Na az nincs! Egyáltalán, hétvégén semmilyen kocsi nincs, ami mozgásképes, az mozog. Tehát vagy Desiróból adják ki a Sugovicát és a Füzért, vagy nincs Sugovica és Füzér.
Igazából erre fele ez vegyes a vonalon, mert van olyan ahol az állomás jobb helyen már nem is lehetne. De ez a tegyünk desirot a vonalra mert akkor már minden szép és jó olyasmi mint pesten a 28as és 37es villamos esete. Elvitték onnan az addig ott járt villamostípust (tátrákat) és tettek mást. Az ellen ment az ágálás, de hogy közben a vonalakon 3x változott a menetrend és a kiszolgált szakasz hossza negatív irányba az senkit sem zavart!
Ha rossz a menetrend akkor teljesen mind1. A jolánbusznak a menetrend mellett a faluban lévő megálló az előnye. A vasút így nem igen versenyképes. (sok más ok mellett)
Napjában ez hány utas lesz? 10? 20? 30? 40? 50? 60? 70? 80? 90? 100? Ajánlom nekik, hogy hetente legalább négyszer menjenek! Nyáron már annyira nem kell. Ősztöl ismét lehet terelni a vonatokba a népet.
Tudod a Desiro "új" és szép! :) Volt olyan aki csak azért ment egy kört vele Füredről Tapolcáig, hogy kipróbálja. Ha nekem választanom kellene egy OFF Ikrus és egy Bz között akkor naná, hogy a busz mert a központba rak le meg stb... De mondjuk odakerül a Desiro, tudod lesznek szerintem olyanok akik csak azért mert szép és jó átpártolnak a vasúthoz.
Sajnos ez a különbség a nyári és téli szezon között. Télen inkább csak a tehetősebb pesti ember jön le egy kis wellness-fittnessre, de ők általában valami lesötétített terepjáróval. Nem nagyon szoktak vonatozni.
De mi lesz akkor mikor mind a három csoda desirod megáll? Helyébe három csörgő/hörgő és mindegyikhez két Bhv. Ez pazarlás! Nem Miskolc környékén vagyunk. Az a csörgő vigyen több kocsit oda rakják ahova kell!Tehát marad a Bz.
Ééértem! Akkor a 2-es után a 29-es lenne egy "kiváltságos" vonal? Vegyünk inkább valami használt motorvonatot. :-) Desirok menjenek csak a 2-esen. Odavalók! :-)