Pedig összedobtam egy rövidke prezit az idei napszemüveg divatról és mire elkészültem vele, nem tudtam feltölteni az oldalra! :( De ha ujraindul a szerver mindenképp megteszem! :)
Ha a párátlanítás ikonra kapcsolsz akkor is tudod szabályozni a befúvást a jobb oldali tekerővel. Egyébként meg felfelé nyíl, mint ahogy azt már előttem leírták.
Tudja valaki hogy hogyan kell kilőni azt hogy a klima saját magát állítsa ha pl szélvédőre rakom? Mert olyankor automatán megy a max fújás belső keringetés és a klima. Jo lenne ha ezt nem ő döntené el hanem csak annyit csinálna a gép amit kérek tőle.
Lehet akkor azt mondani, hogy ez a minimum tőlük? Tényleg nem vagyunk vmi szerencsések ezekkel a szerverekkel, de bízom benne, hogy ezzel letudtuk a pech szériánkat úgy 10 évre! :P
Végre átraktak egy másik node-ra... remélem délutánra minden internetszolgáltatónál átáll a DNS, és működni fog az oldal. Viszont cserébe ingyen lesz a következő hónapunk
Nem biztos, hogy az occsoság az oka mindennek!! De az tény, hogy mostanában ránk jár a rúd! :( De mi (remélem többen gondoljátok így) veled vagyunk Greg, és remélem mihamarabb stabilizálódik a helyzet!!
Végre válaszoltak... úgy néz ki, a hálókártya ment ki a szerverben (de ők is a német datacenter válaszára várnak), mert az összes, ezen hostnod IP-n szereplő VPN meghalt. :s
De árulja el valaki... miért vagyok ilyen szerencsétlen??? :s