Tudom, hogy már volt téma, de nem találtam meg... Mibe kerül B-ből eljutni A-ba. Vagyis mennyiért lehet egy pár A-s hidat kapni, és mennyi meló átszerelni?
nekem meg van egy külön Uaz forgalmim, ráadásul talán élő tulajos, mármint azt tudom biztosra hogy van benne egy adásvételi szerződés amiben benne van az uccsó bejegyzett tulajnak az adati, szal mindenképp forgalomba helyezthető....De asszem a tulaj is él(ebben nem vagyok biztos, de majd megnézem mert vidéken van a forgalmi én meg most Pesten, szarintem jövő héten felhozom azt megnézem)
Az alvázszám átütését egy ötéves gyerek is meg tudja csinálni, és a kutya nem nézi. (Az eredetvizsgás a koszt sem törölte le az alvázszámról, nemhogy különösebben vizsgálgatta volna.) A motorszámot nem tudom hogy megy.
Nekem van egy eladó UAZ-om, ami nem roncs, viszont olcsón odaadom. Van forgalmi, rendszám. Ideiglenesen ki van vonva a forgalomból, de bármikor visszahelyezhető.
Akkor te ne ekecselj különféle trehánymegoldásokkal. Ami elkészül nemcsak neked kell tetsszen, hanem mindenféle bizottságoknak is. Nézz át a "CSEPEL AUTÓ" topicba, keress rá "rali" úr e- mail címére, és magánban kérdezd meg tőle, hogy ilyen esetekben mit szokott elfogadni. Jószándékú figura így interneten, műszaki kérdésekben ő az Á S Z .
Fékátszereléshez : szerintem biztonságosabb a kétkörös rendszer, úgyhogy ez nem ütközik hatósági rosszallásba. Vagyis nem kell sokat magyarázkodnod... (egyáltalán műszakis gépet akarsz biztonságosabbá tenni?)
Előre bocsátom, tök hülye vagyok a témához: az lenne a kérdésem, hogy egy platós UAZ-t, ami egykörös rásegítő nélküli fékkel van szerelve, át lehet-e szerelni kétkörös rásegítősre? Mibe fáj egy ilyen műtét?
Hasonló lenne a kérdésem a kormánnyal is: platós kivitelben lehet-e utólag szervóra átszerelni, és kb. mibe kerül?