Vidéki mivoltom ellenére szerintem is jobb lenne a Budapesti TT Barátok felirat. Már csak pár órával ezelőtti okfejtésem miatt is. A kártya kitűzőként való használata nem rossz, csak a két külömböző funkció nehezen gyúrható egy kártyába. Mire gondolok? A kártyát kedvezmények igénybevételére tudjuk használni, ott viszont nem egy nick, hanem egy valódi név a kedvezményezett. Egy kitűzőn viszont egy bazinagy nicknév alapján tudjuk beazonosítani egymást, tehát ott az a hangsúlyos elem. Persze minden kártyának két oldala van:-))
A tagságiknál a Berliner Bahnen szöveg ne legyen rajta, hiszen a tagság TT Barát és gyártófüggetlen ( na ez majdnem, hiszen a mi magyarjainkhoz, azért húzunk természetesen). Színe és vasúti jellege miatt én is az alsó kivitellel szimpatizálok, mert az nem Tilliges. Az 1:120 háttérben viszont jó.
>Hacsak nem a tagsági kártyát tűzitek a melletekre... :-)
Miért ne?! Vagy a nyakunkba akasztjuk.
Na de most mond meg őszintén: nem elfér a kártyán?
Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ha valaki kéri, az övére nem nyomtatunk nick nevet, még ha van is neki. De akinek van és valami nagyon klassz dolgot tett/tesz le az asztalra (a teljesség igénye miatt nem sorolnék még példát sem) az büszkén vállalja még a nick nevét is. Főleg pl. azért, mert elképzelhető, hogy sokan csak azon a néven ismerik.
Ha kitűzhetőt akar bárki, akkor mindkettő megy egyszerre. Lehet ugyanis olyan névjegykártya méretű tokot kapni, amibe behelyezhető, de ugyanakkor "kitűzőként" is funkcionálhat. Szerintem a tagsági így mindkét funkciót elláthatja.
Szerintem a tagsági kártyát nem mutogatjátok egymásnak. Legalábbis ami nekem eddig volt, azt megkaptam, elraktam, azóta ott van, hacsak külön nem kérték. Szerintem akkor már inkább vakami kitűző kellene, amit pl. kiállításokon ki lehet tenni, azon van értelme. Hacsak nem a tagsági kártyát tűzitek a melletekre... :-)
Azért iTT viszonylag kevesek dolgoznak több néven, valamint a viszonylag kevés moderáció miatt nem is nagyon szükséges váltogatni a nick neveket. Akinek meg több nick-je van szerintem csak ki tud emelni egyet közülük :-)
Mondasz valamit. De ha visszaolvasol, és egy kicsit kombinálsz láthatod, hogy én leginkább a hozzászólók igényei szerint próbáltam a tervet elkészíteni. Valaki írta, én meg "lerajzoltam".. :)
Ettől függetlenül el lehet dönteni ezt is; legyen-e nick név a kártyán, vagy sem.
Akinek több is van, fel lehet tüntetni mindent (olyan sok csak nincs, hogy ne férjen ki egy sorban).
Akinek meg nincsen - mert nem szokott Fórum-ozni -, annak nem írunk oda semmit.
Viszont ha abból indulunk ki, hogy a klub alapja a Topic találkozó, akkor szerintem a nick név elfér - majdhogynem szükséges - nem is beszélve a Topic nevéről.
Köszönjük a jelentkezéseket a klub tagságira! Örvendetesen gyarapodik a létszám, legalábbis, akik e-mailben, meg telefonon nálam jeletkeztek. Nem is gondoltam volna, szóval potenciális kártyagyártók, figyelem, lesz majd munka!:-)
A1 . Debrecenből. (Maradjon a "Budapesti", mert szerintem ez a behatárolhatósághoz nagyon jól megfelel, de az alternativok gondolhatják: "Békés, Boldog, stb ).:-)