Skoda SuperB 2006os évj. 1,9 PDTDI motorkód AVB. Utólag kéne tempomat bele. Annyit tudok hogy ki kell cserélni a kormánykapcsolót illetve a kormány elektronika 13-as lábától be kell húzni egy vezetéket a tűzfalon lévő egyik csatlakozóba illetve onnan tovább a motorvezérlőhöz. a kérdésem az lenne hogy a tűzfalon lévő csatlakozóba melyik lábba kell dugni a kábelt illetve ha onnan nincs továbbhúzva gyárilag a motorvezérlőhöz akkor a motorvezérlő melyik lábába rakjak kábelt?
Ha jól tudom donibcsi szokott ilyenekkel foglalkozni. Ha olvassa ezt és tud segíteni megköszönném....
Ma már minden sarkon lehet kapni vissza tekerö kütyüt meg sok márka kereskedö a kölcsönzöknek kiadot kocsikat 60-ezer km- után kirakja próba autónak 1800-km-erel:)))))
Sziasztok !Egy ismerősöm 2000pd16v Turan gpj eszi a a vizet.Szakszervízbe vitte ahol a megbontást javasoltak neki mert semmiféle folyást nem találtak.Tudom hülye kérdés de létezik hogy egy 120000km autó hengerfelyes(tömítés,gátrepedés ...)lenne?
Sziasztok . Előzmény Golf 4 2001 eleje törve 2 légzsák nyilt mechanikus övfeszítő. Kaszni kész rakjuk össze . Bontott légzsák bele a vezérlő crasdatáját a barátom kitörölte . Mega maccsal olvasom hiba nincs benne ÉG a lámpa a műszerfalon. Paraméter 2 légzsák rendben.
Laptop elő VAG-ezt irta ki
Control Module Part Number: 1C0 909 601
Component and/or Version: 1N AIRBAG VW51 XX
Software Coding: 00000
Work Shop Code: WSC 00000 1 Fault Found: 65535 - Internal Control Module Memory Error 00-00 - - Readiness: N/A
Ha gyártó specifikus teszterel nézel valamit nem minden esetbe van OBD-s hiba kód de megjelenika gyártó (Generikus) hiba kódja azok álttáltalába nincs betü jelzés csak számok,a nagyobb tudásu teszterek softvere ir melé lehetöséget milyen hibára utal!
Aztán van csak lehivók amik vagy megtalálják a hibát vagy nem,de ha meg is van egy adat táblázatbol kell megnézni mire utal a szám sor!!
Juteszembe, a biztosíták táblába nem volt,viszont találtam a műszerfal alatt egy összetekert kábelköteget amin nem volt ház csak az a sima nyőstény kábelcsatlakozó-az a kis réz,hogy két kábelt tudjak egybe szúrni.
Ez a kábel köteg onnét hátulról jött az "ECU"-ból.-de nem ment sehová. Ezt nem gyári volt az biztos.Valami utólagos alakítás. Így lett behozva.
Skoda maxi dot kijelzőn a rádió kijelzése megszűnt. Korábban volt, hogy egy pillanatra eltűnt, és időszakos hibaként tárolta.
Most az alábbi hibákat találtam, mi a véleményetek, hol keressem? A rádiónál, a műszerfalnál, vagy a komfortrendszerben??
VAG-COM Version: Release 311.2-N
Control Module Part Number: 1U0 920 841 B Component and/or Version: KOMBI+WEGFAHRSP VDO V10 Software Coding: 19123 Work Shop Code: WSC 31480 Additional Info: TMBCX41U132807864 SKZ7Z0C2011284 1 Fault Found: 01304 - Radio 49-00 - No Communications
VAG-COM Version: Release 311.2-N
Control Module Part Number: 1U0 035 156 D Component and/or Version: Radio 0002 Software Coding: 00405 Work Shop Code: WSC 01703 2 Faults Found: 01317 - Control Module in Instrument Cluster (J285) 49-00 - No Communications 01336 - Data Bus for Comfort System 49-00 - No Communications