Keresés

Részletes keresés

Klímaszerelő Creative Commons License 2009.05.30 0 0 330
Tekno Point "Sirio" falicsatlakozó

sirio

Üdv: Klímaszerelő
Klímaszerelő Creative Commons License 2009.05.30 0 0 329
Sistem-Air Premium Anniversary 250 akciós készlet készüléke:

Sistem-Air

Bővebb információ a készülékről: http://www.kozponti-porszivo.hu/

Klímaszerelő Creative Commons License 2009.05.29 0 0 328
Sajnos erről nem mi szerelők/forgalmazók tehetünk. Egyszerűen így gyártanak lassan már mindent, hogy nem lehet javítani.
Új gégecső beszerzésében tudok segíteni, a javításban sajnos nem.

Előzmény: Leadtravel (327)
Leadtravel Creative Commons License 2009.05.28 0 0 327

Uraim!

Ki tudna segíteni egy szerencsétlen kétbalkezes nőnek?

Hayden típusú (bár azt hiszem ez lényegtelen) központi porszívóm gégecsövén lévő kicsi kapcsoló elromlott.

Nem tudom ez márkánként eltérő-e?

Szeretnék venni (?) megjavíttatni.

Van esetleg valakinek ötlete, hogy hova forduljak?

Manapság az megy, hogy dobd el ha elromlik valami és vegyél teljesen újat.

A szervízelés már senkinek nem "buli".

Előre is köszönöm az ötleteket.

Dunakanyarban lakom, így Bp vagy  Szentendre környéke lenne optimális.

üdv mindenkinek.

Fabrik Creative Commons License 2009.03.07 0 0 326
sajna a vaterán nem láttam a csövet. El tudod küldeni a linket magánban? Köszi!
Előzmény: windy12 (324)
Fabrik Creative Commons License 2009.03.06 0 0 325
Az nekem kicsi sajnos
Előzmény: windy12 (324)
windy12 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 324

Mivel a vezeték hosszában húzódik, nem gyűjt össze semmit.

A csövet már gőzöm nincs hol vettem, de valami webshopban. Pont most hirdet valaki a Vaterán 1500 forintért csövet.

Egyébként van egy darab Aertechnika Perfetto80 tipusú porszívóm eladó.  Új, garanciális, de a csomagolása sérült egy kicsit. A készülék teljesen tökéletes, csak a doboza szakadt.

Előzmény: Fabrik (323)
Fabrik Creative Commons License 2009.02.25 0 0 323
Az ötlet jó. Én is arra gondoltam, hogy akitől a csöveket vettem, meg a gépet fogom, kérek/veszek egy falicsatlakozóba való csővéget, ami kapcsolós (szervizből visszamaradtat).

A csőben vezetett vezeték nem gyűjti össze a koszt, illetve nem károsodik (pl. valamit felszívsz)?

Hol vetteg a csövet a neten?
Előzmény: windy12 (322)
windy12 Creative Commons License 2009.02.25 0 0 322

Hi!

Én magam készítettem a központiporszívó-rendszeremet, pár hete tettem ide fel képeket róla. A kiegészítőkkel a következő módon jártem el. Mivel nagyon sokallottam az árakat, ezért kicsit barkácsolva töredékéért megoldottam a dolgot. Porszívócsövet vásároltam tíz métert, 350 forint/méter áron ehhez sima egyszerű teleszkópos csövet és kefés fejet kaptam 1500 forintért (Neten vettem). A falicsatlakozóba való csővéget a teknopointnál vettem, simán rá lehet csavarni a porszívócsövet. Ezzel meg is volt minden, amire nekem szükségem volt kb. harmadáron. Aztán még barkácsoltam egy kicsit, szereltem egy kapcsolót a cső markolatrészére, belehúztam egy kéteres kábelt a csőbe, és a csatlakozónál megoldottam egy kis forrasztással, átalakítással, hogy most már markolatról tudom vezérelni a gépet. Itt egy harmincast spóroltam kb. egyórai munkával. Lehet, hogy nem olyan profi, de tökéletesen működik..

