A szerelő mondta, hogy a boltos szerint sem biztos, hogy jobban járok a dupla árúval. Az sem annyival jobb, ha jobb egyáltalán. Ez a műanyag perselyes megoldás gyenge...
Köszi Akosli az infót.Mindegy ezt a szezont valahogy kihúzzuk ezzel a garnitúrával ,majd jövőre újítunk. Valakit nem érdekel 3 db fiat gyári dísztárcsa?
A szerelő vette. Elég olcsó volt, úgyhogy valszeg nem valami ütős darab (2500Ft). De kicserélni szinte percek kérdése, úgyhogy ha évente kell is cserélni, nem ugrok miatta a kútba :)
Tegnap lecseréltem a gumikat. Meg az olajat is és kutyacsontból is olyant kapott az autó, amivel nem kopog, mint egy harkály :) Az olajgomba is elhányta magát, ki kellett cserélni.
2006 decemberében nekem azzal adták át. Kb 45000 km-t mentem eddig vele, most, hogy pár hete visszatettem, ugyanolyan sz@r, mint újkorában :( A téligumimmal, Barum Polaris2, 3-4 decivel kevesebbet eszik a Multijet, ráadásul vizes úton is sokkal stabilabb a Polaris. A gumisom szerint nem rossz a Firestone Firehawk, de ez a mintázat a legolcsóbb(akcióban láttam a héten 16990/db-ért...) és leggyengébb verzió, ezért kedvelik a gyárak...
Pénteken rakták fel a 4 új semperit comfort life-t. A téli Barum Polaris-szal egyébként mind jégen, mind hóban, mind vízen-szárazon jók voltak a tapasztalataim.
Én a héten tervezem átszereltetni a nyári gumikat.Amikor szept. 30.-án megvettük már a téli garnitúra volt rajta, de megkaptuk a nyáriakat is .Firestone firehawk 700-as . Sajnos csak három van olyan állapotban, hogy használhassuk. Tényleg, valakinek van ezzel a típussal tapasztalata?
OK, szerintem meg tudjuk oldani minden gond nélkül. Ha írsz egy emilt az elérhetőségeddel a garzon kukac albarid pont net-re, és akkor egyeztethetünk telefonon is akár (bár tudom, hogy írtál már, de elsőre azt a levelet nem találtam meg ...). Sőt, szerintem én abban a kerületben dolgozom, ahol laksz - de lehet, hogy tévedek - így akár találkozhatunk is megbeszélni.
Igen, és azt hiszem van benne valami - múltkor ugyanezt a távot 6.2-vel tettem meg, most 5.4-el, igaz icipicit lassabban mentem, és abban több város is volt. A behajtogatást valamilyen mikrokontrolleres módszerrel esetleg meg ehetne oldani, mert nem rossz ez így, csak ne kellene levenni a gyújtást a visszanyitáshoz...
A Gates szíjon van valami szr. fényes bevonat attól csúszik meg. Az automata feszítő nem mindig elég hozzá de a kézi állítású feszítőknél el lehet kerülni a csúszást csak akkor a csapágyakat nyírja ki a túl nagy feszítő erő.
Mikor kerestem az igazit, az egyik multinál sikerült elhívnom a főnököm mondjon vélemény az autóról, rátukmáltam próbálja ki.
Én közbe nyomkodtam mindent, sikerül behajtanom a bal tükröt, ő nagyon megköszönte, és úgy emlékszem a jobb nem fordult be.
Nálam a bal nem csinált semmit, de forest segítségével megoldódott a dolog.
Eddíg akikkel beszéltem multisokkal(kemény kettő multis) egyszerre fordult be mindkettő.Nem gond, és mostanában nagyon örülök, hogy behajthatom, szívbaj jön rám ha vészesen megközelít egy motoros, biciklis,kamion, főleg ha útmelletti parkolóban állok.
Szedd ki a kapcsolót a keretből, húzd le a sorcsatit, késsel vagy lapos széles csavarhúzóval belezd ki a kapcsolót wd 40+ mosogatószivacs durva felével sikamikáld meg óvatosan az érintkezőket.Az első lépésben szétszedett kapcsoló egyszerűen vissza, összerakható nem kell hozzáértés.Vagy laca5 említette az ajtónál a vezetékátvezető szorítóanya, hollandi, izé meglazulását.