megtalálni álmaid lakását, látogass el a Casamona honlapjára! www.casamona.com
Kedved van egy spanyolországi nyaraláshoz, hát foglald le nálunk a nyaralódat/apartmanodat kedvezményes áron www.casamona.com/holidays
Sziasztok! Februárban utazunk Barcelonába 5 napra és viszonylag olcsó szállást keresek 2 főre max 200€-ért. Ha valaki tudna ajánlani valamit, annak örülnék. Előre is köszönöm!
nagyon komoly reptársasági akció van dec3-dec8 közöttre!!! Nálam szállással,autóbérléssel,reptéri transzferekkel 230€/fő!!! Részletek szabella67@gmail.com
megjöttem 2 het Barcelonabol ... ( sajnos!!) ha vkit barmi erdekel akkor szivesen.
a szallasunk nagggggyon bejött! a törtenesek közepen, mindentöl 2 perc setara, TISZTA! pici szoba, egy mini konyhaval, es fürdövel. senki nem zavart. nekem pont eleg volt aludni. ha rossz idö van es nem lehet kimenni akkor viszont eleg nyomaszto, mert semmit nem lehet csinalni.
egyebkent a belvarosban minden masodik haz hostel, hotel.
persze eleganciarol le kell mondani, minden a legegyszerübb, de nekem csak az a fontos, h tiszta legyen. nalunk nem volt legkondi, csak ventillator, de most mar az is eleg volt, nem volt höseg.
Szeptemberben még kedvezőbb áron!!!! 14€/fő/nap helyett 9€
HELYSZIN: SPANYOLORSZÁG COSTA BRAVA VIDRERES FEKVÉSE: 15KM-RE A GIRONAI REPTÉRTŐL,12KM-RE A TENGERPARTTÓL A COSTA BRAVA FŐVÁROSÁTÓL LLORET DE MARTÓL ILLETVE 79KM-RE BARCELONÁTÓL. A HÁZRÓL: 280M2-ES 6 SZOBÁS,2 FÜRDŐ ILLETVE WC,KINTI MEDENCÉVEL ÉS KERTI GRILLEL.WIFI-S INTERNETKAPCSOLAT ÉS MAGYAR TV ADÁSOK.A HÁZ ÚJ NAGYON IGÉNYES LUXUS KATEGÓRIÁJÚ.A TULAJDONOSOK (azaz mi) A VENDÉGEKTŐL ELSZEPARÁLTAN VANNAK. MINI-VIDEÓ AZ EGÉSZ HÁZRÓL,MELYET ITT NÉZHETTEK MEG!!!
http://data.hu/get/1495813/VIDRERESI_HAZ.wmv.html
ÁRAK: 9/FŐ/NAP A HÁZ MÉRETÉBŐL ADÓDÓAN MINIMUM 6 FŐ EGYÜTTES NYARALÁSA AZ OPTIMÁLIS.ENNÉL KEVESEBB ESETÉN IS A HÁZ NAPI DIJA 54€.TEHÁT A HÁZ HETI DIJA 378€.1 HÉTNÉL KEVESEBB IDŐTARTAM NEM LEHETSÉGES. 2 HÉT 650€!!!! IDŐPONTOK: A TURNUSOK MINDIG CSÜTÖRTÖKTŐL-CSÜTÖRTÖKIG
JÚL 30-AUG 6 FOGLALT AUG 6-13 FOGLALT AUG 13-20 FOGLALT AUG 20-27 FOGLALT AUG27-SZEPT3 SZABAD SZEPT 3-10 SZABAD SZEPT 10-17 SZABAD SZEPT 17-24 SZABAD SZEPT24-OKT1 FOGLALT
INDULÁS: AJÁNLOTTAN MINDIG POZSONYBÓL CSÜTÖRTÖKÖN.A KEDVEZŐ REPÜLŐJEGYÁR MIATT.INNEN MINDIG 159€/FŐ AZ ÁR.REPJEGYET MINDEN ESETBEN MI INTÉZZÜK A SZEMÉLYES KAPCSOLAT MIATT./FELESÉG LÉGIUTAS-KISÉRŐ/ AUTÓVAL A POZSONYI REPTÉR MELLETTI KIS LAKÓTELEPEN INGYENES A PARKOLÁS.IGÉNY SZERINT VAN TERMÉSZETESEN A REPTÉREN ÖRZÖTT PARKOLÓ IS MELY EGY HÉTRE73€.
FIZETÉS MÓDJA:ELSŐ LÉPÉSBEN CSAK A REPJEGYÁR159€ ILLETVE A HÁZ HETI BÉRLETI DIJÁNAK AZ 50%-a AZAZ 189€.A MARADÉK 50% A HELYSZINEN ÉRKEZÉSKOR.
KOCSIBÉRLÉS:A HÁZIAK NAPI 20€-ÉRT BIZTOSITANAK EGY 7 SZEMÉLYES OPEL ZAFIRÁT (AKI IGÉNYLI) AZAZ A HETI DIJA 140€ MELYBEN A 2 REPTÉRI TRANSZFER IS BENNE VAN.
