annyit tudok hogy 15:10-és 15:20 között volt az indulás nagy valószínűséggel a 15.14-es gyöngyös-miskolc, 7-es kocsiállásról indult. abszolút nem figyeltem semmit.
Látom a alfabusznál még van mit javítani a festés minőségén. (vagy az első generációs koporsós VAR-ok ott Miskolcon lettek festve? )
ugyanis szombaton 15 óra magasságában vártam a nyíregyi buszt de azon a kocsiálláson ahova a nyíregyi szokott jönni még bennt állt egy borsodos regio. borzalmasan nézett ki a festék mindenhonnan, de főleg a kerekek környékén vált lefele és rohadt a lemez is. utána nemsokkal megjött az újabb szögletesebb regio is a BV-től na az már nagyon kultúráltan nézett ki. :)
Amúgy lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de Tiszai pu.-nál a régi 8-as megállóján van kitéve BV menetrend, ott van két járat ami meg is áll az egyik elméletileg csak odáig jár. Hétköznapokon 15:10 környékén jön a menetrend szerint az milyen már?
"Nem hordok szép öltönyt és nincsen aktatáskám A világ legszebb buszát vezetem Velem együtt több millióan értik mikor azt mondom Ikarus Nem szeretem ha összekeverik az Ikarust a Neoplánnal Szeretem a sárga Ikarust, az erős Rába mentőt, az új Volvót. Büszke vagyok Székesfehérvárra, az Ikarus gyárra, a 280-as típusokra. Itt élek a Volántelep szívébe Jegy árakban mi vagyunk a nyerők És igen is mi használjuk el a legtöbb gázolajt. BORSOD VOLÁN, ÉN ÍGY SZERETLEK!"
Köszönöm az információkat. Csak azért kérdeztem mert, reggelente láttam a JOB-702-t a JHF-073-as busz vonalán és arra gondoltam hogy egyet buszozok suli előtt de nem sikerült mivel már ma a JHF-073-as busz jár .
Ha netán van képed a JOB-702-ről megosztanád velem?