Megnéztem a gumi adatait A fehér csík 2 cm széles Gumi típus : TOYO 800Plus és M+S jelzés is van rajta A DOT szám (és állapot szerint is) elég régiek, töredezettek és az egyiken szálszakadás is van ezért kénytelen leszek lecserélni (bár már ott tartanák) Érdekes lehet hogy és mikor került az autóra mivel a TOYO home-lapja szerint Közel-Keleten, Ázsiában és Óceániában forgalmazták ezt a típust , Európában nem Lásd alább : http://www.toyojapan.com/new_tires/p_standard.html
Azon morfondírozok, hogy a hamutálat hogy lehetne újra krómoztatni. A problémám ugyebár az, hogy a szegecselést bontani kell-e, vagy le tudják egy darabban krómozni?
Volt más választásom? De nehezítés képpen az egész úgy 3-4mm vastag kőkemény gitt alatt volt, a lemezillesztés, amit lehett látni, az csak egy mélyedés volt dísznek a gittrétegben...
Tudtommal be lehet rakni a hűtött tárcsát. Vagy legrosszabb esetben ki kell cserélni az S1 fékeit az S2 fékeire. Ez egyébként egy elég kedvelt átalakítás, mert az S2-n már 4 dugattyúsak a fékek az S1 3 dugattyús rendszerével szemben.
Azt tudom, hogy az e-type S3 és az XJ S1 első indexe megegyezik. A múltkor jót röhögtem is, mikor az ebayon fent volt ugyan olyan NOS index, az egyik e-type indexként, a másik XJ6 indexként, és az e-type indexnek hirdetett vagy kétszer annyiért ment el:) Sajnos mindkettő amerikai egybe sárga volt, ezért nem licitáltam ezekre. Mert nekem kellene egyébként mind a kettő.
Köszönöm a tanácsot de szerencsére nincs gond a tetővel, 2002 körül is volt restaurálva , és úgy tűnik ez volt az egyetlen dolog amit normálisan megcsináltak. Küldők még egy képet amin jobban látszik a színe.
nem akarok rád ijeszteni, de ha csak egy pici szakadás is van a viniltetőn, inkább bobtsd le és építtesd újra, mert borzasztóan el tud rohadni alatta a tető.
Kössz, meggugliztam, van a közelben, és holnap úgy is megyek vásárolgani, elnézek arra is.
A benzintank egyenlőre marad, nem akarom még bolygatni a kipuff rendszert, és úgy néz ki, az egyik csavarhoz nem lehet hozzáférni, ha fent van a hátsó dob.
Ami fontos volt nekem, azt már látom, nem kell új benzintank.
Háát, ahogy elnézegetem a kipuff rendszert, szinte mindegy, hogy miként szedem le. Itt-ott lyukas, valószínűleg kap majd egy új rozsdamentes készletet.
Szia . A kipuff hoz nics lövésm mert én ott kezdtem a szétszedét és valamiért össze sem volt rakva rendesen, csak úgy látszott .(pld: merci gumigyürűre felakaszva a végdob )