baszki?neked tuti van bkv bérleted,újpestről-csepelre,.kedvenc csapat?vagy több is van?attól függ ki játszik aznap?ma hova mész?vasas szurkolókról semmi?pedig egerszegen voltak!
Hatalmas forma vagy, hogy egy ESMTK elleni meccsünkből akarod megmondani a frankót, a harmadik NB2 szezonunk után, mikor más csapatnál már csak 200-300 ember állna otthon a kapu mögött, idegenben meg még talán annyi sem. A másik pedig, jelenleg 3 új dal van abszolút változatos a szurkolásunk, a helyzethez képest. Szerintem rohadtul nem kell maximum hangerővel végigszurkolni egy ilyen semmitelen meccset. Mégis hova kéne pörögnünk? Jövőre majd fogunk ne aggódj! Addig is elemezz és értékelj tovább, nagy érzéked van hozzá...
most azért csak megnyugodtam, hogy van "korrekt" bezsámoló:-)
Annyit azért még tegyünk hozzá, hogy a 3. nb.2-es szezon utolsó meccseire nem könnyő felpörögni...Azt hogy a Fradi ultrák milyenek inkább következő szezonban kellene érteklni...egyébként a dalok is ütősek szerintem, pont most jött be egy új dal is, és ha a szolnoki meccset nézed meg, akkor azért a szurkolás elég vad volt...szektor ketté osztós nóta hangerőbe mindent visz
Bazmeg, te szerintem valami szar rendőr vagy, akit kivezényelnek ezekre a meccsekre, mert olyan szurkoló (talán a fotósok kivételével) szerintem nincs, aki az Újpest-Honvéd után kimenne a Fradi-ESMTK-ra.
Pénteken a kispesti oldalról néztem a "nagy rangadót". Hazai oldalon korrekt létszám, fasza koreó, külön felhívom a figyelmét mindenkinek a kiírás és a kép harmonizálásáról. Kár, hogy nem túl eredeti. Vendégoldalon a szokásos létszám és mentalitás. Ők a legerősebb gárda abból a szempontból, hogy nem hígulnak, hozzájuk ballaszt nem csapódik. Magyarország egyik legjobb (ha nem a legjobb) brigádja. Cirka 150-en késtek egy negyed órát, lemaradtak a különmetróról. Szórványos akciók, semmi kerületrombolás vagy nagy tré. A kerítésről való oda-vissza osztásról pedig mindenki azt gondol, amit akar. A hazai tábortól balra lévő lelátórészre még fértek volna emberek dögivel.
A második félidőt láttam a Fehérvár-Diósgyőr meccsen. Sírni tudnék, mert szinte kongott a stadion. Hazai részről a szokásos létszám (Fehérváron nem stíl ultrának lenni, vagy csak túl közel volt a Velencei-tó), a DVTK -személyes kedvenceim itthonról-, kiábrándító, látszik a képeken, mindenki sokan Miskolctapolcát választották. Remélem, ez nem egy folyamat, mert nagyon kevesen jöttek, megérdemelnének már valami sikert, mert ezzel csak lerombolják azt a nimbuszt, amit a mentalitásukkal és kérlelhetetlenségükkel felépítettek.
Vasárnap kinéztem Csepelre.
1. Utazók számában (oké, ez most csak Budapest-Budapest túra volt) a Fradi a csúcs, és egyre jobban el fog húzni, ez csak NB II...
2. A különálló huligánbrigádjuk (?) (40-50 fő) simán leszurkolta az ultráikat. Ahogy itt valaki megjegyezte, az ESMTK-sok is, akik végig buzdítottak úgy, hogy esélyük nem volt arra, hogy gólt rúgjanak. Ultraszempontból nagyon el vannak maradva. Nincsenek ütős dalok és nincs hangerő, a nem ultrák csak a régi nótákat nyomják (tegnap még azt sem); az első félidő végén volt egy kis meccshangulat, gyorsan le is fújta a spori.
3. A zöldek a meccs előtt és a meccs után a leghangosabbak, benn a negyede sem szól, sem hangerőben sem változatosságban.
