Nálunk sajnos a freewebbel van gond. Egyszer jó, máskor meg nem. A prosi ma már elérhető a Tillignél is, a szokott helyen, Service/downloads menüben. Letöltöm innen is, hátha ez jobb...
Sziasztok! Van valakinek képe az állítólag a keleti fűtőháznál állomásozó M30-ról? Kerestem neten, de csak a wikipediás képet találtam meg... A modellt már láttam (most nem emlékszem ki csinálta), nekem az eredetiről kellenének képek. Ki épített már V100- Br 110-ből Púpost? Esetleg valami jótanács mielőtt belefogok? Köszi! Dani TT.gportal.hu
Nem lehet hogy a Mehano megszűnése miatt kellett a PIKO-val összeállni, ők meg csak úgy mentek bele a közös buliba, ha mást is adhatnak a menetszabályozó mellé? Neked ezt tudnod kell pontosan!!! :)
Bocsánat még egyszer. Nem tudom mi volt a géppel. A beszúrásra nem reagált. Úgy voltam, hogy elküldöm a szöveget, és külön megpróbálom feltenni a képet. Én is meglepődtem, hogy mennyi Szergej lett hirtelen.
masTTertape: kösz a felrakott képeket. A halbi után a "győri kocsi" hallatán a mára nyugdíjjazott alacsonytetős 57-es személykocsikra asszociáltam. Bár furcsán kevés volt a 4500 egy gyorsvonati kocsiért. :-)
vasútTOM: a teherkocsikat az új Tillig kapcsolóval is fogod tudni gyártani? Én (és gondolom még páran) épp állok át az újra. Mondjuk az gondot okozhat, h elvész a kengyelek holtjátéka...
Nem csak annak tűnik, de sajnos tényleg kisebb. A két ablak között pedig vastagabb. Az-az igazság, hogy ez engem nem zavar annyira, inkább a pályakotrók magassága ami jobban szembe tűnik számomra. A Szergejnek azért szép nagy pályakotrói vannak, és elég közel ér véget a sínkoronához. Persze ezt a vonókészülék miatt nem lehetett megoldani. Viszont amit írtál a következőn kipróbálom. Ha nem sikerül szépen, legfeljebb leáztatom a festéket és újrakezdem. Ha esetleg másodjára sem sikerülne megcsinálnom szépre, marad az eredeti megoldás.
A Szergej ablaka sajnos gyárilag kicsit kicsinek tűnik (szerintem). Én egy kis optikai csalást javaslok: Az üvegről a gumiimitációt (fekete festék) leszedve és a kasztnin az ablak kivágását körbe befeketítve az ablak nagyobbnak tűnik (és a ház "húsa" sem oly vastag....).