Előzmény: Fabrik (321)
Fabrik Creative Commons License 2009.02.23 0 0 321
Köszi a választ! Csatlakozókból a Beam lesz valószínűleg, ehhez már megvannak a keretek (2 kivétellel). Az az igazság, hogy a téglalap alakút nagyon nem szeretem, sőt az a lényeg, hogy a csatlakozó minél inkább elbújjon (a konnektorok között is), így a Beam négyzetes csatlakozói tetszettek meg anno, de mivel még nem ragasztottam be (elfogyott a PVC ragasztó), így bármi lehet :-)

Akkor ezek szerint a csövet tendereztessem meg, a fej meg bármelyik porszívó feje lehet (hiszen tudjuk, hogy a kp-i porszívók igencsak tartalmaznak luxus árrést is). Így egy normál kp-i porszívó fejének az árából veszek egy jobb hétköznapi porszívóhoz tartozó turbofejet.

Már csak arra szeretnék rájönni, hogy mi kerül a csőben ilyen mérhetetlenül sokba, amikor egy jobb sima porszívó csöve is töredéke és mi kerül 17-20000 Ft-ba egy vezetéken és kapcsolón.

Most gondolkodom azon, hogy egy távirányítós 230V-os konnektorba dugom a gépet és akkor nemhogy vezérelt, de távirányított porszívóm lesz (ha a Bauhausban egy 3 konnektoros cuccot nézünk, akkor +3000 Ft-ért).
Előzmény: Klímaszerelő (314)
Boery Creative Commons License 2009.02.22 0 0 320
Nekem a Helois mellett a Papst ugrott be ( nekik van Magyarországon is üzemük ).
Előzmény: Klímaszerelő (318)
Ricorichard Creative Commons License 2009.02.22 0 0 319
Ipari a Ruck. Akkor mondhatjuk a névrokon, világcéget a Systemair-t.
Ami egy betű és egy kötőjel különbséges :D
De a Hélios nagyon jó példa, ő teljes szortimenttel bír, és német.
Klímaszerelő Creative Commons License 2009.02.22 0 0 318
Hát igen, ventilátorban az olaszok az ászok. De azért van német ventilátort gyártó cég is. Pl. a Ruck Ventilatoren csőventilátorai jók. Az asszem német. A Helios-t is szerintem Németországban gyártják, legalábbis egy részét.
Előzmény: Ricorichard (316)
Klímaszerelő Creative Commons License 2009.02.22 0 0 317
Szia

A csatlakozók és a gégecsövek kompatibilisek egymással. Pl Beam-os csatlakozóhoz is jó a Tekno Pointos cső. Nem egyszer csináltuk már. A falicsatlakozó és annak a beépítő kerete ami nem kompatibilis a különböző márkákban. Tehát ha Tekno Pointos beépítő keretet (falicsatlakozó doboz) építettél be, akkor arra Tekno Pointos falicsatlakozót tudsz tenni.

A Hayden központi porszívó nem német?
Előzmény: Boery (315)
Ricorichard Creative Commons License 2009.02.22 0 0 316
Sajnos le kell cserélni, ha pont olyan kombinácot választasz előszereléskor.

Nem írnám le a Német gyártókat ha lehet. De Európában ebben az olaszok az abszolúte elsők. Én hirtelen a háztartási ventilátorokban nem tudok német gyártót. Te tudnál mondani?
Szagelszivoban meg van a Catanak egy gyára és az összes többi márka (Bosh, Siemens, Elica,
Stb..stb) mind az Airforce gyárban készül olaszban Még a Davoline van ami kínai.

