Értem, nincs ezzel semmi baj. Azt nem tudom, hogy számolják a 12. számjegyet. Szvsz az Indóházban megjelent példálozásba is hiba csúszhatott, legalábbis a Desiro esetében biztos. Az elöbb nevezett újság e havi számában megjelent egy olvasói levél, ami az új, OPE TSI rendszert fírtatja. Szeretném felvenni a levél írójával a kapcsolatot, de erre a közel jövőben nagyon nem lesz időm.
Köszi a cimet, de azthiszem nem fogalmaztam jol,,mert engem az allomasok betükodja erdekelne. Sm, Ud, Sv, stb, es csak azert, h topikokban ha igy hivatkoznak egy helyre, tudjam azonositani. Nehany azert mar ragadt ram, .
Látom jól belebonyolódtatok. A magyarázat egyszerű:
Volt először az UIC 438-3 döntvény a vasúti vontatójárművek egységes megjelöléséről. Ez tartalmazta a kiegyenlítőszám-rendszert, ahol minden Magyarországon bejegyzett vontatójármű járműszámának első két jegy 95 lenne. 2006-tól a vasúti járművek egységes megjelöléséről a 2006/920/EK (TSI-OPE) bizottsági határozat P melléklete rendelkezik, mint uniós jogszabály. Ezt bárki az EUR-LEX-ről letöltheti. (melegen ajánlom az eredeti német szöveget, az összes többi ennek félrefordításából született).
BTW, egy kérdés, ha már itt vagyok: mi a fene az az UIC-egyezmény?
"Ennek az eleje téves :D Mert ha második 1-es meghajtás rendszer lenni akkor a GYSEV-es gépeken miért nincs. Ugyanis ott 1043-asok a Szilik :D Aztán ott a papagáj az meg 1243... Szóval a második szám az biztosan nem a meghajtási rendszerre tér ki."
Utólag belegondolva igazad van.
"... A 43-at pedig szerintem egybe kell értelmezni, ..."
Szerinted. :-)
"... De egyébként vannak nálunk érdekességek. Pl a BDV 90 55 6805 xxx-x Tehát az is Dízel jármű :D Legalábbis az oldalán virító szám tanulsága alapján. ..."
SzVSz a 90-nél a nullának az a jelentése, mint újabban az 5nek. A második 1es a V43 1336-ból származik, mint a Papagály 2xxx 2-e lett 1243. Gigantoknál 0-ások 1063, a 100-sok 1163. Csörgő 21xx-22xx 2141, 2241, 23xx=2341 A 2es a Dieselek első száma. Ennél a rendszernál még van értelme az ellenörző számnak, a svábnál ahol a 9 után jön a vontatásinem, teljes psz-re nem stimmel.
Ennek az eleje téves :D Mert ha második 1-es meghajtás rendszer lenni akkor a GYSEV-es gépeken miért nincs. Ugyanis ott 1043-asok a Szilik :D Aztán ott a papagáj az meg 1243... Szóval a második szám az biztosan nem a meghajtási rendszerre tér ki. A 43-at pedig szerintem egybe kell értelmezni, mint Sorozat szám, aztán a 336 a sorozaton belüli sorszám a 4 meg ugye az ellenőrző szám. De egyébként vannak nálunk érdekességek. Pl a BDV 90 55 6805 xxx-x Tehát az is Dízel jármű :D Legalábbis az oldalán virító szám tanulsága alapján. Mert pl hivatalos dokumentumokon a BDV 5040-es sorozatszámmal jelenik meg... Tehát megy a kavarás rendesen. Aztán ott vannak példának a Gigantok 95 55 1063 0xx - x viszont a 100-as Gigant már 95 55 1163 1xx - x Erre is lehetne a kérdés. Miért? Szóval nálunk eléggé érdekes ez a pályaszámozás :D