Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Május másodikáig még eladó! Sigma (Canon) 24-70 f2.8 EX objektív ajándék Sigma EX UV szűrővel 60.000 Ft. Sigma EX cirkuláris polárszűrő (82 mm) 12.000 Ft (+ajándék 77->82 menetátalakító)
Sziasztok, alig (ki)használt ill. egyáltalán nem használt alábbi szettől megválni szándékozom, sajna:
Mamiya 645 1000s váz sima prizmával,
Mamiya filmtovábbító winder,
Mamiya-Sekor C 35mm 1:3.5N új objektív, dobozában
Mamiya-Sekor C 55mm 1:2.8N új objektív, dobozában
Mamiya-Sekor C 80mm 1:1.9N (a legfényerősebb alapobi)
Mamiya-Sekor C 150mm 1:3.5
Mamiya-Sekor C 210mm 1:4
Ezen kívül van még egy sosem használt, eredeti dobozos, gyűjtői darab 645 1000s váz és egy szintén dobozos, makulátlan Waist-level finder (tüköraknás kereső)
Minden tökéletes, új/újszerű állapotban.
Leginkább egyben (kivéve a két vázat, esetleg).
Kivételesen árban, nagyságrendben nem gondolkodtam, egyelőre felmérném, hogy van-e (komoly)érdeklődés. Az emil címemre jöhet, esetlegesen. Köszönöm. Budapest.
Továbbra is elcserélném a Canon EOS-500N vázamat (ajándék 2db CR2 elem) alábbi tárgyakért cserébe: - 1 rekesz sör (Becks) vagy - 15x3 csomagolás Lifestyles bordázott vagy - 2 üveg Finlandia vodka 0,7L
vagy a 3 kombinálásával:)
danielcseh kukac freemail pont hu hetven - 458-75-82
Eladó egy profi Tamron SP 28-105mm f/2.8 LD Wide-Telephoto objektív nikon bajonettel (adorama.com) Ár:145.000 Ft. Nikon MC-30 digitális távkioldó 19.000 Ft
Eladó: - teljesen új, eredeti csomagolásban 2 db Reflecta német fehér ernyő (áteresztő), 87 cm átmérő, 80 cm szárhossz méretben. Strapabíró, erős felépítésű, igazi német minőség, nem olcsó kínai! Fotó- video munkákhoz, külső- belső helyszíneken egyaránt tökéletes megoldás softbox helyett. Ára: 6 000 Ft/db, - teljesen új, eredeti csomagolásban StrataFlex összehajtható derítőlap 152x219 cmméretben, ezüst/fekete oldalakkal. Angol gyártmány, könnyű de erős anyagból van, sarkokon tépőzár fülekkel! Fotó- video munkákhoz, külső- belső helyszíneken egyaránt tökéletes megoldás derítéshez, kitakaráshoz, stb. Egy fa- vagy alukeretre kifeszíthető (és egy 1000 Ft-os ruhafogas-állványt alakítottam át) és egyszerűen kezelhető. Ára: 19 000 Ft.
Képeket tudok küldeni. Budapesten vehető át/nézhető meg, vidékre postázom (+ 1500 Ft).
Eladó Sigma 50/2.8 1:1 macro DG ex objektív. Ami szvsz nagy pozitívum vele kapcsolatban, hogy átesett a sigmákra oly jellemző műtéten, azaz a blende cserén, tehát az a tipikus probléma, egy jó ideig nem fog előjönni. Én vagyok a 2. tulaj, használtam Canon eos 30D gépen és Canon eos 50E-n, hibátlanúl működik velük. Külső használati nyomok vannak, a lencsék közt is van egy porszem, de a klépe ettől még penge. Eladás oka, hogy már nem nagyon használom, leszoktam a makrózásról.
Ár: 50.000 Ft
e-mail: gunokoses@fremail.hu Tel.: 06-30-890-67-68 üdv jani