Ha 28 napos ciklusaid lennének, 14-ik napi PÉ-vel, akkor ennek a ciklusnak január 25-én kellett volna kezdődnie (pont ahol a zöld függőleges vonal van) :))
Az enyém sem volt erősebb egyáltalán... Hát akkor most honnan tudjuk, hogy melyik napon kaptátok el?! Pont alig vezetted ezt a görbét!!!!!!!! Párod mit szólt?????
Köszönöm megkaptam,csak még el kell mennem érte.Ugyanis a postán hegyel,ami elég messze van tőlünk.Csak csütörtökön megyek arra,remélem addig megtartják. Most jöttünk haza a dokitól,minden rendben. Legközelebb csak márc.23-án kell mennem,de előtte való héten elmegyek az ÁEK-es dokihoz is. Kiírták a vércukorterhelést is.Azt ugye a betöltött 24.héten kell levetetni?
quilla! te világjáró vagy! :D keress meg iwiwen (ha vagy ott! úgy megnéznélek...;) -ha nem baj!) de azt is megértem, ha nem szeretnél arcot társítani a hsz-ekhez! nem haragszom meg érte!
Timike, 20-asat használj! A tizest túl érzékenynek tartom, és szerintem előfordulhat vele fals eredmény. A 25-ös meg majd 1 hét múlva :)))
Obsoleta, igazán szívesen :) Esetleg nyomtasd ki azt a linket, amit beszúrtam neked lejjebb, és mond a dokinődnek, hogy ilyeneket szeretnél ha néznének a véredből. Jóban vagy vele, lehet ilyesmit mondani neki? Mert néhány doki nem szereti ha úgymond "utasítgatják", és ez teljesen érthető :))
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, hála nektek, kicsit kezdem jobb színben látni a világot! Holnap be is szerzek egy hőmérőt, és szerdától elkezdem mérni. Aztán 3.-án meg úgyis mondd valamit a dokinő is gondolom. Mondjuk, annyiból nagyon rendes, hogy eddig is megnézetett mindent, ami egy kicsit is eltért a normálistól.
Én eleinte higanyossal mértem, szájban. Azzal igazán az volt a bajom, hogy tiszta kómás fejjel nem láttam a vonalkákat, hogy most éppen 36 egész hány tized. Utána váltottam digitre. Én patikában vettem, olyan ezres körüli összegért, valami Dimarson típusú, semmi extra. Azóta is szájban, nyelv alatt mérem, háromszor. Ha kétszer kijön mondjuk 36,6 és egyszer 36,5, akkor mindig azt írom be, ami kétszer jött ki. Ritkán fordul elő olyan, hogy három mérés, három érték. Akkor negyedszerre is mérek, de akkor már tuti, hogy valamelyik előző méréssel megegyezik a negyedik.
Remélem nem bonyolódtam nagyon bele.
Hajrá, állj neki mérni szépen, és lássok a görbédet mihamarabb. Egy idő után rutinná válik a mérés, abszolut nem macerás!
a lényeg, hogy aludj előtte min. 6 órát, és ha digis lázmérőt veszel, akkor aharmadik mért eredmény a jó, mert annyi idő kell neki, hogy bemelegedjen - ezt Timike tanította :PP
gyok itt nagy guru, mert csak pár hónapja vagyok itt, de itt a többséggel ellentétben nekem is van minden hónapban menism, 26 napos a ciklusom, és valószínűsítem, hogy nincsen peteérésem, szóval simán elképzelhető, hogy van ilyen.
Az LH teszt meg szerintem kevésbé megbízható, főleh, hogy a végén én nem nagyon tudtam eldönteni, hogy melyik csík halványabb, szóval egy cikluskövető UH-ra menj mindenképpen, az a tuti!
Kb a 10. 12. 14 napokon megnézik UH-gal a petefészkeidet, legalább két cikluson keresztül, és akkor kiderül, hogy pé nélküli mensijeid vannak-e vagy sem!
En hetvegen pont ugy szoktam :) Ugyanugy csorog az ora mint hetkozben csak senki nem kel, en nyulok a meroert, merem es fordulok masik iranyba altalaban :) csak igy kivitelezheto, hogy ugyanabban az idoben merjem.
Hát, most hogy így mondod, lehet, hogy a volt pém tényleg kicsit nagy arcúság volt tőlem! :-) Akkor holnap hőmérővásárlással kezdem, és holnaputántól mérem már. Úgy is jó az eredmény, ha felébredek, megmérem és alszok tovább, ugye?
En a mereseimet 3 ciklussal ezelott az 56. napon kezdtem :)) latszik is szepen, hogy anovulatorikus ciklus volt.
Es digitalissal merek nyelv alatt (errefele mar beszerezhetetlen higanyos verzio), es bevallom oszinten, en nem merem haromszor (akkor elkesnenk reggel tuti) hanem az elso az elso. Lehet a harom pontosabb lenne, de igy is remekul latszott az, amikor csodaval hatarosan volt PE :)