A lényeg, hogy Bosch cikkszám alapján mit mondanak, mennyi pénz. Gabesz ha gondolod holnap megkérdem mibe fáj újonnan jó helyről (ált onnan vannak alkatrészek kocsimba)
Sejtem, hogy nehéz ilyet találni de nem adom fel. Hátha van még olyan cég, Már sokba csalódtam igaz Én sem vagyok tökéletes de dolgozni "tudok" meg akarok.
Szia. Már két éve nem Járok Oroszba, de lehet hogy jobb lenne vissza menni vagy magyar cégeket el felejteni és valami külföldi nagy céghez menni, mert nekünk soföröknek sehogy nem jó már ez ami itt megy az országba! Nálatok rendbe van minden? Most olyat keresek ahol emer számba vesznek és nem szükséges rossz az autóba.
HELYESBÍTÉS!!!!!!!!!! a Főspednél kifizettek, csak bejelenteni felejtettek el majdnem egy évig!!!!!!!!!! Mindenki meg tudja nézni az ügyfélkapun hogy mekkortól meddig van bejelentve, csak egy kód kell hozzá az okmányirodából. Már aznap rajta van ha be vagy jelentve.
A Munka van fizetés nincs azt jelenti, hogy már második hónapja nincs fizetés az összes sofőrnek. Minden héten megigérik hogy utalnak, hazudoznak össze vissza az Inter Camionnál, de a főnökök még a telefont se veszik fel, sőt még az sms-re is csak ritkán válaszolnak. Megtűrt személyek vagyunk akiki hozzák nekik a pénzt, de kapni nem kapunk belőle. Pedig csak a sajátunkat kérjük, amiért megdolgoztunk!!!!!!!!!!! Csak a Misit sajnáljuk "irányítót", őt kétoldalról piszkálják.
Nem rossz ötlet :) Amúgy ránézésre ilyesmi van az Opelban is, vagy ez csak etetés?? Nekem Alfába kellene, de végülis el tudom képzelni, hogy más autó(k)ba is raktak ilyet.
off Road, XF, Hátha tudtok segíteni. Ilyen légtömegmérőt keresnék, ha lehet minél előbb: http://cgi.ebay.ch/Luftmassenmesser-Frontera-Omega-Vectra-Alfa-Romeo-155_W0QQcmdZViewItemQQitemZ220325404980 Ez a Bosch száma, de az oldalon írja is: 0280 202 208 0280 202 213 Ha van valami tippetek, hogy hol lehet ilyen alkatrészt találni (Bpest-től nem túl messzi), küldjétek már el légyszi. Köszönöm. on
Sziasztok. Látom itt írjátok, hogy megint sok a sofőr, nálunk is van szabad autó igaz nem szeret fizetni, és most is lessz üresedés mert megyünk innen egy páran. Ha halljátok az inter-camion keres sofőrt ne erőltessétek hogy ott dolgozzatok. 24forintot igér. Hasonló a Fösped is Munka van fizetés az nincs!
"...a hűtősök kapják. :)" Ja, ha a huttosok, azok megerdemelnek 20 hangszorot is. Vagy meg sokkal tobbet. Az az ejjel-nappali kerepeles az egy kegyetlen munka. Annak az elismereset nem lehet tulzasba vinni.