Keresés

Részletes keresés

gepet_vennek Creative Commons License 2008.12.06 0 0 1068
ált 1, max 2 hét alatt megjött mindenkinek, aki az ismerőseim közül eddig igényelte. hol igényelted? lehet, hogy érdemes lenne CIB24-en vagy a fiókban rákérdezni, talán a posta ördöge lenyelte. :)
Előzmény: h99 (1067)
h99 Creative Commons License 2008.12.04 0 0 1067
internetkártya kinek mien hamar jött meg? én már kezdem hiányolni pedig már 3hete igényeltem
napalm. Creative Commons License 2008.12.02 0 0 1065
idén is az év bankja;)
http://cib.hu/cibgroup/cibbank/trophies/evbankja_2008/index?isFlashCompliant=true&session_id=pYKOxtY9ltQ5qvq1d0zyp02l&flashVersion=0&b=64&w=1280&h=1024
gunterland Creative Commons License 2008.12.02 0 0 1064
http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&ei=tgQYSYb7B4L82wKy96DHDQ&q=zeitgeist+addendum+magyar&hl=en

Ez 1 dokumentumfilm a Bankrendszerről, és a pénzügyi intézményekre támaszkodó társadalomról! ajánlom mindenkinek! :D
aned Creative Commons License 2008.11.28 0 0 1063
A TAK kód az, amit szlanyitáskor pötyögtél be a telefonba. Ha nem, menj vissza a fiókba és kérj TAK kódot.
Amúgy internetbankon is lehet aktiválni, ha aktív ez a szolgáltatás neked. Egyébként is célszerűbb ha bemész a szlavezető fiókba, mert nagyon zavaros ez az egész neked úgy tűnik.
A honlspjukon rengeteg az info, csak keress.
Előzmény: h99 (1062)
h99 Creative Commons License 2008.11.28 0 0 1062
Megkaptam a bankkártyám+pin kódom 2 nap eltérés volt a 2 levél közt. Idáig tök örültem(1héttel korábban jött meg a kártya mint ahogy az ügyintéző csaj mondta) igényeltem még 1 internet kártyát is ergo jönni fog még1 boríték?

Jah és még nem sikerült aktiválni a kártyámat. A 4 jegyű telefonos azonosító kód azmi? Probáltam a bank számlaszám utolso 4 jegyét de az nem működik(azt mondták otp –nél a telekód utolso 3 számla szám)

lac77564 Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1061
köszi a választ
gepet_vennek Creative Commons License 2008.11.26 0 0 1060
CIBben két helyen tudsz részvényt venni: Internet Bank (ez a régi CIBes rendszer) és eBroker (ez meg a régi IEB-s rendszer). Ha jól emlékszem talán Classic számlának hívják az előbbit és Investnek az utóbbit. Amikor utoljára néztem, a díjak mindkét rendszeren azonosak voltak.
Előzmény: h99 (1059)
h99 Creative Commons License 2008.11.24 0 0 1059
Kezemben van a kondíciós lista és itt van egy olyan szekció hogy értékpapír ügyletek és ehhez kapcsolódó jutalékok

BÉT en vásárolt részvények vételi és eladási díja telefonon vagy bankfiókon keresztül x%

BÉT en vásárolt részvények vételi és eladási díja interneten keresztül x-y% (ebrokeren kivul van más felület ahol részvényt vehetek pl. netbak?)vagy ez a ebrokerre vonatkozik(pl ebroker havi dij nincs ideirva)

GL21 Creative Commons License 2008.11.21 0 0 1058
Szia,

A kártyád mellett a borítékban szokott lenni egy szép formalevél, abban le van írva minden szükséges infó.
Előzmény: h99 (1057)
h99 Creative Commons License 2008.11.21 0 0 1057

a telefonon/neten aktiváláshoz hol találok infot? mert erről elfelejtettek tájékoztatni.

jah és mien kódok mer ugye a pin majd levéllel jön azon kivül meg aszem 1kódot adtam meg.

h99 Creative Commons License 2008.11.21 0 0 1056

hát igen sajnos (v nem sajnos) de ez az első bank szla-m

a telefonos infot pedig KÖSZ meg a másiaktis

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.20 0 0 1055

1. Amíg te nem aktiválod a kártyát neten vagy telefonon használhatatlan. Aktiválni meg kizárólag a számlatulaj tudja és ő is akkor ha ismeri a kódokat.

2. A telefonos ügyfélszolgálaton lehet a telefonszámot megváltoztatni.

Előzmény: h99 (1053)
eztse Creative Commons License 2008.11.20 0 0 1054
Minden bank így küldi a bankkártyát. (Gondolom neked ez az első)
Előzmény: h99 (1053)
h99 Creative Commons License 2008.11.20 0 0 1053

lenne két fontos kérdésem.

