Tudtommal be lehet rakni a hűtött tárcsát. Vagy legrosszabb esetben ki kell cserélni az S1 fékeit az S2 fékeire. Ez egyébként egy elég kedvelt átalakítás, mert az S2-n már 4 dugattyúsak a fékek az S1 3 dugattyús rendszerével szemben.
Azt tudom, hogy az e-type S3 és az XJ S1 első indexe megegyezik. A múltkor jót röhögtem is, mikor az ebayon fent volt ugyan olyan NOS index, az egyik e-type indexként, a másik XJ6 indexként, és az e-type indexnek hirdetett vagy kétszer annyiért ment el:) Sajnos mindkettő amerikai egybe sárga volt, ezért nem licitáltam ezekre. Mert nekem kellene egyébként mind a kettő.
Köszönöm a tanácsot de szerencsére nincs gond a tetővel, 2002 körül is volt restaurálva , és úgy tűnik ez volt az egyetlen dolog amit normálisan megcsináltak. Küldők még egy képet amin jobban látszik a színe.
nem akarok rád ijeszteni, de ha csak egy pici szakadás is van a viniltetőn, inkább bobtsd le és építtesd újra, mert borzasztóan el tud rohadni alatta a tető.
Kössz, meggugliztam, van a közelben, és holnap úgy is megyek vásárolgani, elnézek arra is.
A benzintank egyenlőre marad, nem akarom még bolygatni a kipuff rendszert, és úgy néz ki, az egyik csavarhoz nem lehet hozzáférni, ha fent van a hátsó dob.
Ami fontos volt nekem, azt már látom, nem kell új benzintank.
Háát, ahogy elnézegetem a kipuff rendszert, szinte mindegy, hogy miként szedem le. Itt-ott lyukas, valószínűleg kap majd egy új rozsdamentes készletet.
Szia . A kipuff hoz nics lövésm mert én ott kezdtem a szétszedét és valamiért össze sem volt rakva rendesen, csak úgy látszott .(pld: merci gumigyürűre felakaszva a végdob )
A közeli boltban a "MOTIP csavarlazító spray" -t lehet kapni. 741 Ft volt akkor. Tapasztalatom szerint nagybetűkkel látványosan jelzik a flakonon ha benne van az adalék. Ha gondolod küldők szívesen,itt van Kméten közel.( készek a vizsgák is)
Biztos meg van ragadva- szerintem is- a gumi. Én kínomban leszedtem a tanksapka mögötti krómdíszt amelynek a furatain bedugtam a spray szívószálcsövét és próbáltam megcélozni a csatlakozógyűrűt. Vigyázz sérvveszélyes erőkifejtés kell +.
Szia ! Ha valóban nem fogja sehól csavar akkor szabadon billeg a betöltőnyakon.
A betöltőnyílás és a tank összeillesztésénél van egy gumigyűrű ami igen szorosan összesül a két fém között. Ezt az összetapadást kell széthúzni ,de először inkább megcsavarva megindítani az összeragarásukat( felül vigyázz a festékre a csavarásnál mert csak kb egy centit lehet csavarni) A csavarok furatain csavarlazítót lehet lecsorgatni a gumitömitéshez .(Van olyan tipusú csavarlazító amelyikben van MoS2 ezt rá is irják nagybetűvel) Ü. T.