A XII. kerületi önkormányzata legyőzendő ellenfélnek tekinti a kerület lakosait, látszatfejlesztéseket akar az itt lakók tiltakozása ellenére. A háttérben gazdasági, és személyes érdekek, és 2,5 millárd forint!!!!
A lakók titltakoznak!
Én megsúgom ki tiltatta le: Nobilis Kristóf, aki az index tulajdonosa, és aki a királyhágó téri ingatlan tulajdonosa és az ott építendő zöld ház beruházó cégéjé is! http://www.bif.hu/index.php?id=60
Szinte biztos vagyok benne, hogy letiltották.Márcsak azért is, mert ez nem egy olyan ..hmm..kényes politikai téma, ami az indexet arra inditotta volna, hogy maguktól letiltsák.Ergo, valószinü, hogy külső ,,utasitásra,, tették.
Hogy ki lehetett az, nem tudom, alaptalanul pedig senkit nem akarok gyanúsitani.
Viszont, mivel nem túl nagy-ezt országos viszonylatban értem-a terv megvalósitásában érdekelt kör, igy nyilván valószinüleg közülük valaki tehette, akár közvetve, akár közvetlenül.Persze, ez csak fikció, de facto nem tudom, hogy mi történt.
Ellenben, azért nem baj, hogy legalább fél napig az index cimoldalán volt.
Remélem, most már hamarosan megtudom a pontos infokat arról, amit igértem és akkor mindenképpen jelentkezni fogok/lehet, hogy az e-mail cimre irok majd, de ennek megtörténtét itt is jelezni fogom/.
No, mégis találtam valamit.A cikk rajta van a honlapotokon:www.kiralyhago.vilaga.hu/és a kommentek is kb. 16.25-ig/, a sajtóanyagok között/bocs, hogy nem irom le ennél precizebben, de , mint irtam a net nem az én világom és már elég fáradt is vagyok-de szerintem igy is megtalálod/.
Sajnos, nem.Délután még rajta volt a neten, kb. este 9 körül értem haza, akkor már nem..elég érdekes.Ha beütöd a google-ba a cikk cimét-amit leirtam-az még rajta van, de a tartalma már nincs...egyébként elég sok támogató hozzászólás volt, aztán egyszer csak jöttek az ellenséges kommentek..bizonyitani nem tudom, de elképzelhető, hogy az Önkormányzatnál kivágta a biztositékot, hogy az index cimlapján is megjelent ez a hir..és volt egy olyan érzésem, hogy ezt követöen tőlük is beirtak páran..ja és még valami:még d.u. frissült az index cikke Váci nyilatkozatával, aki kvázi mindent tagadott
Infoval még egyenlőre nem tudok szolgálni, de ma van az indexen egy cikk:,,Gesztenyesort vágnak ki a sétálóutcáért,,/itt a Hegyvidéken/és a hozzászólásokból látom, hogy sokan csatlakoznának a tiltakozáshoz!
Ha van időd, akkor segitsd őket infokkal, légyszives.
Üzleti érdek? Nem tudom, de van egy tippem. A Királyhágó téren van egy telek, azon várhatóan lesz egy Irodaház három szintes garázzsal. A tulajdonosok: Nobilis, Spéder, Schmitt Mária. Ha megszűnnek az utcákban a parkolók, akkor oda kell majd menni parkolni.
Teljesen le vagyok döbbenve. Bár nem vagyok kerületi lakos, de éppen a határán lakom, így elég sokat járok a Márvány-u.-Böszörményi út - Királyhágó u. területen. Hát emberek állítom, hogy a kerület legrondább sötét utcája a Márvány utca, hogy abból mi a fasznak kéne sétálóutcát csinálni? Milyen háttér- üzleti érdekek állnak emögött???
Állítólag e miatt a zöldház miatt történne az egész átrendezés, a Királyhágó tér átépítése is. Amit nemrég 200 millióból felújítottak, most át akarják építeni valami megmagyarázhatatlan okból! Tessék megnézni: http://www.bif.hu/index.php?id=22 Valahogy nagyon ingatlan panamának tűnik ez az egész, amolyan Hunvald ügyszerű!
