SZIASZTOK. ZÁRVA A POSTA , MÉRT CSINÁLJÁK EZEK A BUGYANT AGYÚJAK A PÁNIKOT , A BOLHÁBÓL IS ELEFÁNTOT CSINÁLNAK. ( NEM ÉRDEKEL HOGY AZ ORSZÁG MÁSIK VÉGÉBE NYITVA VAN!!!!!
SZIASZTOK. A FÖLDVÁRY CSALÁD A JÓDOS -SOS GYÓGYFÜRDŐ , MÁSODIK PALATINUSÁT ÁLMODTA IDE .EGY IDEIG MENT, AZTÁN A RENDSZER HAZA VÁGTA . ERRŐL A JOBB NAPOKAT LÁTOTT BÜFÉS KOCSI ÁRULKODIK , MINT A FŐVÁROS SZÉGYENE!!!!
A híres barna képek egyike. Szinte hihetetlen jó minőségben maradt fenn, bizonyára vigyáztak rá. Alig kellet retusálnom, mert annyira jó a kép minősége és ellenálló felülete van. Ha a szőnyeget jól megnézitek, akkor bizony az ismerős, mivel az "Erzsébeti Bringás Versenyző" című képen is ez szerepel.
Az uttörőflottára emlékszik még valaki? Ebben az épületben is voltak ideiglenesen a téli foglalkozások, utána meg a Kálmán u.-i iskolában. Persze amikor jó idő lett akkor meg a Duna parti csónakházban... Én kb 76-77 körül voltam ott aktívan...
SZIASZTOK. ÜDV, EGYKOR ITT A SARKON ,A VIRÁG FÉNYKÉPÉSZ . BARNA KÉPEIRŐL VOLT HIRES . AZ ELSŐ IGAZOLVÁNY KÉPEMET , 1955-BE ITT CSINÁLTATTAM , AZ IS BARNA VOLT. MA MÁR KÜLÖNBÖZŐ SZAKŐRÖK MŰKÖDNEK ITT.