Tegnap este felé - napi vonat nem indulás miatt - láttam valami 40-60-as jelzést a Nyugatiban, valahol a CiciCenter alatti jelzők valamelyikén. Hogy mit mutatott? Baromi gyorsan villogó S-S. Lehet, hogy gyorsabban, mint a régi 120-as jelzés.
Érdekes, hogy ezt nem reklamálják az mv.-k? Pedig gyaníthatóan jó nagy részben így jön meg arrafelé a kijárat.
Emlékeim szerint valahol az aluljáró felé közelítve lesz a peron, de sajna ez nem pályás topic, így egyből nem tudom mondani a szelvényszámot. Ha jól emléxem, a bal peron szintbeni megközelítésú, az "iparvágányon" keresztül, de pont ezt a szakaszt variálták többször, utólag is.
:-) Ok, csak azt nem értettem, hogy ha az új állomásköz Kelenföld-Nagytétény, akkor attól még lesz-e olyan vonat, ami megáll Albertfalván és Budafok-belvárosnál, vagy ezek mint megállók is megszűnnek?
Bár az, hogy a második vágány mikor épül meg Érd-alsó felé, az eléggé kérdéses, de a többi kb. igen. Annyi, hogy a peronok neve nem így lesz, hanem ABCDE, sorban. Tehát nem A1, hanem A, nem A, hanem B, nem B, henem C, nem C, hanem E.