Mennyire igaz!!! Már a 30’ években is volt Magyarországon központi porszívóval felszerelt lakás! És nem is 1-2-ő!
Boery Creative Commons License 2009.02.22 0 0 315
Igazán nem akarnám felkorbácsolni a lassan csillapodó kedélyeket, de a ventillátorokra tett kijelentésedet én másképp látom. Konkrétan én a német gyártókat nem írnám le ennyire egyszerűen.
Szerintem biztos van német márkában is kp porszívó, csak az árérzékeny magyar piacon talán nehezen lenne eladható.
Úgy tudom, hogy a Siemens még az 1930-as évekeben gyártott kp. porszívót, azt nem tudom ma ez így van-e -- gyanítom, hogy nem.

A csatlakozókról: úgy érzékelem, hogy a választott márka determinálja majd a választahtó gégecső+ padlókefe választást is.
Mi van ha később egy másik gyártó szettje teszik meg vagy tűnik praktikusabbnak ? Le kell cserélni a fali csatlakozókat ? Kérdés ezt lehet-e később, vagy annyira egybe van építve a csővel, hogy már utólag nem lehet módosítani ?
Előzmény: Ricorichard (311)
Klímaszerelő Creative Commons License 2009.02.20 0 0 314
Szia

A falicsatlakozóknál az is fontos, hogy milyen falicsatlakozó dobozt építettél be. A különböző márkák sajnos nem igazán kompatibilisek ebben.
Szemétlapát-adapterben jó a Tekno Pointos. Van fehér és fekete színben. Ha alumínium színű kell, akkor Sistem-Air, bár ez picit drágább.
Csőből és tak. készletből is olcsóbb a Tekno Point. Vezérlésesnél már nem sokkal drágább a Sistem-Air.
A központi porszívók csatlakozása a gégecső és a fej között 32 mm.

Előzmény: Fabrik (313)
Fabrik Creative Commons License 2009.02.20 0 0 313
Ez egy jó téma, amit most elkezdtetek taglalni.
Most építettem a csőrendszert. 2 szinten van 6 aljzat és 4 szemétlapát adapter kiállás.
Ekkora mennyiségnél már nem mindegy, hogy milyen aljzatokat és adaptereket vásárol az ember (árban sem mindegy).

Melyik gyártó az olcsóbb etéren?

Később pedig kell ugye cső, meg fej (nem nevezném készletnek). Ebből melyik gyártó az olcsóbb? És ha "távirányítós"-sat akarok a csőből?

És mégegy kérdés: ha turbokefét szeretnék, akkor a szabvány normál porszívók 32 mm-es rendszerére alkalmazott turbokefék is jók? Mekkora egyáltalán a kp-i porszívók csatlakozása? (nem a falira gondolok, hanem pl. a gégecső és a fej között).
Klímaszerelő Creative Commons License 2009.02.20 0 0 312
A Tekno Pointnak is van fekete szemétlapát adaptere. Alumínium színű viszont nincs, az a Sistem-Airnek van.
A tak. készlet tényleg a Tekno Pointnál a legolcsóbb, többnyire azt használjuk. És nem is fedeztem fel vele eddig semmi problémát.
Falicsatlakozó választék a Sistem-Airnél elég gyenge és drága. Egyszerű falicsatlakozóik vannak, de jó minőségűek. Ennek ellenére mi a Tekno Pointot használjuk főként, mivel nagyobb a választék (vannak egyszerűbb és designosabb csatlakozók is), olcsóbb és szerintem probléma sincs velük.

Előzmény: Ricorichard (311)
Ricorichard Creative Commons License 2009.02.20 0 0 311
Miért az olaszok? Ez jó kérdés… Valószínűleg azért mert a ventilátorokban is ök a nagyok.
Nem is beszélve a szagelszívókról! De a Kanadaiak sem rosszak!

