Köszönöm. Ezért is írtam be, hogy mostani dátummal ez nem jó cikk (eredetileg 2000-ben írta a szerző.) Minden kezdőt elriaszt a mérettől és ez nem jó nekünk.
Remek. Ha nem lenne megoldható, akkor JohnDokinak odaadnám a kamerámat és a stativot a sínek mellé, de szegényke ne menjen már úgy, mint egy serpa.
Ha meg tudod oldani a felvételt, akkor amennyiben miniDV kazettára rögzítesz, akkor javaslom az LP felvételi módot, mert így a 60 perces kazira 90 percet lehet rögzíteni.
Egy statikus szövegfelvételnél (bocsánat ezzel nem az előadást minősítem) nem kell jobb hangi és képi felbontás, viszont ha kicsit túlcsúszik a műsor, akkor is ráfér egy kazettára.
Javaslom a statív használatát és lehetőleg az ajtóval szemben levő faltól. Csak azért, mert így a kamera mikrofonja közelebb van Attilához és nem veszi fel a tömeg nyüzsgését. De rakhatod az ajtóhoz is, csak nehogy felrúgják a későn érkezők.:-))
Neked és rakaTTantunk kollegának üzenem, részemről a felvétel megoldható, amennyiben jogdíjjat nem kell fizetni, és az előadók is benne vannak. A sminkest ki biztosítja? :-)
Sziasztok ! Megint egy kérést kell kommentálnom,Kadocsa Gyula barátom kért meg,hogy jelentkezzem a nevében,a szerdai találkozóra,ő is TT-és öreg motoros !!! A nagy találkozásig üdv mindenkinek..
Ez egy nagyon régi cikk azóta sok minden változott TT-s vonalon. Szerintem a honlap szerkesztője miután felújította a lap küllemét visszahelyezte a cikket, a dátum ezért lehet új.
Nem tudom olvastátok-e az alábbi cikket a WEBZIN-en: http://www.vasutmagazin.hu/?p=144 . Szerintem több pontban nincs igaza a szerzőnek, úgy tűnik mintha egy régi cikk jelent volna meg tegnapi dátummal.
A börzén én is voltam, nekem is az a tapasztalatom, hogy a mi méretünkben elég jó volt a felhozatal. Sok olyan dolgot meg lehet találni, ami hiányzik otthon. Egy kicsit mégis hiányzik valami, börzéről- börzére egyforma a kínálat, új és nagyon régi közte semmi. Azért én is hagytam ott egy kis pénzt ( 01-es NOHAB).
Srácok ez király!! Minden elismerésem Danié! a zacskónyi muksó nagyon talált! Sajnos szomorú, hogy a zsűri, na és persze a világ ennyire tájékozatlan kishazánk vasúti valóságából. El kéne jönniük kipróbálni és máris értékelni tudnák a páratlan precizitással elkészült asztalt. Talán szerencsésebb lett volna bezárt mellékvonalat és állomást modellezni, mert az elnök ha megfeszül sem tudott volna egy vonat sem kőrbe menni. Tekintve nálunk a sín fogyó eszköz!! Mégegyszer szeretnék gratulálni a kategória győzelméhez, legalább mi nem vesszük "viccesnek" a munkáját! Ha lenne róla kép szívesen megnézném.
Voltam ma börzén, és kellemesen csalódtam. Elég rég voltam már (talán mert szűkösnek találtam a TT-s kínálatot), ma is kicsit félve mentem, de nagyon jó volt látni a rengeteg cuccost a mi méretünkben és nem mellékesen mindent megkaptam, amiért mentem. Legjobban talán az összerakatlan Vero fűtőháznak örülök. Mindíg elgondolkoztat, hogyan tudnak dolgok évtizedeket ilyen állapotban átvészelni... :)
Ingyen nem fogadok el semmit! Fával tudok fizetni, jól jön az igy gázválság idején:-))) Komolyra fordítva a szót: Teaháznál van egy csomagom. Nem-e lehetne-e???