Olyan 3-4 évvel ezelőtt ugyanúgy állt ott, frissen fényezve, akkor valami 550 volt ráírva, de közel sem volt makulátlan. Érdekes,hogy megint kibaszták oda és hagyják szétrohadni. Ezt sose értem meg. Inkább rohadjon el, de nem adom oda olcsón... :(((
Mi már Domával beszéltünk a tulajával, az egyik telepőré, meg is mutatta. Örökölte, és nem tudja máshol tárolni de meg szeretné menteni. Csak pénz pénz pénz.
Előtte kb. 2 évig az út túloldalán, a kézi mosó mellett állt. Eladó táblával, akkor még jobb állapotban. A tulaj 500.000-at kért érte, így a számot kitöröltem a telefonomból.
Az 1000MB a sokszor megemlegetett Vasló Kft. telephelye mellett álldogál, talán már nem az ő területükön. Elég távoli a fotó, de nem lehet megközelíteni a tehén nagyságú őrkutyák miatt.
Ma kiűztem a pókokat a Kreidler hengeréből, vittem fényképezőgépet is.
Az összes kép a környéken készült (X,XIV,XVI.ker.) Ez a Trabi a Füredi úton a Shell kút mögött várja sorsa beteljesülését, ajtaja nyitva, a kormányt, a km órát és a feliratokat már ellopták róla, amúgy hiánytalan. A kutasok nem tudják ki hagyta ott kb. hat hónapja, nekik nagyon útban van.