Takarító készletet?
Bajban vagyok,mert én nem láttam alapvető minőségi különbségeket.
Klímaszerelő urtol tudjuk és én is azt látom innen, hogy a tekno point-nál a legolcsóbb a takarító készlet. És nem is kevéssel. Az ő morzsa adapterüket jónak tartom, de fehér. Nekem nem passzolna. Sistemé fekete is tud lenni. Apropó, Sisnek van a legjobb minőségű tak készlet szállító kiskocsija.
A fali dugaj szinválasztéka legutolsó infóm alapján még mindig a beamnak van a legnagyobb. Vezérléses pórszívócsövet vennél, akkor érdemes megnézni mindhárom céget, mert nem annyira a minőség mint a „kézre esés” a különbség.. Bár itt lehet vitatkozni.
Ezzel kapcsolatban szívesen olvasnék. Ebben kéne rám kontrázni, mert akik régóta használják, biztosan tudnának nagyobb különbségeket írni. És az érdekelne.
Előzmény: Boery (310)
Boery Creative Commons License 2009.02.19 0 0 310
"Aertechnika: Azok akik többször porszívóznak autót, esetleg ritkán porszívóznak, vagy sok a kosz, bútorokat is tisztítanak azoknak érdemes ezt választani mert a három közül ennek van a legerősebb szívóereje.

Beam: Három márka közül a legfejlettebb a porzsák rendszere.
Ritkán kell tisztítani. Leghalkabb a három közül.
Így társasházakban és azoknál akik többször porszívóznak
De csak normál körülmények között azoknak érdemes ezt választani.

Sistem-air: Másik két márka vegyítése,(70%) azoknak érdemes ezt választani akik a fentieken kívül egy esztétikus gépet szeretnének. Pl. olyan helyen van ahol többen látják, pl. bejáratnál.
A legfejeltebb visszajelző lcd-vel van felszerelve."

Na ez itt a lényeg ilyenekt várunk többet ! Például a takarítókészletekről. .... Itt Európában miért az olaszok ebben a spillerek ? Nincs valami jó kis német márka is ?

( Én nem írtam levelet )

Előzmény: Ricorichard (309)
Ricorichard Creative Commons License 2009.02.19 0 0 309
Megkérdezheted a többieket is, ma reggelig publikus volt. Kaptam pozitív de kaptam negatív levelet is, gondoltam jó lenne ha már vége lenne és letiltottam. Senki nem akar kitiltani téged, csak fontold meg Fabrik véleményét. Én már nagyon lennék szíves ebben a témában nem írni többet…
Előzmény: Axióma (308)
Axióma Creative Commons License 2009.02.19 0 0 308
Ugyes. Itt nem reagalhatok [mert ugy erzed, jogod van "kitiltani"], email-ed meg nem publikus. Ertem en, ellenvelemeny nelkul konnyebb lehet elni...
Előzmény: Ricorichard (306)
Fabrik Creative Commons License 2009.02.19 0 0 307
Ugyan nem lehetne már befejezni? Ez egy szakmai fórum kellene, hogy legyen, nem egy veszekedőfórum.

Én azért járok ide, hogy olvassak fontosakat és érdekeseket a kp-i porszívóról, amit félig már beépítettem a leendő házamba (értsd csőrendszer) és ahhoz nagyrészt itt kaptam tippeket, infókat.

Szóval kéretik a veszekedést abbahagyni, semmi értelme. Vannak itt régóta segítő, képeket feltevő, nem régóta segítő, csak olvasó és csak érdeklődő. Nem kell veszekedő.

Kérem! Nagyon kérem!

