Akkor azt hiszem, hogy a 2 számomra ismeretlen nő közül volt valamelyiknek az interjúja évekkel ezelőtt a Tv-ben. Nagyon megdöbbentő volt! Röviden beszélt a hölgyike az életútjáról, és elmondta, hogy egészen addig közönséges utcanő volt, míg Jean Michel-nél (az új kuncsaft jelenesetben) ki nem kötött. Ott döbbent rá, hogy az élet több lehet egy kitartott, férfitól-férfiig rohangáló női léttől. Ma azt hiszem, hogy a csaj ENSZ képviselő, és a nők jogainak legfőbb élharcosa! És természetesen az élete nem vett volna ilyen fordulatot a mi kis drágánk nélkül! Muatott is a Tv egy képet, melyen kettesben voltak, úgyhogy a bizonyíték is megvolt. Arra emlékszem, hogy feketés-barna volt a haja, és nem lehetett éppen csúnyának nevezni!
Most komolyan nem tudom, hogy az ízlésén akadjak-e ki, vagy az egekig magasztaljam a jó szívéért, amiért megsajnálta szegénykét, és rábeszélte, hogy változtasson az életén!
Charlotte-ot valami Odile nevű, akkor 28 év körüli csajjal csalta meg.
Utána jött Elisabeth Sandager 1-2 évig, majd 2002-től jött csak Adjani.
Láttam fótókat régebben, amint Jarre volt meg az at Odile, egyszer egy szálloda előtt kapták őket lencsevégre, másodszor éppen amikor a tengerben pancsikoltak.
Maurice is nagy nőcsábász volt, hát már nem az, biztosasan...84 évesen...
A kapcsolatai
to Francette Pejot (in the 1940s, after World War II), who is Jean Michel Jarre's mother.
to French actress Dany Saval (1965-1967), who is Stephanie Jarre's mother.
to American actress Laura Devon (1967-1984), who is Kevin Jarre's mother.
Huhh, hétvégén mindig lemaradok tőletek, reggel meg aztán csak győzök olvasni... :)
Gábor, köszi a sok infót; olyan jó, hogy van valaki, aki ért hozzá és kicsit beavat minket is!
Isabelle nekem is sokkal jobban tetszik, csak talán először JMJ-vel kellett volna közölni, hogy otthagyja, nem az egész világgal. Az jó, ha a Mester most boldog, bár kicsit csúfondárosan mondom, hogy azóta turnézik annyit, hogy Anne-nel van... :p Mellesleg, anno Charlotte-ra, aztán Isabelle-re is azt mondta, hogy ő "A Nő" az életében...
Nem tudom ki hogy van vele, meg nem is akarom megsérteni Anne rajongóit, de szerintem Annénak egy nőhöz képest elég hanyag stílusa van! Jean Michel is azóta nem ad a külsejére, mióta vele van. Se csíkos ing, se menő piros kabát, semmi. Javítsatok ki ha tévednék, nem azért írtam hogy megbántsak bárkit is, ez csak a személyes észrevételem.