Jelenleg michlein van rajta 175/65/R14/82T! Viszont lehet hogy egy picivel szélesebb gumit szeretnék ennél ! Megoldható ???
Meg. Keresd a 185/60R14 meretet.
Ugyan csak talalgatom a valtas celjat, de azt elore el kell mondanom, hogy hiaba szelesebb ez a gumi, NEM FOG SZELESEBBNEK LATSZANI. A kerek szelesseget alapvetoen a felnio szelessege hatarozza meg. A keskeny felni - szeles gumi kombinaciobol az is kisulhet, hogy a komplett kerek rondabb, de legalabbis ballonosabb hatasu lesz.
Melyik jobb a Goodyear, Bristone,Yokohama?
Az ot es fel premiuumarka a Bridgestone, Continental, Dunlop, Good Year, Michelin es Pirelli. Ezek nagyjabol egyforman jo gumikat gyartanak -- azt vedd meg, amelyiket a legolcsobban aruljak.
A masodik vonal (Firestone, Falken, Fulda, Kléber stb stb) ebben a meretben nem olcsobb annyival, hogy erdemes lenne valaszatni.
Ti milyen gumit ajánlotok peugeot 206 SW-re? Jelenleg michlein van rajta 175/65/R14/82T! Viszont lehet hogy egy picivel szélesebb gumit szeretnék ennél ! Megoldható ??? Melyik jobb a Goodyear, Bristone,Yokohama?
Alessio szerintem puha, gyenge minőség. Van aki szereti. Sokat javítjuk, tehát szeretnem kéne, hiszen nem nálam reklamálnak hogy gyakran görbül. Csak fizetik a javítását.
Hijoin KEMÉNY , még nem láttam belőle olyat ami elgörbült. Ha törik nem hegeszthető és az importőrnél csak 4 db lehet venni.
Egyrészt nem neked válaszoltam, másrészt nem tudtam, hogy adtál neki már árat.
Én a saját tapasztalatomat írtam le, mivel én is rendelni akartam belőle, de a látható készlet ellenére sem adtak, mert a Marsónak átadták a forgalmazását.
Szerintem tudatosan terveznek páran olyan gumit hogy egy idő után zajos legyen és le kelljen cserélni . Volt olyan Firestone a birtokomban ami 5.5 mm korában használhatatlanul zajos lett
azt kimondhatjuk, hogy ami csendes az nem tartós? Racionálisan gondolkodva, az csendes ami puha, és az is kopik jobban, ami puha...
Ez nem teljesen igy van. A gumikeverek lagysaga nyilvan hatassal van a zajra, de magat a zajt a gumi mintazati elemeinek foldhoz erese kelti.
A zaj raadasul szubjektiv fogalom. A fulunk nem egyforman erzekeny a kulonbozo frekvenciakra, es erre ra tudnak jatszani a gumik tervezesenel, es olyan tartomanyba hangoljak a zajt, ahol kevesbe erzekeny az emberi ful, illetve -- kulonbozo meretu elemek hasznalataval -- szethuzzak a zajspektrumot.
Van még egy tenyezo, az auto kasztnijanak sajat rezonanciafrekvenciai, amik kepesek egy-egy frekvenciat felerositeni. Egy alapvetoen csendes gumi is borzaszto hangokat hallathat, ha pont olyan autora szerelik, ami felerositi a zajait.
polare!
A linken amit janigabi-nak küldtem, nincs Dezent F felni. Továbbá a Dezent gyár más termékei, melyeket ott látott szintén kifejezetten jó minőségűek.
Nem kifutó modeleket ajánlom az oldalamon.
Ha Dezent F-ben gondolkodsz ( ami kifejezetten jó minőség ) már csak egy cégtől tudod beszerezni, mivel az importőr átadta a forgalmazás jogát számukra.
azt kimondhatjuk, hogy ami csendes az nem tartós? Racionálisan gondolkodva, az csendes ami puha, és az is kopik jobban, ami puha...
Mert én:
- csendes és jól tapadó gumit szeretnék nyárra, - és egyáltalán nem baj, ha nem tartós, az már reméljük a következő tulaj baja lesz ~20-30e km múlva :-)
De van, az európai piacra szánt termékeiket Angliában gyártják.
Európai gyár: Melksham, England Bath Road Melksham, Wiltshire SN128AA England +44-1225-703101 Products: Tires
Legközelebbi képviselet: Germany Cooper Tire & Rubber Company Deutschland GmbH Hans-Bockler Str. 4 64823 Grob-Umstadt, Germany + 49 (0) 6078 - 93 85 - 0
Tuti, hogy minden komolyabb európai guminagykerben tartanak.