(Napok óta fontolgatom, hogy írjak-e, de eddig bírtam)
Ricorichard Creative Commons License 2009.02.19 0 0 306
Kedves Axioma!
Ha állitásod igaz lenne, és tényleg elolvastad volna akkor nem írnád, hogy én támadom bujkálással Boeryt. Hisz fehéren feketén ő támadott engem! Én csak reagáltam, hogy bagoly mondja verébnek.
UGY, hogy én majdnem a teljes nevemet kiírtam.
Én esek nektek? Ti estek nekem. És egymást véditek, hogy én sem értek hozzá! Meg én írtam,hogy nem értek hozzá de!
Azt hittem ez egy Forum, ahol meg lehet vitatni valamit.
Ti meg elolvasás nélkül csak bumm bele írogattok mert unatkoztok és vitázni akartok.
Lehet,hogy a lakáshiteleknél ez van, de az árupiacon nem.
Háztartási gépet kötelességünk úgy eladni, hogy az a leginkább szolgálja a vevő igényeit. (Klímánál nagyon komoly kritériumok vannak)
Gondolom, hogy nem érted, mert ha értenéd akkor ilyen irányú
céget vezetnél. Téged is megkérlek, hogy csak azért, hogy vitatkozzunk vagy hogy tied legyen az utolsó szó ne írjál nekem többet. Én sem fogok! Hidd el, a te vitapartnered nem én vagyok.
Én Szakmai kérdésekben szeretnék alul maradni.
Nem érdekel ki bújik a nicke mögé vagy hogy ki hogy vesz fel hitelt.

Kedves Boery!
Nem néztem utána senkinek ez tény. Az is tény, hogy amit leírtál,
Az alapján egyértelmű, hogy nem olvastad végig. Kivéve, hogy szerinted az én komunikáciom erős, de ez vélemény.
Az is látványos, hogy tök mindegy mit írok, te tovább támadsz.
Gondolom, a privát életben nem tudod kiadni a feszültséget és itt majd jól megmondod nekem. Itt rendezed az igazságérzetedet.
De én ebből kihátrálnék. Mert szakmailag szívesen megyek tovább a Klímaszerelő Urral, de lenyomosdit egy Boeryvel? Minek?
Erre még időm sincs, nem hogy energiám…

Lejjebb olvashattad volna, hogy minden további hozzászolot,vagyis nem veled és nem is a hölgyel kiabáltam. De ez te is tudod, csak éppen abba akartál belekötni. Na ezért nincs értelme veled vitatkozni.
Mert ez mehet tovább a végtelenségig.

A fiam elolvasta és azt mondta nekem: miért nem írtál példát?
És igaza van! Bepótolom miért is kezdtem el írni a klímaszerelő Urnak!

Vegyünk egy jó minőségű Jeepet. A szerelő úr a Jeepekben hisz,
Mert ő egy Jeepes ember. Pedig a Jeep annak jó, aki a hegyen lakik.
Tehát a versenyzőnek a versenyautó a családosnak egy kombi autó kell. Átfordítva a Központi Porszívóra tömören csak a példa kedvéért.

ABC sorendben írom a márkát az esetleges rangsor elkerülése végett!
Aertechnika: Azok akik többször porszívóznak autót, esetleg ritkán porszívóznak, vagy sok a kosz, bútorokat is tisztítanak azoknak érdemes ezt választani mert a három közül ennek van a legerősebb szívóereje.

Beam: Három márka közül a legfejlettebb a porzsák rendszere.
Ritkán kell tisztítani. Leghalkabb a három közül.
Így társasházakban és azoknál akik többször porszívóznak
De csak normál körülmények között azoknak érdemes ezt választani.

