Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
látom valakit rosszul érintett a dolog... nem álok le vitatkozni...higgyen mindenki azt amit akar. /tudtommal ha származási ország kívül esik az EU-n akkor vámköteles/
Nem ismerem. De megbízható fórumtárs nem keveset bosszankodott, mert kevéssel csúszott le róla. Úgyhogy szerintem nem urban legend. 1x volt 17-55-ös 150-160 ezerért ugyanott pár napig - kevésszer ahhoz hogy "lenyomta" volna az árakat (persze az eredet kérdéses lehet). De te tudod.
Én csak kicsibeszélangol, de ha jól sejtem, a post-Soviet nations elvileg ránk is vonatkozhat (nem minden kínai földrajztanár). Meg azért az sem mindegy, hogy miért csak valami faramuci módon lehet kifizetni, amiért az eBay nem kezeskedik...?
Kb. 3 éve volt az apróneten egy szürke 70-200 + D100 kombó kicsivel 300000 felett és akkor még volt valami ára a váznak. Azonnal elkelt, a ....5000-es "közvetítő" vette meg.
Bár gondolatolvasó nem vagyok, de szerintem a nagyobb átfogás alatt inkább a nagyobb látószögre szeretett volna gondolni... Azaz: hogy nehogymá' csak egy 17-es - legalább 4-es fisáj!
Szia! Nekem van egy eladó Tokina 11-16mm f/2.8 AT-X Pro DX objektívem teljesen újszerű, kifogástalan állapotban (FX-re történő váltás miatt adom el). Napellenzőjével, dobozában, papírjaival, 2 év nemzetközi garanciával. Iá: 130e Ft. Bp.-en megnézhető, kipróbálható.
Továbbra is eladó egy Nikon bajonettes Sigma 15-30 F/3.5-4.5 EX DG 75.000 pénzért.
Az objektívet használtan vettem, de megkímélt állapotú, a lencsék karcmentesek, kifogástalanul működik. Csak azért adom el mert van 12-24-em.
Fullframe-et rajzol, tehát jó filmes illetve FX vázra is. Ott aztán csodákat művelhet.
Speciális lencsetagjainak köszönhetően nagyon pici a torzítása (az egyenes vonalak nem görbülnek).
Első -hátsó kupak van hozzá. Az obi visszatért Budapestre, itt ki lehet próbálni, sőt akár meg is lehet venni :) Pici alku belefér, de légyszi mailben vagy telefonon tegyetek ajánlatot!
Cserébe érdekelhet Sigma EX DG 24-70/2,8 macro, EX DG 70-200/2,8 macro természetesen Nikonra, értékegyeztetéssel.
Azt írta a te 17-70-re, h nagyobb átfogás érdekli! 10-20, 12-24, 15-30mm nem nagyobb átfogás. A 16.5-135-ig szerintem inkább. Létezik még 18-200, 18-250mm is.
Bocsi a Tokina 16-50/2,8-at kihagytam. Ugyan dolgozni nem volt alkalmam vele, de pár kocka erejéig ez is volt a gépemen. Nagyon kellemes darab, jó rajzolat... Ellenben FF vázon nem tudod rendesen használni, 1,5-ös szorzóval pedig nem igazán nagylátó és az 50-es vége is kevés. Ennek ellenére annó elgondolkodtam Tokinából a 11-16 16-50 50-135 soron... ami ellene szólt az az ára, illetve ha 1-2 éven belül lenne pénzem mondjuk egy D700-ra igen szomorú lennék ha el kéne passzolnom őket.
Másik gondolatom Tokinából a 20-35 28-80 80-200 (ebből a 20-35 és a 28-80 meg is volt) de erről is letettem mert ez meg igazán csak FF-en lenne jó amire egyenlőre várnom kell még.
Megkérdezhetem miért lőtted ki? Nem nagyon tudnék Tokinából hasonlót mondani. A 11-16/2,8 nagyon jó nagylátó, viszont meglehetősen torzít, és FF vázon nem sokra mész vele. A 20-35/2,8 egy nagyon jó lencse viszont nem igazán nagylátó. Dolgoztam mindkét Tokinával, tisztában vagyok vele mit tudnak. Ennek fényében mondom, hogy a Sigma 15-30 igen is remek obi. Persze nem akarom rád erőltetni :) Sok oldalon ehet olvasni, hogy a Sigma-ról rosszakat írnak, de nem kell mindent elhinni!