Az XPS keményhabot 60x125 cm -es táblákban árulják. 3-4-5 cm vastagot könnyen lehet szerezni (kb. 2-12 cm vastag létezik.) Én PC vezérelt feszített izzószálas habvágóval szoktam vágni belőle általában kisebb emelkedőket a sínek alá. ha kell tudok a vágásban segíteni.
Elviszem, hozzá még néhány a pályafelújításban érdekelt kocsit is.
Csináltam egy kis foglaltságjelző bemutatót azt is elviszem, remélem addigra teljesen kész lesz. Lesz rajta optó és áramérzékelős panel, fénysorompó vezérlő áramkör. Az ágyazatos síneiddel összeilleszthetővé akarom tenni így egy jó "dilikört" csinálhatunk.
A pénteki találkozónál a NYUGATIBAN hol helyezkedik el a találkozó pont? A főbejárattól merre kell menni?
Rendben,még érdeklődni fogok iránta. Lassan az asztal is olyan állapotba kerül,hogy a fényjelzők is a helyükre kerülhetnek,aztán teszek fel képeket reklámnak. ...csak nem rontja az üzletet...: )
Hát sikeresen kikerültem a kórházból - megint. Karsai Pisti barátomtól hallottam , hogy látogatást szervezel a Nyugatiba. Természetesen ott a helyem. Plusz 1 fővel jelentkezem.Kérlek pár mondatban értesíts az idő pontjáról és , hogy hol találkozunk!
Hmmm... akkor valahogy azt kellene szorgalmazni, hogy holmi csatárlánc módon, mindenki értesítse az ismerősét, a haverját, vagy akiről tudja, hogy TT-zik. A weboldaladon pedig lehetne egy "regisztrációs" rész. (Szerintem ha mindenki ide jelentkezik, azt nehéz összegezni, de még összeszámolni is.)
Ha te találóskérdést tettél fel, én hagy eresszem el a fantáziám: televízió? Kupé?
Pár perc erejéig megjelenhetnél a képernyőn, vagy Pálffy szájába kéne adni egy felhívást; jelentkezzen, írjon pár sort magáról a BTTB@xxxx.com címre az, aki TT-zik. Nem tudom mibe kerülne egy ilyen akció, de a műsor (és az Indóház magazin) csaláídias jellegéből arra bírok következtetni, hogy a Főszerkesztő úrral is lehetne beszélni. TV-t pedig majdnem mindenki néz.
Két éve olvasom folyamatosan a TT-be kezdtem. Költök is egy kicsit a TT-re: az első az M61 019-es volt kb1984ben és ezt követték a többiek. Az összes TT hirt igyekszem elolvasni.