Sistem-air: Másik két márka vegyítése,(70%) azoknak érdemes ezt választani akik a fentieken kívül egy esztétikus gépet szeretnének. Pl. olyan helyen van ahol többen látják, pl. bejáratnál.
A legfejeltebb visszajelző lcd-vel van felszerelve.
Axióma Creative Commons License 2009.02.19 0 0 305
Jelzem a teljes topicot vegig olvastam, kb. ket eve egyszer az addig meglevo hsz-okat, azota meg folyamatosan kb. napi rendszeresseggel.
Azert irtam a bujkalasrol, mert Boery-t tamadtad erte (mind1, hogy vissza vagy nem, el akartam kerulni hogy nekem is nekemess emiatt).
Nem ertem a kifakadasod, en csak a tema behatobb ismerete nelkul (amit jeleztem is) a stilust, az aggressziot iteltem el.
Raadasul most az derult ki, hogy csak az a bajod, hogy nem a te altalad kivalasztott szempontok szerint ertekel az altalad is elismert szakember. De hat ez mar hadd legyen szubjektum! Mindenki mast emel ki, ez teljesen termeszetes, hogy maradjak olyan teruleten amihez kicsit konyitok, a lakashiteleknel is. Nincs minden szempont szerint legjobb. Mindenki mas tulajdonsagot vizsgal. Es?
Előzmény: Ricorichard (303)
Boery Creative Commons License 2009.02.19 0 0 304
Ember te sem olvasol !
Leírtam azt, hogy olvasom a fórumot .... szerinted ez mit jelent ?
Azt amit te iderittyentettél 11 hozzászólás alatt én nem nevezném szakmai segítségnek. Leírtad, hogy szerinted mi a szakmai sorrend az említett készülékek között és agressziv vitába kezdtél. Ezért kár volt regisztrálnod !
Kifejezetten sértően és agresszíven kommunikálsz. Tőled biztos nem vennék semmit ellenben Kilmaszerelővel ( sajnos azonban én az ország másik felén élek így valaki mást kell keresnem a környékben, de szatmári áruháznak még csak a közelébe sem megyek :-))
Arra sem vetted a fáradtságot, hogy utána nézz Axióma nő pedig nagyon egyszerű. És még te beszélsz arról, hogy nem olvasunk ...... Úri ember egy hölggyel nem így kommunikál. Táraságban kiabálni sem illik !
Előzmény: Ricorichard (303)
Ricorichard Creative Commons License 2009.02.18 0 0 303
Hát ennek nem lesz vége… najó, vágjunk bele!
1x is. Nektek válaszolok, de a kívülálló olvasóknak írok hisz ti egy társaságba tartoztok és akármit is írnék, csak visszavágni akartok.
Ezt kifelytem :

Kedves Axióma!
Miért vádolnálak bujdosással? Az Boery barátod ötlete és beszólási stratégiája! Miért nekem címezed? Csak kötekedni jó, mi? Olvasni nem? Nos, igen… olvasni neked nem. Mert ugye azt nem várom el tőled, hogy visszaolvass pár lapig, de pár sorig azt már igen!!!!
Itt nem lehet szerkeszteni, eltüntetni! Tehát az építő hozzászólásod pillanatában is ott volt az, hogy itt én írok márka függetlenül. És ezt meg is tettem! Pont az volt a gondom, hogy a klímaszerelő úr több Forumon és itt is olyat irt más gyártok gépeiről, ami nem igaz.
És pont az, a segítő szándék vezérelt engem, hisz a klímás úr mindenkinek sistemair ad el pedig nem mindenkinek az a jó.
Szóval kedves barátom, ha megtennéd, hogy hozzászólásaid előtt olvasol egy picit akkor nem olyan ellen írnál aki ezért harcol (ha csak nem konkrétan ez a cél) Ha nem tudod összehasonlítani a gépeket akkor minek írod le hogy nem tudod összehasonlítani?
Ez olyan hülye kérdés a részemről. Csak eszembe jutott…