1,.Most nyitottam számlát a CIBnél nektek is ugy volt hogy 2 levelet kuldenek egyikbe a bank kártya másikba pin kod 1nap eltéréssel?jah és természetesen nem ajánlottan kuldik...ezek normálisak?jopénzért természetesen átvehetem a fiokba is!

szoval tök félek h akárki lenyulja a kártyámat és tevékenykedik vele ...

2,. lesz netkártyám is meg be x eltem hogy kuldjenek sms.t a számlamozgásokról

nah most ezt a mobilszámot át tudom változtatni? mert most feltöltőkártyás telom van amit idővel majd lecserélek!

gorgo Creative Commons License 2008.11.12 0 0 1052
Nekem 9kor meg ment.
Előzmény: Törölt nick (1051)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.12 0 0 1051
Reggel óta megint teljesen halott a netbank...
szélzsák Creative Commons License 2008.11.11 0 0 1050

ja és nekem is lakossági számlám van, mindent átutalással rendezek, mert többet vagyok külföldön

szélzsák Creative Commons License 2008.11.11 0 0 1049
Nekem tökéletesen megfelel. Különösen jó az sms szolgáltatása. Azonnal jelzi a ki- és bevéteket. Szerintem korrekt bank.
kano27 Creative Commons License 2008.11.04 0 0 1048
Igen, mert ezek az utalások SWIFT-en keresztül történnek(a CIB külföldi banknál vezetett deviza számlájáról utalnak a fogadó bank külföldön vezetett devizaszámlájára megfelelő összeget. Ezt SWIFT-en keresztül bonyolítják.).
Előzmény: nyman (1046)
farriss Creative Commons License 2008.10.30 0 0 1047
Ezt csak megerősíteni tudom!
Előzmény: SonyH7 (1044)
nyman Creative Commons License 2008.10.29 0 0 1046
kozben kezdem erteni, szal a devizautalasok dijaiban nincs kulonbseg hogy az belfoldi v. kulfoldi, szoval mindketto k. dragan mukodik. Erdekes
Előzmény: nyman (1045)
nyman Creative Commons License 2008.10.29 0 0 1045
Utalalt mar vki cibes euro devizaszamlarol egy masik magyar bank euro devizaszamlajara? Szerintem a cibnel sem tudjak, hogy mennyibe kerul, vagy a magyar bankok jo szokasa szerint lenyuljak a parasztot, majd ha reklamal jovairjak a dolgokat. Ugyis van aki nem reklamal. Nekem a tokom mar lassan tele lesz, hogy mindig minden idiotasagot meg kell utolag reklamalni, mert elbasznak valamit. Ezek neha csak par szaz vagy esetleg 1-2 ezer forintok, de akkor is. Most sem tudjak, hogy mi a mennyi.

Elso levelvaltas:

T. Ugyfelszolgalat!
A http://www.cib.hu/system/fileserver?file=/Kondilistak/01_lakossagi/04_magan_bankszla_080728.pdf&type=related oldalon elerheto kondicios listarol nem derul ki, hogyha a devizaszamlamrol utalok belfoldre, akkor annak milyen dijai vannak. Tudnanak errol tajekoztatni. Koszonom.

Valasz:

Elektronikus úton érkezett levelére reagálva az alábbiakra hívnám fel szíves figyelmét:

A belföldi devizautalás jutalékai megegyeznek a külföldi devizautalás jutalékaival, a pontos kondíciókat tehát az Ön által is belinkelt lakossági kondíciós lista 3. oldalán, a "Bankközi átutalás" sorban találja meg.

Ennek az az oka, hogy a magyar bankok nem állnak egymással levelező kapcsolatban, így az utalt összeg akkor is elhagyja az országot (és külföldi közetítőbankok segítségével ér célba) hogyha belföldre utal másik bankba.

Tekintettel a devizautalás költséges mivoltára és hosszú átfutási idejére - alternatívaként - amennyiben kisebb összegről van szó, a pénztári felvételt (az indító bankból) / befizetést (a fogadó bank pénztárában) szoktuk javasolni.

Üdvözlettel,

A masodik kerdes:

"A tegnapi nap a belfoldi devizaatutalassal kapcsolatos kerdesemre az a valaszt kaptam, hogy annak kondicio megegyeznek a kulfoldi devizaatutalas kondicioival. A teljes levelezest nem tudom idezni, mert nem fer be ebbe az ablakba.

