Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Elnézést, hogy közbeszólok.Sokmindenel egyetértek ami itt elhangzik, de a papíron lévő dolgokat inkább hagyjuk.Leírják és már el is dobhatod, mert mire hozád került már el is avult.Ugyan vannak törvényeink és jogainkat amit szépen gondosan valahol a nagyon okos emberek kidolgoztak-gondolom jószándékból-de persze gondosan ügyeltek arra, hogy lehessen így is olvasni meg úgy is olvasni.Ami engem illet nem hiszek bennük.A környékünkön nekünk sem volt túl jó a közbiztonság,bár azért ilyen események nem történtek mint amit te itt felvázoltál.De sok volt viszont a fegyverhasználat (mármint nekem volt sok).
Én igazából azt nem értem, hogy ezek a potenciális támadók, hogy jelzik előre, hogy támadásba fognak lendülni?Ez a telefonfülkés lány..............ilyenekből lesz a sorozatgyilkos is?Ahol laktam egy fiatal lányt megerőszakoltak az otthonában és mielött megölték volna kiszútrák a zsemeit.Nem sokkal késöbb egy öreg nénivel csinálták ugyan ezt.És máshol még egy fiatal lánnyal.És mindet az otthonában.Lehet, hogy utcán van testbeszéd-ami nem tudommilyen-de mindenhol elárulhatja magát a támadó?
Én a saját anyám mellet képes vagyok elmenni az utcán lehet, hogy én így usznám meg?????:D
Másik érdekes tény: egyik nap olvassa az ember az egyik óhazai napilapban hogy mennyire javúlt Bukarest közbiztonsága, anélkül hogy különösebb rendőri létszám emelés lett volna- másnap egy cikk hogy az országosan körözöttek kb. 40%-a Olaszországban van...:)
"Viszont le lehet venni a lábáról némi sör segítségével (magyarán NAGYON sok sörrel), de akkor nem lehet vele harcolni, agyramenően barátságos lesz és körberöhög, ráadásul ilyenkor nem jutsz mellette szóhoz.:DDD"
No,azért ez sem feltétlenül van így(merry x-mas,ugye;)).Te le tudsz kenyerezni,de ha jól számolok,majdnem 1.5 évtizede ismerjük egymást,lődöztünk már ugyanabba az irányba,és a sárban sem az alapkiképzésen fetrengtünk egymás mellett...;)Ugyanakkor normális emberekkel sör nélkül is barátságos vagyok:))))))))))))
Volt ennek a szép világnak egy nagyon is prózai oka. Bevett szokás volt pártkongresszusok, stb. alkalmával amnesztiákat adni a köztörvényeseknek, így ők is hozzá tudtak járulni a a közbiztonsághoz. Pld. 89 novembere ( XIV Kongr.), aztán az újjak is követték a hagyományt ( Iliescu 90, 92). Ehhez még a klasszikus beutő általános tönkremenés:)
Ez az éberség akkor lassan egy ninja mesteréhez kell hasonlítson...
Néha van humorosabb oldala is , ki hogy nézi.
Még annó divat volt a ruha, ágynemű lopás szárítókötélről macska segítségével. Azaz zsinór kötve a macsekra, feldobni 1 em-i erkélyre, aztán ha a macsek landolt, húzni a zsinórt. Szerencsétlen állat 200 karommal kapaszkodik, hozza a cuccot is.:)
Az eset is úgy indult mint egy sima esti kis lopás, ismerős észrevette, kirohant az erkélyre, csakhogy majdnem rossz vége lett: valami elsüvített a feje mellett...hasravágódás....meg még egy...meg még egy...a tulajdonos meg hasalt az erkélyen:)
Az "operátor" rendelkezett "fedező lövésszel", azaz egy másik .......... csúzlival. Igazán érdekesen nézett ki a vakolaton a csapágygolyók nyoma...:)
És a "kommandó" sikeresen visszavonúlt....:), azaz elrohantak a tömbházak között.
Okse. Ma asszem Oswaldnak fogom érezni magam, mivel Carcanoval szeretnék durrogni. Lassan majd indulok, csak előbb megiszom egy kávét (mire nem jó egy vésztartalék-készletet találni itthon?). Majd nézdaz esti híreket, meg minden.:DDDDDDDD
:))))Hagyjad csak,had irogassa a hülyeségeit,elöbb-utóbb lesznek,akiket hivatalból érdekelni fogja,hogy milyen éles lőfegyverrel,és engedéllyel rendelkezik jólértesült objektumvédelmi szakemberünk.:))))
Ejnye-bejnye,ne keménykedj,te mesterlövész,hanem vállald be a próbát!!!Fussunk össze,felőlem azt hozol magaddal,amit akarsz,3 méteren garantálom,hogy megtörlek,de úgy,hogy az anyád nem ismer rád!:)Ne a monitor mögül legyél kemény,te hős,mutasd,mit tudsz!Muhahaha
Nem,egész egyszerűen csak konstatáltam,hogy (mint azt már nagyon sokan észlelték)egyszerűen hülye vagy.Ez nem személyeskedés,ez tény,ugyanakkor jelzi,hogy nem érdemes neked értelmesen elmagyarázni semmit,nincs rá sansz.hogy felfogjad.
A Varacskos haver ellen nem jó a .45:DDD Viszont le lehet venni a lábáról némi sör segítségével (magyarán NAGYON sok sörrel), de akkor nem lehet vele harcolni, agyramenően barátságos lesz és körberöhög, ráadásul ilyenkor nem jutsz mellette szóhoz.:DDD
Tanulságos eset, de ez csak azt bizonyítja hogy a szerencsétlen áldozat nem volt elég éber. Sajnos a rablók mint a ragadozó állatok úgy tekintenek az emberekre mint prédára, és akkor támadnak amikor úgy érzik jók az esélyeik, ha az ember nem elég figyelmes könnyen így járhat. Észnél kell lenni és figyelni a gyanús embereket és a reakcióikat, így még el is kerülhető egy támadás.
Az hogy amatőr, még nem biztos hogy gyenge teljesítményt nyújt vagy kevésbé veszélyes a testi épségedre.
Példa: még a 90-esek közepén egy ifjú tehetség majdnem megvakította az egyik ismerős csajt. Telefonfülkében támadta meg, lefújta egy ismeretlen spréjjel, valami keleti rovarirtó lehetett. Mindezt egy sima nyakláncért. Nappal, központban, rendőrségtől olyan 300m-re.
Nem haragszom.Én ezt tudbám csinálni,ha nem lenne más kiút,ha mindenáron le akar szúrni akkor ne legyen neki könnyű!De ha az értékeimet akarja odaadnám vagy-mint már mondtan gyerek is van nálam- akkor valahogy védekeznék.Mondjuk így.Ha ez nem használ akkor nem használ, de legalább nem adtam magam olcsón.Ezen szerintem nincs mit kibeszélni, hiszen az elején már mondtam, hogy különleges dolgokat nem tudok csinálni, mint pl:átszaltózni valakinek a feje fölött vagy titkos ütést bevinni.Nekem ilyen nincs.De igazad van, hogy én egy többemberes utcai harcban senki vagyok.Főleg ha többen jönnek
De.látom elknyarodott a topic témája amióta nem voltam.Ezért bocsesz a közbeszólásért!:)
Profi bűnözők nem ütnek le embereket az utcán rádiótelefonért meg pár ezer forintért, azokkal nem az utcán találkozni, egy átlag emberre közvetlenül nem is jelentenek veszélyt. Persze nem tudom mit jelent neked az a szó hogy profi, lehet hogy mást mint nekem.