IDŐJÁRÁS:http://costabrava.lap.hu/ NAPSÜTÉS ÉS MELEG... PROGRAMOK:http://costabrava.lap.hu/ http://www.marineland.es/marineland/cataluna/index.php?wlang=en http://www.waterworld.es/index.php?lang=uk http://www.snp.hu/barcelona/montserrat.php http://utazas-nyaralas.info/spanyolorszag/barcelona.html
ÉRDEKLŐDNI: a szabella67@gmail.com illetve skypen a szabellaek néven,ill 0034972875773 vagy a 06209625383 Üdvözlettel:a Szabella család
Mi Granadába megyünk ugyanígy, ráadásul helyből, a barcelonai reptérről indul a granadai járat is, de az esetleges késés miatt nem mertem megkockáztatni az aznapi továbbrepülést, megszállunk Barcelonában, és a másnap déli géppel megyünk tovább.
2 hét múlva megyünk Barcelonába wizzel, onnan meg ryannel szardíniára. Most vettem csak észre, hogy mi 14:00-kor érkezünk BCN-re, és aznap 20:05-kor indul tovább a gép Gironából... Szerintetek hogy a leggyorsabb eljutni egyik pontról a másikra - tekintettel arra, hogy ha késik a wizz, akkor nagyon kevés lesz az időnk... Előre is köszi!
Illetve ha van Barcelonaban valami olcsó 1 éjszakás lehetőség július 1-re, akkor plíz küldjetek!
de nem marad le, mert barmit le lehet mondani. en foglalok - es ugy keresek tovabb. ha van jobb lemondom, ha nincs akkor marad. eddig meg semmi negativ következmenye a lemondasaimnak nem volt.
Viszont mindig kétesélyes is a dolog. Lehet, hogy olcsóbban megúszod, de az is lehetsz, hogy lemaradsz az olcsóbb lehetőségről. Ha állandóan azzal vagy elfoglalva, hogy lesz-e még olcsóbb lehetőség, katalógus- és netböngészéssel fog eltelni az életed, és sosem jutsz el sehová. Nálam két kategória van: belefér a keretbe (ergo ki tudom fizetni) ill. nem fér bele a keretbe. Ha valami beleesik az elsőbe, és az egyéb paraméterei is tetszenek, akkor lefoglalom, ha a második kategóriába tartozik, akkor keresek tovább. Nagy általánosságban középkategóriás utakat engedhetek meg magamnak (az oda-vissza utazáson kívül az átlag napi költőpénz /szállás, kaja, belépők/ a 100 eurót ne nagyon lépje túl), azt elismerem, hogy akinek nagyon kevés pénze van csak az utazásra, annak jóval tovább kell keresgélnie, amíg talál megfelelőt. A szállások 90%-a a fejenként napi 30-40 eurós kategóriában van.
nem ismerem az oldalt de a funkciója alapján is ki lehet találni annak működését. Szerintem meg kell adni az utazásod paramétereit ( hova,hányan,mikor,kivel,mennyiért.....stb.) ők meg majd jelentkeznek és lehet egyeztetni a legjobbat ígért utazási irodával. Én így tudom elképzelni. Gondolom kb így is működik....másképpen nem is lehetne :D
Ezek mindig jó ötletek. Csomó ilyen van már: közösségi oldalakt egyesítő oldal, repjegy keresőmotor, és most kitalálták az utazási ajánlatokat összegző oldalt is. jól hangzik. Bár kíváncsi lennék rá hogyan működik.
én is nemrég hallottam erről az oldalról és sztem nagyon jó ez az ötlet! mivel az utazási irodák egymással versenyeznek( bízván abban,hogy nincs semmilyen megegyezés a háttérben), így nyílván a legkedvezőbb ajánlatokat fogják elküldeni! persze meg kell nézni a szolgáltatás színvonalát is, de ha a te általad írt feltételeknek megfelelnek akkor nem lehet annyira nagy különbség.. ez azért lényegesen jobb mint végigjárni az összes utazási irodát, vagy mondjuk az utolsó másodpercekig rágni a körmünket egy last minute út miatt..
ezeknel a szallasoknal plane nem riziko foglalni, mert utazas elött egy napig lemondhato. en is azonnal lefoglaltam egy olcso szallodat, aztan talaltam a lakast ami jobban tetszett. remelem jo döntes volt!
Minek az összeset végignézni? Én le szoktam foglalni az elsőt, amit árban, elhelyezkedésben és színvonalban megfelelőnek találok. Egy barátnőm ilyen mint Te, hiába talál olyan cipőt, ami tetszik, azért még húsz üzletet végignéz, hátha van még jobb. Aztán többnyire két nap felesleges mászkálás után megveszi azt, amit először látott.
Mi a párommal ezen az oldalon néztük ki a nyaralásunkat http://utazas.nekem.hu
Azért praktikus az oldal, mert nem konkrét ajánlatokkal bombáznak, hanem te adhatod meg a nyaralás paramétereit (mennyibe kerüljön, hol stb), és ha nem irreálisan kis összeget a nyaraláshoz, választhatsz különböző ajánlatok közül