Ugy tudom, hogy az EC 2560/2001 szabalyozas szerint az Europai Union beluli utalasnal a bank nem szamolhat fel nagyobb koltseget, mint a belfoldi atutalasnak a dijai.
Udvozlettel

Valasz

"A tagállamok közötti euró fizetések különleges szabályairól szóló (2560/2001/EK) rendelet az EGT tagállamai közötti, azaz határokon átnyúló, euróban történő azon fizetési műveletekre vonatkozik, amelyek összege nem haladja meg az 50 000 eurót (vagy annak megfelelő svéd koronát).

A rendelet legfontosabb rendelkezése az, hogy az euró fizetési műveletek díjai nem különbözhetnek attól függően, hogy a fizetési művelet belföldre, vagy másik tagállamba irányul. A főszabály tehát az, hogy az intézménynek díjszabásában azonos díjakat kell alkalmaznia a tagországon belüli és a tagországok közötti, azonos típusú fizetési forgalmat illetően. A rendelet ezen túlmenően nem szól a díjak mértékéről.

Bankunk a belföldi és a külföldi devizautalások esetében egységes jutalékot alkalmaz, tehát a külföldi utalás díjára nem számítunk fel magasabb költséget, mint a belföldire.

Amennyiben a téma részletesebben is érdekli, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam az alábbiakat:
- A PSZÁF tájékoztatója az EU-tagállamok közöttin pénzforgalomról:
http://www.pszaf.hu/engine.aspx?page=pszafhu_johatudjuk&switch-content=pszafhu_johatudjuk_20050728_21&switch-zone=Content%20Zone%204&switch-render-mode=full
- A STEP2 rendszer üzletszabályzata az MNB honlapján:
www.mnb.hu/Resource.aspx?ResourceID=mnbfile&resourcename=hunstep2"

Erti ezt valaki? Nekem onlajn csomagom van, igy a belfoldi osszes utalaj dijmentes az internetbankon keresztul. Akkor ingyen utalhatok vegul? Na varom a valaszt. Hiszen Magyarorszag unios orszag, igy ha meg kulfoldi kozvetitessel megy a penz akkor is ingyenes.
SonyH7 Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1044
Ha még aktuális, akkor a CIB-et válaszd!
Én is ott vagyok és a lakossági számlakezelésük hihetetlenül jó és majdnem ingyenes.
Online számlacsomag: ingyen utalás, telefonfeltöltés, részvények, kötvények, betétek adás-vétele egyszerű. Ügyfélszolgálat tökkedves!

Hitelekben a második legjobb, főleg lakáshitelekben. MKB talán 1 picit jobb nála ebben.
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.17 0 0 1043

En jovo nyaron hazatelepulok Kanadabol es a CIB meg az Erste bankot neztem ki magamnak, mert a veluk folytatott levelezbol kiderult, hogy nekik vannak a legkedvezobb valutaatvaltasi feltetelei az en helyzetemben, es mind a ketto van jovendo lakhelyemtol nehany sarokra.

Ti melyiket valasztanatok a ketto kozul?

Zebrán Bambuló Creative Commons License 2008.10.15 0 0 1042

Tud valaki bármilyen elérhetőséget a CIB bank minőségbiztosításért felelős igazgatójához? Akár privátban is jó, email cím is, telefon is, bármi. Egy kicsit kezd velük telelenni a hócipőm, gondoltam kapjanak még egy esélyt, mielőtt a pszaf-nek írnék. Szóval, ha bárki tud ilyen elérhetőséget írja meg nekem legyen olyan kedves. Természetesen diszkréten kezelem a dolgot.

Köszönöm.

Előzmény: Törölt nick (1041)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.05 0 0 1041
CIB-nel az is fura egyebkent szamomra, hogy Devizas utalasnal vmikor vonnak kulfoldi bankkoltseget a partnertol, vmikor meg nem. Ez vajon miert lehet?
Előzmény: mgy (1039)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.26 0 0 1040
Ella..
Előzmény: mgy (1039)
mgy Creative Commons License 2008.09.26 0 0 1039
A citi iszonyú kényelmetlen, az online bank egy sz.r legalábbis a cib után. Régen vagyok már mindkét banknál, de a cib elmondhatatlanul lecsúszott az összeolvadás óta.

Fantasztikus választ tudtak kieszelni a citi ingyenes számlacsomagjára. Ma utaltam cib számláról cib számlára, bankon belül ugye, sikerült rá tranzakciós költséget terhelni. Hát kapják be.
Kalap, kabát, számla lezár...
Előzmény: kano27 (1037)
kano27 Creative Commons License 2008.09.04 0 0 1037
Én is ezen a megoldáson gondolkodom(törölgetés). De azért valljuk be, ez elég fapados megoldás lenne. Minden banknál van valamiféle biztonsági kód, aláíró jelszó, stb. Miért nem lehet ezt megcsinálni itt is... Már csak ez tart vissza a Cititől.
Előzmény: Törölt nick (1035)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!