Kedves Boery!
Kár, hogy 8 ilyen hosszú sorban magyarázod ki ill. simítod el vagy finomítod ezt a Nick mögé bújásos dolgodat. Mert nem kellett volna,ennyit már nem ér. Igen, nem rég regisztráltam, és ha ennek vége, akkor törlöm is. Csak egy hozzászólás miatt regisztráltam,de most itt tartok….
TÉGED IS szeretnélek megkérni,hogy olvass vissza pár bejegyzést!
Soha nem álitottam,hogy a Sistemair rossz gép lenne!
Vagy azt értelmezted félre, hogy csak háromról beszélünk és abból tettem utolsóvá? Akkor neked is kár volt beleszólni.
Több KP gyártmány van MO-on de ebből csak három gyártmány jó.
(szerintem) tehát a három felső kategóriás gépből ha ugytetszik írtam egy jellemzést amit gondolom nem olvastál el, hisz akkor nem írtál volna ilyet. De akkor mibe szoltál bele?
A lényeg, hogy a sisnek is van előnye,csakhogy nem az amit a klímaszerelő hangoztat. És főleg nem az a többi gyártó hátránya amit ő hangoztat. Ennyi volt. Több felhasználási mód van és abba bele tartozik az hogy valakinek a sistem jó. Igen, csak én szerettem volna, hogy ez választási jog legyen. Az csak úgy van ha a vevő ismeri a többi gép előnyét hátrányát korrektül!
Apropó klímaszerelő! Róla is ejtenék pár szót, mivel nem olvastatok lejjebb semmit beleszólás előtt hátha itt azt is simítani tudom a buksitokban. Lejjebb és itt is hangsúlyoznám, hogy én több forrásból is tudom, hogy jó szakember! Birtokomban lévő információk alapján csak ajánlani tudom! Éppen ezért tartottam fontosnak, hogy egy értékes ember ne gondolkozzon így. És ide írhattok nekem bármilyen okosságot,mert meg vagyok győződve arról,hogy akkor adok szolgáltatást, ha a legmegfelelőbb terméket adom el a vásárlónak.
És mivel tudom, hogy ott nem ezt történik, ezt akartam megvitatni.
Kedves Boery! Mindegy milyen csövet veszel csak antisztatikus legyen.

MINDEN TOVÁBBI HOZZÁSZOLOT SZERETNÉK MEGKÉRNI, HOGY OLVASSA EL UGY 16 OLDALTOL VISSZAFELÉ AZ EGÉSZET HOGY ÉRDEMBEN HOZZÁ TUDJON SZOLNI!
Boery Creative Commons License 2009.02.18 0 0 302
Természtesen egyik sem - ez egy nicknév aminek van köze a nevemhez.
És ki vagyok én tulajdonképpen mondhatnám, hogy senki - a fórum egy tagja aki olvassa elsősorban az ide írott információt és nagyon ritkán szól. Csak akkor szólok, ha tényleg van kérdezni- vagy mondanivalóm. Lényegtelen, hogy ki vagyok a lényegen nem változtat - nem vagyok szakmabeli. Az hogy névtelenül idejöttél arra értettem, hogy a vitatkozó partneredről pontosan lehet tudni, hogy miben dolgozik és miben érdekelt ellenben rólad semmit sem tudni - ebben a tekinetben teljesen mindegy, hogy mi a neved inkább az lenne az érdekes, hogy mit képviselsz szakmailag. Vitapartneredről sem tudjuk, hogy mi a neve nem is lényeges.
Ide jöttél regisztráltál egy pár nappal ezelőtt hozzászóltál 10x. Vitatkoztál egy szakemberrel arról, hogy miben mi van benne az árban stb. De olyan információt nem hallottunk tőled ami bárkinek hasznos lenne aki kp porszívóban gondolkodik azon kívül, hogy szerinted a sistemair nem jó. Ok rendben elhisszük és akkor ....
Mint látod ebbe a témába most szólok először, de rendszeresen olvasom.
Azt is lehet tudni rólam ha a hozzászólásaimat végig olvasod, hogy építkezés előtt állok - ebből adódóan mostanában ez a téma amiben informálódok. Központi porszívót is szeretnék a házba. Ha szakember vagy szívesen olvasnék tőled arról, hogy mire figyeljek oda, szerinted milyen csövet válasszak mik a buktatók stb. Aztán, hogy a cső végére milyen masina lesz azt majd eldöntöm, ha arra is lesz pénzem. egyenlőre a csövezést mindenképpen be szeretném rakatni.
Kár az energiákat parttalan vitákra pazarolni.
Előzmény: Ricorichard (299)
Axióma Creative Commons License 2009.02.18 0 0 301
Valodi nevem pedig barkinek aki kerdezte maganban megadtam, bar nincs ra szukseg mert kulonosebb fantazia nelkul megtallahato az interneten. Csak hogy ne vadolj bujdosassal.
Előzmény: Axióma (300)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!