Helyes. Mindenkivel azt teszik, amit hagy. Ha nem hagyjátokat magatokat, előbb-utóbb meggondolják. Például a kiráylhágó térre tervezett Nobiklis-Schmidt-Spéder beruházást a lakosság megtámadta a bíróságon, és nyert első fokon. ha másodfojkon is nyerni fog, akkor lehet, hogy anyagilag nem fogja annyira megérni széttúrni a környék parkolási rendjét.
Akkor nosza rajta. Csütörtökön fél 8-kor a Királyhágó utca 4/B alatt alakul egy egyesület. Gyere el. Részletek a www.kiralyhago.vilaga.hu honlapon. Ha teszel valami konkrétat is, komolyan fognak venni. Ha nem, nem.
Nem tudom, kinek az érdeke, hogy a Márvány utca sétáló utca legyen, de nekünk, akik itt laknak ez nem érdekünk! Ki a fene akar a Márvány utcában sétálni, pláne mióta egyre több az olcsó, koszos borozó! Még a kínai üzlet is elköltözött, nincs egy fa sem az egész utcában! Bezzeg a legszebb utcát, a Királyhágót el akarják gázosítani, hogy minden forgalmat ideterelnének! Már így sem lehet levegőt kapni az Alkotás utca forgalma miatt! És még a 105-ös busz is itt közlekedjen mindkét irányba! Az egész XII. kerületi Önkormányzatból senki sem ebben a kerüetben lakik, én is szívesen rendezgetném a polgármester úr előtti parkolót, de minket és a környék utcáit meg sem kérdeztek erről az egéstről!Be akarnak erőszakolni egy mélygarázsba, ami még meg sem épült! Ki tudja milyen pénzekből akarják ezt az egész "sétálósdi"-t megvalósítani?!
Mi lakunk itt, nekünk nem kell 200 eFt-ért mélygarázs, és nem kellenek a hajnalig nyitvatartó kávéházak, és szórakozó helyek, itt emberek laknak és legalább hétvégén pihenni szeretnének, már amennyiben még lehet!
Olyat nem lehet, hogy figyelj már buci elveszek tőled 3-4 milliót, odaadom a szembeszomszédodnak (merthogy ez történik).
És elveszem a parkolódat, és még kapsz dupla forgalmat, füstöt, buszt, csak azért mert mások majd profitálnak belőle. Mondjuk néhány ingatlan felvásárló a másik utcában, vagy mondjuk akik a hegyen laknak, vagy mondjuk budaörsön, és majd ide jönnek szórakozni, na azoknak majd milyen tök jó lesz, és majd a bevételekből milyen gazdag lesz az önkormányzat!
Hát ez nem vigasztalja azt aki valamilyen fatális véletlen miatt nem a kegyeltek közt van!
Az indiánokat hasonló elvek mentén írtották ki!:) Aztán utólag elintézték egy boccsal!
Ebben az esetben az önkormányzat leül az érintettekkel, és olyan megoldást keres, amely a legkevesebb kárral jár mindenkinek. Ebben az esetben ez nem történt meg. Itt az egyik legsúlyosabb gond az önkormányzat eljárása.
Hajaj, szegény kerületi lakosok! Néhány adat az üggyel kapcsolatban:
1. Ilyen tervezések egyik célja, hogy legyen érdeke valakinek mélygarázst építeni. Nos, a Királyhágó téren van egy telek. Oda terveznek egyet. És ennek a teleknek a tulajdonosa Nobilis Kristóf, Schmidt Mária, Spéder Zoltán (remélem nem tiltanak ki innen:-)). Ha valakinek ezek a nevek Pokorni Zoltánnal kapcsolatban nem mondanak semmit, javaslom: olvassanak diákok által írt publicisztikákat a Magyar Nemzetben.
2. MSZP-SZDSZ? Hallgatnak. Miért? Például azért, mert elkezdtek lakásokat vásárolni az érintett utcában. Nem volt nehéz érdekeltté tenni őket.
Szegény lakosok. Nem tudják, mi ellen küzdenek. Nehéz lesz, de hajrá. És a Fletózóknak: fidesz szavazó vagyok. Csak nem értem, mi értelme az egésznek.
Akkor nektek is tiltakozni kell! Az egész mögött nyilvánvaló hogy nem lakossági érdekek, hanem a nagymértékű költekezés, és az abból lecsíphető konc a lényeg!