Szia Imre! Érdeklődnék, hogy tudsz-e BHÉV-es balesetről amelyik a teherszállitás alatt következett be vagy a Tököli reptér területén vagy a Csepel Autógyár területén? Esetleg valaki más tud ilyenről?
"1980. november 11.-én Pápán éjszaka nekifutás közben túlfutott a felszállópályán, vasúti töltésnek ütközött és elégett a 6224-es MiG21bisz (75AP), Gál Péter őrnagy a megállást követően (katapultálás nélkül) sértetlenül hagyta el a félig átfordult repülőgépet."
Erről mit lehet tudni? A tatabányai, vagy a győri oldalba csapódott?
Azért a kettőt nem lehet egy napon említeni.Akármilyen okos emberekből is áll a segélymenet két óra alatt nem tudja eltakarítani azokat a roncsokat ,és a pályát helyrehozni ami Monorierdőnél volt. Ha valaki látott már BZ motort emelni az igazat ad nekem
Fletó sír? Ja Monorierdő után. Egyébként többször is próbálta megjátszani magát, akkor sikerült. Biztos szóltak neki, h erőspaprikát szagolni előtte és menni fog. :)
Kotegyan es Nagyszalonta kozott egy tort kavicsal megrakott nyergesvontato nem adta meg az elsobsegett a Nagyszalontarol Kotegyan fele kozlekedo Bzmot-nak.Kisiklott.A vonaton utasok nem voltak.A vezeto mikor latta hogy nem kerulheto el az utkozes fekeztek es hatraszaladtak.Szerencsere semmi bajuk sem tortent az ijedsegen kivul.A Bzmot kisiklott.A vetkes teherautosofor is meguszta.A kamion gyakorlatilag sertetlen maradt(!).22.00 orakor megerkezett Nagyvaradrol egy darus szerelveny amely gyorsan a helyere tette a dolgokat es betolta a serult szerelvenyt Kotegyanba.
Értem én,de az öngyilkosokat akkor is megvetem,elítélem.Az ő kúltúrájukon valóban nem túl elegáns viccelni,de tudhatod hogy a legtöbb keleti nép finoman mosolyog,ill.megveti a mi"fehér"kultúránkat,bár néha van is miért.....
- ez a versenyző nagyon jól tudta, hogy mit csinál, tekintve, hogy öngyilkos lett, - aki a közelébe megy, maga is életveszélybe kerül, - Pakisztánban, Bangladeshben, Indiában, és a többi, hasonlóan túlnépesedett államban az emberek nem azért utaznak a vonat tetején, mert épp nincs kedvük a Mercijükben pezsgőzni. Innét meg- sőt elítélni egy tőlünk sok ezer kilométerre fekvő, teljesen már történelmű, kultúrájú, helyzetű ország lakóinak életét, finoman szólva "nem elegáns".
Mégis mit csináljon? Másszon fel érte? Egy hülyéért én sem kockáztatnám az életemet, ha felmegy őt is megcsaphatja. Másszon fel érte akinek két anyja van. Kapcsolják le az áramot a vezetékből? Alig fél perc alatt történt, nem hiszem, h volt rá idejük.
Figyelj!Egy élete van az embernek,ha annyira hülye hogy eldobja akkor megérdemli a sorsát!A múgy arra próbáltam utalni azokban az országokban ill.arrafelé szokás a vonatok tetején,őrült zsúfoltságban utazni....Nagyon jellemző hír pld bangladesből: Autóbusz szakadékba zuhan,40 halott,50 súlyos,40 könnyebb sérült ill 30-an megúszták......A múgy az ilyen Darwin-díjas idiótára kár pazarolni a sajnálatot,ki a fene mondta neki menjen oda fel?!A többi ember is bűnős,mert miért nem tettek v.mit ellene?!Arra amúgy is sok vasutas van,akkor azok is csak a szájukat tátották?!Roppant dermesztő egy video.....