Keresés

Részletes keresés

Pug 306 GTI Creative Commons License 2009.12.30 0 0 482
Helló!

Lenne egy Alpine 9855r és egy iphone...
ehez keresnék valami össze kötö kábelt a kce-420i kivételéve (kujva drága)!
zsOoCaa Creative Commons License 2009.12.03 0 0 481
Hello mindenkinek!

Lenne itt nekem egy Pioneer deh 5900mp megválnék tőle érdeklelne titeket? Privátban léccives árral köszönöm!
rootkiskacsa Creative Commons License 2009.11.13 0 0 480
Szia Ferke55!

A kérdésedre nem tudom a választ sajna, de kérdésem az lenne ellenben hozzád :)

A helyzet az, hogy vennék egy LG LAC-7900-ast, de sok ismerősöm azt mondja LG nem jó autóhifiben, meg az AVPlanetnél is azt mondták, hogy hát annyira nem jó meg hasonlók.
Mivel az AVPlanetes inkább Sonyt, JVC-t akart eladni nekem ami drágább, más színű mint ami kéne, szükségem volna a tapasztalataidra :)

Előre is köszi a választ:
rootkiskacsa
Előzmény: Ferke55 (469)
tamas1971 Creative Commons License 2009.09.29 0 0 479
Sziasztok.

Van egy JVC KD-G631 autó cd játszóm. Rendeltem hozzá egy 3,5jack-ipod kábelt, ami most csatlakoztatva van a cd lejátszóhoz, a másik vége az ipod-hoz. (a kábel fejegység oldali vége egy olyan spec. csatlakozó ami állítólag a cd tárak kábelén is van) A műsor megy az ipod-on, de semmi sem történik, sőt a JVC a menüben nem is mutatja az „exit in” „changer” „ipod” külső portok egyikét sem. (ezeket a feliratokat a JVC könyve szerint mutatnia kellene, ha jól van csatlakoztatva, és megy a műsor) Az a probléma hogy a készülék másik könyvét nem találom. Abban a könyvben írnak a külső csatlakoztatásokról.
Meg van valakinek az a könyv, ill csinált már valaki ilyet?
Találkozott már valaki hasonló dologgal?
Köszönöm.
Üdv T
mokush Creative Commons License 2009.09.28 0 0 478
Sziasztok!
Takara cuccokról van valakinek tapasztalata?
Köszönöm!
tariendre Creative Commons License 2009.09.16 0 0 477
Megvan a kód de utána 20mp ig szól és kikapcsol .Lehet hogy nem jó a kód ?
mert kipróbáltam más számokat is mindet elfogadja de csak 20mp ig .És mindig kéri a kódot nem tárolja .Valószínű akkor hogy nem jó a kód? Segítség!!
vesztergom Creative Commons License 2009.09.14 0 0 476
Mondjuk akitől vetted nem tud segíteni?
Előzmény: tariendre (475)
tariendre Creative Commons License 2009.09.14 0 0 475
Üdv Mindenkinek!

Valaki segítsen !!!!!Az egyik aukciós oldalon vettem egy Gelhard Gxr 246 Dv/ 12246
autómagnót és kódot kér .Kitudna valaki segíteni egy kóddal. ?

Előre is köszi!!
style Creative Commons License 2009.08.28 0 0 474
bármelyik hifis kiszedi 1 perc alatt.Ezért nem hinném hogy bárki is kérne pénzt.
Előzmény: _kombany_ (473)
_kombany_ Creative Commons License 2009.08.26 0 0 473
Üdv!

Sony CDX-GT20 autórádiót hogyan lehet kiszedni a gyári kiszedő szerszám nélkül?
Csak egy váltószoknya csere miatt kellene kiemelni, és ezért nincs kedvem megvenni egy kiszedő szerszámot..

Előre is köszönöm a segítséget!

KMB
Symetre Creative Commons License 2009.07.07 0 0 472
Sziasztok!

Még új vagyok az autó hifi területén, de nagyon érdekel a téma.
Egy régi 3 ajtós swiftbe szeretnék egy szépen szóló hifit építeni, bár a keret rá nem túl nagy, emiatt meg van kötve rendesen a kezem. De igyekszem a kevésből minél többet kihozni. :)
A gyári hely a műszerfalban a 10-es hangszórónak, ami lefelé szól, hát egyből kilőve, ezért csináltam az ajtóra egy kiemelőt fából és üvegszálas gittből az Audio System MX165-szettnek. Szeretek próbálkozni ilyen dolgok megvalósításával, persze olyan lett, amilyen elsőre lenni szokott, messze nem tökéletes. Majd a 2. talán jobb lesz :)
Egy alap rendszert szeretnék, első szett+4 csatis erősítő+láda.
A fej Pio DEH-1500, idővel cserélem, csak ezzel vettem a kocsit.
Hátra a mélynek az Audio System MX12-t néztem ki, 32 literes zárt ládában, a dobozt is én tervezem hozzá készíteni. Az erősítővel még gondban vagyok, eddig ezek tetszenek:
u-Dimension Element EL-A54 Erősítő 4-csatornás
u-Dimension Glow 4075 Erősítő 4-csatornás

Bár az utóbbinak az ára sajnos nagyon a felső határ. A két erősítő között hangzásban észrevehető különbségeket tapasztalnék? Vagy a felsorolt elemekhez elég lenne az Element is? Persze ha vki ajánl más erősítőt vagy mélynyomót ebben az árkategóriában, szívesen veszem.
wolfman} Creative Commons License 2009.06.14 0 0 471
Sziasztok.

