Red Alert... oké, mostantól akkor ők is rajta vannak az ANKF-listámon* ;)
A meccs szerintem is teljesen jól izgulhatós volt, és őszintén szólva én sem voltam abban az állapotban, hogy a minőséget számon kérhetném a csapaton... Viszont remekül mulattunk: minden újvárosi szurkertársnak (incl. Red Alert) mégeccer nagyon boldog 2oo9-et kivánok!
Ez meg itt más, szavazás: http://sportgeza.hu/sport/2008/12/31/keressuk_az_ev_sportjat/?rnd=4665 Látványos :) sport a póló is, szeretem nagyon, de nehogymá ezt is ők nyerjék!!!
Igen, Halnak kijár a dícséret. Jó felfogásban fújta a meccset, nem akart főszereplő lenni.
Azért a büntetőlövéses részt átnézhetné még egyszer a szabálykönyvben, mert elég hülyén nézett ki, hogy a DAB magyarázza el, hoggy ha lemegy a 3-3 lövés akkor megfordul a sorrend.
Ottvan az, csak egy jól irányzott mozdulattal kitakartad őket :) Aki figyelmes láthatja, hogy az 55-ös képen tettél Racko mögé egy nagy kék csíkot. Pont ott vannak :))))
Egyébként én pont lemaradtam az összes képről (barátnővel együtt) :)))
Na igen, egyetértek, max annyi kiegészítéssel, hogy azért a szlovák sor nyomott bennünket rendesen egész meccsen. Szerencsére most csak ők. Mi viszont feltűnően összeszedettek voltunk, kár, hogy még mindig benne van a csapatban a szétesés, és olyankor jön az, hogy üttetjük a gólt az ellenféllel (mondjuk az Újpestnek nem nagyon van rá szüksége, hogy üttessék velük a gólokat).
Én még kiemelném a Halacska és kollégái teljesítményét is, kifejezetten magas színvonalon, jó felfogásban fújtak, nagyon kevés - nem jelentős - hibával. Valahogy így kellene mindig vagy mi...
Én nem hallottam, akkor rám nem vonatkozik? :) Még le is csesztem a szurkertársaimat, hogy miért szidalmazzák az újvárosiakat, szerencsére ez tényleg csak egy elenyésző kisebbség , és remélem, hogy az is marad. A meccs nem hozott valami szép játékot, de nagy volt a küzdelem, a DAB jobban akarta a győzelmet. Az utolsó 10 percben nem sikerült eldönteni a meccset, utána már éreztem, hogy nem lesz meg a győzelem. Hal jó volt, kivéve a büntetőknél jelentkezett káoszban találta fel magát egy kicsit nehezen :) . B.U.É.K. mindenkinek!
Nem tudom, kik ezek, valami új szurkolói csoport, ahogy néztem, egyensáljuk is van, az átlagéletkor kb 12,3 év, annyi közük van az egészhez, mint nekem a szinkronúszáshoz. Ettől persze még roppant sajnálatos a dolog...
Gratulálok magunknak a győzelemért és az Újpestnek is az egy pontjához. Az látszik, hogy ők az első sorukkal jobbak nálunk, más kérdés, hogy az első harmadban a sok ütközéssel és a miskolci altató hatása alatt nem nagyon volt kedvük hokizni. A második harmadban megmutattuk, hogy miért tartunk ott, ahol: két ajándék-góllal visszahozuk a meccsbe az addig semmi különöset nem mutató lilákat, az egyetlen szerencse, hogy szépségdíjas találattal hamar egyenlítettünk. Hasonlóan szép volt Zlocha gólja is, aki imitt-amott elképesztő dolgokat csinált mezőnyben. Aztán a 3. harmadban, az utolsó 10 percben az UTE átállt a kétsoros játékra és ekkor azért nem nagyon volt levegőnk, de kivédekeztük.
Örülök, hogy lila szurkertársaink szerencsésen hazaértek. BÚÉK mindenkinek!
Közvetítő állástól a vendégszektor felé eső rész: kb. 100 fő
A közvetítő állás másik oldala (DAB tábor helye): kb. 250 fő.
nagyjából ennyi. De remélhetőleg Dugó körbefotózott :-)
Két kérdés:
- Ancsin Jani visszavonultatott mezét még mindig mossák? :-)
- Bár azt hiszem már kérdeztem, de nem emlékszem, hogy volt-e válasz: mi értelme van az állóhelyi lelátó hazai tábor felőli részénél a fából készült emelvénynek?
Ritka gyenge meccset játszottunk, a DAB biztos jobb volt mint szokott, de mi abszolút nem tudtunk felpörögni. Fásultan mozogtak a fiúk.
Az első harmadban pedig csak kóvájogtunk a jégen.
Izgalmasnak viszont izgalmas volt, ennyi pozitívumot mindenképp érdemes megjegyezni. Továbbé szép gólok estek (főleg Zlocháé), és szép védéseket is bemutattak a csapatok.
Hosszabbításban már átjutott Rackon a korong de mellé ment. Az meccs"labda" volt.