Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Köszönöm mindazoknak a segítségét, akik írtak emgoldásokat az Ext2 fájlrendszerrel kapcsolatban. Azt hiszem, a legjobb megoldás a kernelszintű driver lesz, mert akkor úgy kezelhetem mint egy Win fájlrendszerű meghajtót, formázhatom, partícionálhatom, stb.
A router kizárólag a Fat32 és Ext2 fájlrendszereket kezeli, NTFS-t csak olvasni tud, Ext3-ról nem találtam infót. A diszk alapvetően persze a routeren lesz, de így ha le kell húzni valami miatt, böngészhetem win alól is, menthetek, rátehetek, stb. A dolog csak azért érdekes, mert nem tudok Fat32-es köteten 2GB-nál nagyobb fájlt tárolni, a lemezre pedig backupok kerülnének.
bocsi, igazad van, tényleg esélyes, sőt egy üzletbe is beszéltem egy csávesszal az is azt mondta hogy valószínűleg a táp fáradt el.
A proci hűtőjét egyébként nem szereltem le teljesen csak a tetejéről lecsavartam a ventillátort, és egy újat tettem rá, mert a régi berregett. Szóval nem lehet illesztési, tömítési, stb gondja.
Kedves MKB ugyfel , Biztonsagi okokbol is felfuggesztettek a fiokjat, egy biztonsagi intezkedes, amelynek celja, hogy megvedjuk Ont es szamla. Meg kell ujra az adatokat a folyo fizetesi merleg visszaallitja a mukodeset a fiokjat, es megerositi, hogy meg nem volt az aldozatok szamitogepes lopas. Meg kell ujra adja meg az adatokat a kovetkezo oldalon, hogy az ellenorzesi folyamat soran:
A leírása alapján szinte biztos. Gondolom a CPU és a hűtő alapos letakarítása, újrapasztázása nem történt meg. Illetve új hűtő esetén csak a CPU takarítása, mert új hűtőn ott a paszta, csak leveszi a műanyag védő bigyót. (Noha Neked válaszolok, nyilván a kérdezőnek szól. :))
Rendszerek közti fájlkezelõ, mellyel Windows számítógéprõl férhet hozzá Novell, NT vagy Linux meghajtókhoz, hálózat üzembe helyezése nélkül. Mindössze a Novell, NT vagy Linux meghajtó csatlakoztatása a feladat az ön gépéhez, és Captain Nemo üzemképessé teszi Windowsban a Netware, NTFS vagy Linux partíciókat. Ezáltal a Novell/NT/Linux fájlok olvashatóvá, kereshetõvé és megtekinthetõvé, ill. a Windows meghajtóra másolhatóvá válnak.
The shareware version of CAPTAIN NEMO allows you to view the content of a Novell, NTFS or Linux drive. If you want to copy the files to a Windows drive you need to register the software.
De 30 napig azt hiszem ingyen is fullos, mint a DiskExplorer.
köszi, megláttyuk! egyébként is ráférne egy kis átállítás a maga (asszem tán) 128 bites WEP-jével.
<a href="http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=89860627&t=9157541" target="_blank">itt</a> említette BSOD-t. ezután kikapcsoltam az automatikus újraindulást. jól tettem, mert ma odahívott a géphez a főnök (akinek múltkor egyébként mondtam, ha van BSOD, és nem vagyok ott, fotózza le, utána indítsa csak újra). ez fogadott. nekem a kódok előtti szöveg és az első kettő kód elég általánosnak tűnik (kb. olyan mint a borogatás+Kalmopyrin), a második kettőre meg semmilyen találatot nem ad a http://search.microsoft.com/?mkt=hu-HU
"pl a táp sztem kizárható mert mint mondtam, az fagyás után is megy"
Nem kizárható. Vagy akkor magyarázd meg mit jelent az, hogy megy? Minden ágán zavarmentesen leadja a szükséges feszültséget, kért áramerősséget, terhelés esetén nem ingadozik, nem tüskés?
thx de azért megadtam pár infót gondoltam valaki tud adni vmi jó tippet :D pl a táp sztem kizárható mert mint mondtam, az fagyás után is megy. memória nekem szarakodott, de akkor teljesen más volt a probléma.
Most ezért nem akarok bevinni a gépem szerelőhöz, de ha csak ez jutott, akkor... azért valaki vmi tippet? eseteg megpróbálok formattal újratelepíteni, hátha vmi software-es dolog, de tudom hogy kevés az esély :D
Hello mindenki! Érdekes problémám van nekem. Kb 3 hónapja új hűtőt raktam a procira, mert a régi csapágyas lett :D Ezután nem volt baja a gépnek, de ha jól sejtem azóta van olyan, hogy rfactor, vagy bármi más játék közben, körülbelül 15 perc után megakad a kép, majd a hang. Eleinte egy restart után újra gépezhettem, de az utóbbi időkben eldurvult a helyzet, és megakadt a kép, majd a hang, és pár másodperc múlva leáll a gép. Teljesen, a tápegység megy, a ventilátorok mennek, de semmi más működést nem hallok. Ha viszont hagyom pihenni 1-2 órát, utána újra belehet kapcoslni gond nélkül. Mostmár persze nem szórakozok ezzel, de kíváncsi vagoyk mi a baja, és fontos is. Nem kap elég hűtést, szarakszik a videókártya, vagy az alaplap? :S
Én AVG párti vagyok, többi hitvita, hogy jó, meg legjobb, meg a bigyó. Egyik helyen azt olvasod, hogy mert az észrevette, amit a másik nem, máshol meg a mást.
Sziasztok! Szerintetek melyik a legjobb vírusírtó? Eddig nod 32-t használtam, de bizonyos oldalakon azt olvastam róla, hogy nem is olyan jó, csak régi és azért "nyomják" annyira. Ha tudtok valami jó és lehetőleg ingyenes vírusírtót (ami nem lassitja be a gépet) légyszíves irjátok már meg a nevét. köszi
Csoda pack biztosan nincs. Pár hónapja volt format C./ reinstall, de én semmilyen codecpackot nem raktam fel (férj sem. Gyerek sem :-)) Namost ez az a terület, ami nálam totálisan fehér folt. Le tudnád írni viszonylag követhetően, hogy mit kellene tennem?
Kodek baja lesz annak. Vagy nincs fent, ami kell, vagy fent van valami csoda pack, akkor fene megette. VLC, mplayer, mediaplayer classic, aztán jó is lehet.
Help Bizonyos avi fájlokat egy idő óta csakis hanggal, kép nélkül játszik le a Media Player. Megint más avi fájlokat képpel, hanggal. WinXP SP3, jogtiszta, blabla. Köszi :)