Azért kellett kicserélni, mert így nagyobbat koppankikl Claudia. De mivel Miki tisztességtelenül szerezte meg az üzletrészt, ezért szerintem Claudia előbb-utóbb hozzá fog jutni, abban 100%-ig biztos vagyok.
Én azt nem értem, miért kellett kicserélni? Clau odaadta Mikinek a Sim kártyát, ő pedig csak szépen zsebreteszi és elsétál vele. Clau semmit nem tudott volna csinálni. És mi van a záras címmel, akiket kihivatott Miki? Az már nem is bizonyíték?
Pedig nem lenne rossz, ha Berényi meghalna, mert akkor vége lenne a sorozatnak, és akkor pl. anyám is értelmesebb műsort nézne, és nem kell elviselnem, hogy ez a fos menjen.
akkor mire cserélte ki a sIM kártyát? Nem az volt hogy dobálta fel azt ami eredetileg az övé volt, majd leejtette és akkor cserélte ki egy mikrózottra. És azt adta Claunak, aki szívott vele. Ez azt jelenti, hogy Miklóshoz visszakerült a SIM kártyája vagy nem?
baszki végleg megtört a varázs, hetek óta először belenéztem és pár perc után borzongva kapcsoltam vissza a jóbarátokra. simi új bringája kibaszott ijesztő, a simtrükknél pedig nincs lejjebb.
Ez már nevetséges. Vagy inkább siralmas. Szerintem ezzel a BK "forgatókönyv írás" elérte a mélypontját. Már kezd paródiába átmenni ez az egész. Kíváncsi vagyok, hogy Leslie Nilsen mikor fog feltűnni benne. Ennél már nincs lejjebb. :(( EH...
Bár szerintem Miki estében fokozott gyanakvással kellene élnie Nórának. Egy csomó oka lehet, hogy miért nem működött a SIM kártya.
1. Az esésnél megsérült
2. Miki kártyája pl Pannonos, a telefon, amibe próbálták pedig nem
3. Miki kérte az elveszett vagy megrongálódott SIM kártya pótlását a szolgáltatónál (erre IRL is van lehetősége), ezért értelem szerűen a régi nem él tovább
4. Egyszerűen csak szokás szerint trükközött valamit, hogy eltűntesse a bizonyítékot