Alakul... Az ablak feletti kapaszkodó szvsz kicsit hátra került és a feljárókorláthoz képest vastagnak tűnik. Az oldalán a két fellépőt az orrához nem csinálod meg? És ugye még kürtöket is kap?
Szia. A találkozón bemutatott áramköreid kapcsolási, beültetési rajza publikus, meg lehet nézni valahol? Mert engem érdekelne a dolog, esetleg saját további fejlesztésre is a későbbiekben.
Nem leszek a konkurenciád, csak ezt az egyet akartam kipróbálni, eddig volt hozzá itthon minden. Lombot nem tudom miből csinálok neki, mivel csak próba, nem biztos hogy veszek hozzá szóróanyagot. Ha egyszer a távoli jövőben lesz asztalom, akkor lehet nekiállok magam fákat heggeszteni.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Tudna valaki a volt NDK-s időkben használatos fényjelzőkről képeket küldeni! A neten már körülnéztem, de nem igazán elégítették ki az igénnyeimet az ott látottak. előre is köszönöm a segítségeteket.
Tudom:-)) Én is vért izzadós típus vagyok. Ha meg lesz a BTTB honlap készítek rá egy leírást. Közben pedig veszettül termék- és technológia fejlesztek, hogy senkinek ne érje meg magának megcsinálni:-)))
Ha mai korbeli a felüljáró, akkor a szalagkorlátot villanydrótból lehet csinálni, amit úgy hívnak, hogy MM fal. Az a fajta, amit a vakolat alá szögelnek. A vékonyabb fajtából van háromerű, az elég jó szalagkorlátnak.
Igen ismerem. Ezen kívül egyszer már megszenvedtem egy kollégámmal és lefordítottuk ezt is http://www.volny.cz/nex/tt_kat/obsah.htm, csak már nem dolgozom és csehről, angolra, onnan magyarra szintén egy kicsit nehézkes. Ennek ellenére ez is megvan kb 70%-os készültségben. Bár a cseh nekem nem megy, így tényleg bajlódás a szótárazása.
Szerbusztok !!! Nekem is lenne egy késöbbi megvalósitásra való elképzelésem,hogy szervezett formában meglátogatni az Istvántelki jármű javitót,a sok régi matuzsálemet,és roncsot..
Most akkor merjem leírni, hogy ma délelőtt a maradék villanydrótokból a 3, meg az 5,5 éves fiam is boldogan "fásított"?
:-)))
Többieknem írom:
BaTTka kolléga első megrendelése már befutott a műhelybe, és a kollégához is. Ezen kívül komoly érdeklődés mutatkozik a fák iránt üzleti szinten is.
BaTTka_1!
Nyugi, aki olyan, az úgyis megcsinálja magának. Legfeljebb "vért izzad", mire lesz neki egy használható darabja. Inkább érdemes segíteni egy kicsit mindenkinek, jobb lesz a "cég" híre. Aki meg tudja, és meg is akarja csinálni, az úgyis megcsinálja, és nem vásárló lesz. És vannak/lesznek szép számmal olyanok, akik inkább megveszik. Az, akinek a rendelésem megy egy profi makettező és dioráma építő emberke, valamint off (N) méretben modellvasutas. Beesett a műhelybe egy ambuláns kezelésre egy motorvonattal, meglátta a fáidat, és kijelentette, hogy ő inkább nem kínlódik vele.:-)))