Ez a Topik a Káposztásmegyeri BKV járműveket használó egyéneknek nyílt, ahol megvitathatják aznap látott kedvenc (törzskocsijaik) és beugró kocsijaikkal kapcsolatos kérdéseiket/ megfigyeléseiket, valamint a vonalakkal és a vonalak múltbéli változásairól történt kérdéseket. Mindezekhez képek és videók csatolása kellemes időtöltést biztosíthat számukra. Jó szórakozást!:)
Elméletileg lesz 914A ami a régi 182É vonalán fog járni. Állítólag összes éjszakai járat közül a legdurvább dolgok a 914-en vannak, mivel az megy keresztül a városon + azon belül is a "legjobb" helyeken... Ezért akarnak egy 914A járatot.
Szrt nem lenne hülyeség, ha úgy vesszük, mikor a 950-el közös szakaszon mennének a 914 és a 914A akkor az azt jelenti,hogy kb 7-8 perceként jönne egy busz és mikor csak a 914 és a 914A menne közös szakaszon akkor hasonló módon jönnének gondolom mint a 30/30A.
Sajna 402-t le kellett cserélni az üzemanyag-rendszer problémái miatt, ezért az újp. tartalék pörög rajta reggel óta. KTK-402 Volvoban van, ezért ma már biztosan nem lesz kint.
Tegnap KTK-395 egész jól elvolt itt:) Mikor ma megláttam reggel a 402- est, azt hittem, hogy az új forgalmilap megköveteli, hogy ezentúl KTK- k járhatnak csak a vonalon:P
Nem hiszem, hogy visstzajön, azóta is a 020 van kint, most ment el 3 perce:(
Én meg bedőltem neki reggel. 9-re mentem a suliba vizsgázni, vittem megammal a gépet, mondván megyek végre a KTK-t fotózni! :-) És tessék. Mire kiértem a Szilashoz, csak a 020-ast láttam műszakizni (126 kijelzővel), aztán ő is állt be. Ha kp/garázs tarcsi 020 és 402 nem beteg nagyon, akkor talán visszajön még ma. Ha esetleg látod írj légyszi. Köszi.
402 egyébként szerintem többször jön még ide, mert a gazdiját mostanában elég sokszor szivatják "jux-os " vonalakkal. :-)
Tudom, azt az indulást láttam én is! De egész reggel a KTK-402 volt kint, 4:50- től egészen a 6:21- es indulásáig Mogyoródiról mindet láttam, még le is fotóztam, de kitöröltem...