"FELL-SER Kft. - autókormány, sebességváltókar-szoknya és gomb bőrözés
6000 Kecskemét-Kadafalva, Pécsvárad u. 14. Tel./Fax: 06-76/470-029
Hol találod? M5-ről Dunaföldvár-Kecskemét (nyugat) lehajtónál befordulsz Kecskemét felé, az Auchan előtt lévő körforgalmon átmész a városba, az első jobbra fordulási lehetőségnél elfordulsz Ballószög felé. Felüljárón át Kadafalva felé, a tábla után balra a negyedik utca. Az utca bal oldalán hátul az udvarban találod a műhelyt. Hétköznap kettőig dolgoznak, hétvégén nem."
12 volt az egész. Csodálkoztam is egy kicsit. Telfonon előzetesen csak a kormányról beszéltünk és azt 10-12 között mondták. Amikor ott voltam kedvet kaptam a "projekt" kiterjesztésére és gyorsan lekaptam a váltógombot, meg a kézifékkar fogantyúját... Aztán az végösszeg nem változott... 3 óra volt az egész! Lakapták megcsinálták és visszaszerelték...
Azért mielőtt megveszed a cuccot, nézz utána tényleg az-e a gond. Több lehetőség is van rá, nagynyomású levegővel megnyomatni, gázelemzővel kutakodni... Lehet, hogy olyan helyen ereszt valami kötés, ahonnan egyből elpárolog. Szerintem ez már elég komoly vízfogyás, ha növekedik még annak lesz jele is, pl melegedő motor. Az olaj nem vizesedik, habosodik? Mert a mostani motorokban hdi, cdi, pd tdi ... "elég gyakran" kilyukad az olaj-víz hőcserélő, ami pl a hdi-nél az olajszűrő talpba van beépítve, és ott kerül víz az olajba.
Élőben nem ilyen világos a szürke, hanem sokkal sötétebb... A vaku miatt ilyen "érdekes"... Egyébként jót tett neki ez a plusz szín... Eddig minden fekete volt belül...
180 km utazás (oda-vissza), összesen 12.000 Ft munkadíj és gyönyörű végeredmény... Kétszínű kormány (sütétszűrke alul és fölül, középen perforált fekete), kétszínű váltógomb, és kézifékkar (sötétszürke és fekete)... Profi lett, képek majd délután...