a fedél hátulján kéne lenni egy függőleges himbának, abba szokták akasztani, ha rá való. a lezárt hely, az normális. némelyik fajta adagolónál oda van téve a bowdenes előtöltés állítót. nem gyártanak 2000 féle házat, valamennyire próbálják ugy csinálni, hogy több modellre is jó legyen
a piros négyzet ne tévesszen meg mert egy régebbi kép és csak ezem volt amit be tudok szurni. azt tudom hogy az elején az az elötöltéses dolog......., a hátulján hova tudom tenni azt nemtom.....mert ahol lennie kellene az le van zárva egy laposvassal meg 2 csavar azt kész..oda kellene vmi szerkezet!
tdi-n van. bosch, asszem 1.9idtdi croma adagolo, 11es elem van benne...., a hátulján van vmi ami le van zárva egy formára vágott laposvassal.....talán oda kel vmi szerkezet?
szia, valószínü ma nem foglakozta(o)m vele,de,ha az akkor nem olyan nagy meló cserélni ugye? --- kb egy fél mm-t lejebb áll az a rész tehát megnyomhatta és asszem azon oldalon a legmélyebb a teknő...
Sziasztok!
Szabi(tdi)barátom mondta hogy irjak erre a forumra itt talán van valaki aki tud segiteni,tanácsot adni… Van 1 84es kocka Ducatóm a rendkivül erős 2,5szopó Argenta dizel motorral BOSCH adagolóval szerelve.
A sztori kb 1 hete kezdődött az első anomáliárol kiderült, akksi és izzitógyertya probléma van,ezt cserével orvosoltam…2napig jó volt…aztán megint rosszul indult de most másképp izzit teker-teker-teker és semmi semmilyen föst sehonnan se kék,se fehér,se fekete…ki derült hogy a g.olaj vissza folyt a tankba,s mivel ezen gyárilag van 1 Ac pumpa(mint 1 zsigulin) igy arra gyanakodtam az hányt be…Ac,tömlők,g.olajszűrő csere…1napig volt jó…rá következő nap megint nem indult a tünet ugyan az ,a gázolaj megint a tankban…le vettem azt a csövet amin az adagoló kapja a tápot,le dugoztam és fel Acztam,mondván tartja e a nyomást…igy tartotta!!!Az adagolóra vissza kötve nem tartja!!!HA VISZONT LE DUGOZOM AZ ADAGOLÓ VISSZA FOLYÓJÁT TARTJA A NYOMÁST ÉS INDUL PÖCCRE!!!
Mi lehet a baja?Kivülröl lehet ezzel valamit kezdeni?
A segitséget előre is köszi!Geri.
nah arra jutottam hogy a GT1749V-met ami román gyártmány volt és tengelytörést szenvedett, GTB1749vk-ra cserélem. délután megyek is egyért. vizet illik bekötni a GTB-re? elektromos geovezérlő labdásra cseréjénél mire figyeljünk? csonkot hegesztetnem kell, és még mire figyeljek? hosszmotorra lesz.
teljesítménybeli változásom nemigen lesz, meg viselkedésbe igaz? se fölfele se le. remélhetőleg ennek nem fog eltörni a tengelye igaz?
Hali. Tudom nem idevaló, de kéne 1kis segitség a " CONVOY " 1978-as fílm zenéjét szeretném +szerezni vagy letölteni, már napok óta a netet bújom de csak fizetős oldalakat találok. Ja aki nem látta NÉZZE+++++ a filmet SUPER JOÓÓÓ.