4. A lelátón belül nincs meg az összhang, régi, Legendás arcok is kijárnak, akiknek nem tetszik a sok feka, viszont vannak, akik meg a saját nevelésűeket baszogatják. Először csak verbálisan, később már testileg is fegyelmeznek az öregek, kiegészítve néhány feketepólós newbie-val...
Jövőre, ha az első néhány meccs eredménye kijön nekik, a Fradi tarolni fog szurkolói szinten, igaz, ez nem meglepő. Egyre több régi arc jön vissza (mondjuk az igaziak még nincsenek ott, de oda fognak találni ők is). Akivel meg kell majd küzdeniük, az a szutyok, így is a tömeg jelentékeny részét adják, és nincsenek megfegyelmezve. Lehet tanulni a Honvédtól.
A 20minuten.ch szerint a magyar-szlovàk meccsen történt piro, verekedések és egyéb botrànyok miatt a szervezök kénytelenek megemelni a biztositàst a kloteni csarnokban és környékén. :)
A Magyar Fórum vezércikkében a kötőszavakon kívül semmi nem igaz.
Nem igaz, hogy Eduardo Jobbik-alapító, nem igaz, hogy munkásőr volt, nem igaz, hogy lőlap volt a kertjében, nem igaz, hogy határőrtiszt volt (sorállományúként töltötte a katonaidejét a határőrségnél), nem igaz, hogy zsoldos volt, nem igaz, hogy terrorista volt. Morvai Krisztina régóta nem él együtt Baló Györggyel. Nem igaz, hogy Novák Előd "megszervezte" a MIÉP kizárását a ferencvárosi választáson titkosszolgálati módszerekkel, ellenben lebuktatta a MIÉP-et, mely hamis kopogtatócédulákkal akart jelöltet állítani. Nem igaz, hogy Eduardo Magyarországon "gárdát képezett." Nem igaz, hogy a Jobbikot szervezte, az sem igaz, hogy Jobbik-alapító lett volna. Nem igaz, hogy Eduardo két, a "Nemzetbiztonsági Egyetemen" végzett sráccal ment Bolíviába. Nemzetbiztonsági Egyetem nem létezik, Csurka tudatosan hazudik. A két erdélyi srác közül az egyik, Tóásó Előd járt a Nemzetvédelmi Egyetem hadmérnöki szakára, de nem fejezte be. Amúgy Tatabányán tanított informatikát és testnevelést. A másike rdélyi srác zenész volt és szintén tanított.
Csurka hazudik, mint a vízfolyás. Arról pedig diszkréten hallgat, hogy Gyurcsány egyik utolsó intézkedéseként utasítást adott arra, hogy 25 millió forintot kapjon a MIÉP pártalapítványa.
A MIÉP EP-listavezetője egy kommunista diplomata, aki 1990 előtt mindenfelé nagykövet volt. Csurka ugyebár aláírt a III/III-nak, famulusa, Győri Béla a Magyar Rádió párttitkára volt, Csurka élettársa pedig egy nemzetbiztonsági fickó felesége. A MIÉP gazdálkodási beszámolóját az Állami Számvevőszék nemrég visszadobta, mert hiányos és zavaros. Álítólag a papírokat ellopták...
Ez a párt köpködi a Jobbikot? Nevetséges. A MIÉP-et és Csurkát mostanság keményen futtatják a Fidesz-médiában, valószínűleg kopogtatócédulákat is átadnak nekik, mint a ferencvárosi választáson, hogy gyengítsék a Jobbikot. Tény, hogy az SZDSZ, az MSZP, a Fidesz és a MIÉP is a Jobbikot gyalázza kórusban.
Ez azt jelenti, hogy a káoszban egyetlen szilárd pont a Jobbik.
A Csurka által szétvert, lenullázott, asztaltársasággá silányított MIÉP-et el kell felejteni. Jöjjön az új, hiteles erő, a Jobbik!
nem mintha kötelező lenne persze ugyanugy gondolkodnia de furcsa egy páros.. és mondom a MF cikket érdemes elolvasni, majd ha felrakják netre belink, de még nem találtam :S