Mit lehet tudni az Alpine CDA 9856R fejegységekről? A nagyobbik testvérről, a 9857R-ről még csak-csak van valami, de ez abszolút homály... Ilyenem van ugyanis, de erről csak azt lehet tudni, hogy az RCA-i 4 helyett 2Voltosak, és 4x60 helyett 4x50W...

Főként az érdekelne, hogy Imprint rendszerhez illeszthető-e, illetve érdemes-e ebben gondolkodni...
kuksi2 Creative Commons License 2009.06.13 0 0 470
Hello sziasztok van nekem egy jbl gto 16.5cm is plusz hozza a magas hangszorok ha erdekel valakit megkoszonem ha irna a atron2@freemail.hu ra koszi
Ferke55 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 469
Sziasztok,
LG LAC5800R tipusú autórádión hogyan lehet az időt (órát) beállítani?

köszi

Csonka Ferenc-Ferke
www.ferke.net/rogoznica
www.ferke.net/foto
Fradista56 Creative Commons License 2009.05.22 0 0 467
Sziasztok

Hétfőn elvileg lesz egy autóm használt Vw Jetta az uj fajta 2006/9 havi.Mindenképpen szeretném kivetetni belőle a gyári cuccot és normálisat rakatni bele.Kérdésem a következő lenne milyen fejegységet ajánlotok és milyen hangszórókat az autóba?Hangszórók száma 4 legyen. A ráfordított összeg pedig olyan 80e forint környéke.És természetessen mint mindenki más énis azt szeretném hogy szépen szóljon :) nem gondoltam ilyen erősítőkre meg mélyládakra de ha szerintetek azokból is egy kisebb darab kellene vagy jól jönne akkor azokat a variációkat is szívesen fogadom.A fejegységnél usb kimenet jól jönne ha lenne és nemtudom mennyivel lenne drágább esetlegessen egy Dvd lejátszós forma ? kiváncsiságból kérdezném amely zenét is játszik akár dvd lemezről vagy akár filmet lehet nézni rajta vagy tvét :) Preferált márkáim:JVC,SONY,JBL,SAL,

Előre is köszönöm a segítségeteket

Üdv Fradista

mandras81 Creative Commons License 2009.05.21 0 0 466
Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hogy facelift-es (2002-es) primera-ba milyen méretű első hangszórókat lehet beletenni? Mekkora a max átmérő és mélység, ami befér?

Köszi
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.17 0 0 465
Lopásgátló kódra gondolok, de lehet nincs benne, nem ismerem.
Előzmény: Bazsielektronika (464)
Bazsielektronika Creative Commons License 2009.05.17 0 0 464

Pontosan milyen kódra gondolsz?

Esetleg arra amit távirányítóval kell beírni?

Mert én igazából a DISCOS technikában vagyok inkább otthon.

Előzmény: Törölt nick (463)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.16 0 0 463
Amit elfelejtettem megkérdezni, kódolt? Ha igen, tudod a kódját?
Előzmény: Bazsielektronika (460)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.16 0 0 462
Esetleg próbáld meg a restartot(teljesen áramtalanitsd), hátha.
Előzmény: Bazsielektronika (460)
bwviktor Creative Commons License 2009.05.16 0 0 461

Eladó CORAL PFK 165 audiofil szett!Nagyon jó mínőségű hangszorók nagyon jó állapotban.Valamikor én vásároltam boltban és az én autómba volt beszerelve eddig,de most eladó.Adok hozzá 2 katalógust és a 2 eredeti rácsot is csak az nincs a képeken.Aki ismeri az tudja hogy nem adnak hozzá rácsot azt külön kell megvenni.

A szett a PFW 165 mélyközép és a PFT 36 magasból áll.

Képek:

http://kepfeltoltes.hu/090516/DSC01356_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/090516/DSC01352_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/090516/DSC01355_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/090516/DSC01354_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/090516/DSC01353_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ára: 20000 forint

Bazsielektronika Creative Commons License 2009.05.16 0 0 460

Áramot megkapja, mert a kijelző és minden led világít + szól az utoljára beállított  rádió csatorna is.

Csak a gombok olyanok mintaha nem lennének atívak (letíltva).

Előzmény: Törölt nick (459)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.16 0 0 459
Először meg kellene nézni a biztosítékot, szerintem..
Bazsielektronika Creative Commons License 2009.05.16 0 0 458

Sziasztok.

S.O.S. problémám van egy LG LAC-M0510R tipusu fejegységgel.

A probléma a következő:

Egyik ismerősöm kiszlánya elkezte össze-vissza nyomogatni rajta a gombokat, és egy kis idő után már nem reagált semmire. még a power gombra sem.

Szerintetek mi lehet a probléma?

kucu_666 Creative Commons License 2009.05.13 0 0 457
Akkor hát ide írok csak nem akarok "láma" lenni meg hülyeségeket kérdezni .
Tipomba kicseréltem a gyári hangfalak előre két ovál a gyári helyére 2*50watt
hátra kalaptartó kívág és 16,5 2*50wattos hangfalakat raktam .. fejegységem egy m.n.c innnocd 4*50watos de hát nem a legjobb de erre futotta ....

Na akkor most jön a lényeg szeretnék venni bele egy gyári erősítős sal xb-10/a aktív szubcsövet ... ( 250watt ) . ugye beépítet erősítős és elvileg arra még köthetek rá 2hangfalat , vagy nem _?
vagy a hátsó kettőt lenne érdemes rákötni ??
vagy mit lehetne kihozni belőle ?
ti hogy csinálnátok ??

előre is köszönöm a válaszokat ...
kucu_666 Creative Commons License 2009.05.13 0 0 456
Sziasztok !!

Még elég új vagyok a témába... de hát valahol el is kel kezdeni nem ? xD
Lenne pár kérdésem aki türelmes és szánna rám 10 percet azt nagyon megköszönném !!
msn címem: szabi001@anet.hu
titite1 Creative Commons License 2009.05.13 0 0 455

sziasztok!

nincs valakinek felesleges "füle" jvc ch típusú CD váltó/tárhoz?

Köszi!

M.

UseR Creative Commons License 2009.04.29 0 0 454
urak, keresek olyan embert, aki csinált már modern CANBUS-os Opeleket (Vectra C) és pontosan tudja, h mi kell a kormánytávvezérlőhöz, kulcsállás-jeladóhoz, etc. Kezdek megőszülni és kopaszodni egyszerre! :-o

Egy Kenwood fejet kellene berakni úgy, h kulcselfordításra kapcsoljon, de kulcs nélkül is be lehessen kapcsolni (mint a gyárit). Ezenkívül mennie kellene a gyári kormánytávvezérlésnek is => ehhez eddig 4 kábel és 2 adapter kellene a Kenwood Hungária szerint, de "csak tippre mondjuk ezt". (milyen képviselet ez??)

elérhetőségem az adatoknál, előre is köszi!
csirahuszar Creative Commons License 2009.04.27 0 0 453
Hali! Valaki segítsen légyszíves!
Vettem ujonnan egy 500w-os mac audio reflex ládát és egy hozzá tartozó 500wos mac erősítőt. Egy thaliába lett beépítve Jvc KDG-332 fejegységem van. A probléma az lenne hogy az utastérbe szinte nem ad semmi mélyet a láda. Vagy az elszigeteltség miatt vagy nem tudom de rátettünk 1 másik jvc fejegységet azzal viszont szólt szépen. Igaz még bejáratós de akkor is nem így kéne szólnia. Csak ugy elfogadható a hangzás ha a lejátszón maxra tekerem a bass-t de ugy meg már nagyobb hangerőn a 4 belső hangszoro eltorzít :S Mit javasoltok? Nagyobb erősítő vagy másik fejegység?
AudiJo Creative Commons License 2009.04.24 0 0 452

Hát nem tudom, hogy itt találsz-e olyat, aki tud segíteni a problémádon?

Mi beszélgetünk a zenéről, zenehallgatásról, készülékekről, de erre disszertációt (de még akár szakdolgozatot is) alapozni....?:)))

Én ugyan még az átkosban írtam a szakdolgozatom, de ott és akkor (többek között) erre volt kitalálva a konzulens. Irányitott, hogy az adott témával kapcsolatban miről kellene írni, ehhez javasolt szakirodalmat, stb. Persze, ezért fizettek neki (bár nem túl sokat).

Ha ilyen konzulens keresel, akkor célszerű olyan céghez fordulni, ahol "nagyüzemileg" foglalkoznak autó-hifi rendszerek megtervezésével és kiépítésével, talán ott van olyan szakember, aki mindezek elméleti alapjával is tisztában van.

Én ilyet mondani nem tudok, mert 

ad.1. nem érdekel az autó-hifi ilyen mélységig, hogy ezügyben tájékozodjak

ad.2. nem vagyok bp-i, ahol leginkább találni ilyen céget.

Célszerű ott érdeklődni, aki kiírta ezt a szakdolgozat témát.

AJ

Előzmény: WOB_edt. (450)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!