Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Én nem mondanám. Azért nem, mert úgy általában áruló csak az lehet, ki közénk tartozik, a mi közösségünkből való. Mohácsi Viktóriára ez nem igaz, soha nem volt magyar, nem is mondta ezt magáról, nem is viselkedett úgy. Ráadásul a szadi jelölte EP képviselőnek, ennek megfelelően a magyarokat jelölte meg mindig is legfőbb ellenségének, és soha nem képviselt minket, a mi érdekeinket.
Magyarán egy magyargyűlölő cigány sovinisztára nem mondanám azt, hogy hazaáruló. A sajátjait ő nem árulta el soha, csak éppen ki nem állhatja a magyarokat.
Nem, az itt a baj hogy a miniszterelnök nem szólította fel azonnal hogy 24 órán belül jelenjen meg a Parlamentben és nyújtsa át a bizonyítékot a belügyminiszternek a sajtó képviselői előtt, ellenkező esetben mondjon le képviselői mandátumáról vagy kezdeményezik visszahívását. Na az itt a baj hogy ez nem történt meg.
Ilyen gagyi a webforditas? Petrol bomb nyílván bezines bombát jelent, a napalm az napalm angolul is. Sőt, a BBC korrektül járt el, mert a magyar sajtó Molotov-koktélnak mondja holott a támadást valóban benzines bombával/benzinesüveggel követték el, nem Molotov-koktéllal. Ez utóbbiba kevernek ezt-azt.
Amúgy a BBC leírja, hogy nem ismert hogy valójában kik követték el és miért. Ami téves dolog van benne az a magyaroroszági emberek idézték, de azokat hivatásból idézik. Magyarul ha nem ilyen mocskos hazaárulók lennének a magyarországi cigány szervezetkben, akkor nem úgy nézne ki a cikk alapján Mo, mintha naponta gyújtanák fel cigányok házait rasszista indítékból. Én személy szerint elvárom a Magyar Államtól, hogy lépjen fel a Mo lejáratását eredményező emberekkel szemben.
,,..– Félünk. Fél mindenki – jellemzi a jelenlegi helyzetet Balogh Bálint, aki a napokban költözött gyermekeivel Nagycsécsre." http://www.boon.hu/hirek/borsod-abauj-zemplen/cikk/felunk-fel-itt-mindenki/cn/haon-news-fcuweb-20081104-0227559051
Na,remélhetően széles körben elterjed ez a félelem a ziták között. Egyrészt ettől talán csökken a parasztok folyamatos meglopása,az erdőírtások mennyisége,a többségiek megfélemlítése. másik oldalról meg csak szokják nyugodtan,mit érezhetnek a nem cigány falusiak esténként.
,,Ki kell hirdetni, hogy 10000 cigányt élete végéig havi egymillás jövedelemmel eltart az állam a többinek + semmi. De csak a túlélőket... :P Rendezzék le egymás közt..."
Ezért írtam a 200217-esben, hogy a fehér rasszizmus racionális a számunkra, ha úgy tetszik ellenrasszizmust vetünk be. Szó se róla, nem túl elegáns, no de ha a túlélés a tét akkor ne kényeskedjen az ember.
Az mégsem járja, hogy a cigányok csicskái legyünk, avagy másodrendű állampolgárok, méghozzá faji alapon. Akkor inkább már rassziták, azzal együtt, hogy szerintem is hülyeség, de ha csak így lehet, akkor így kell csinálni. Inkább legyük rasszisták, mint szolgák.
Nem gondolja másképp, én egyet értek vele. Én technikailag próbáltam arra rámutatni, hogy nem vethető össze az éven túli mutató egy mondjuk 1-2-3havi gyors kölcsönével.
Erre eccerű a megoldás. Ki kell hirdetni, hogy 10000 cigányt élete végéig havi egymillás jövedelemmel eltart az állam a többinek + semmi. De csak a túlélőket... :P Rendezzék le egymás közt...
Csak hát tetszik vagy sem nekik, ez biza nem járható út. Amúgy sem sima az út amelyikre ráléptek egyes rétegek, és ahogy haladnak előre egyre nagyobb és nagyobb rögökbe botlanak, egészen addig, amíg elesnek, de már nem tudnak felállni, hogy folytathassák a nagy "utazásukat"...
Jó kérdés:-) Bár a muszlimok soha nem szorultak rá másra, semmiféle állami újraelosztáson való élősködés nem jellemezte kultúrájukat, ami a másik csoport esetében viszont alapvető, a létfenntartás záloga. Ezért valahogy ők meglesznek az olajbőség végesztével is szvsz, hisz soha nem jellemezte őket parazita életmód. Ugyan a Nyugat jóléti államaiban ezt látni, de valszeg ez csupán a hülyeség kihasználása, a könnyebb út választása. De ugye immár évezredes példákat tudunk felhozni a muszlimok esetében, hogy -bár nem olyan hatékonyak mint az atlanti civilizáció- nem szorulnak élősködésre, ez csak a Nyugat-Európába települt kisebbségük esetében igaz, de a meghatározó nagyobb részre ez soha nem volt jellemző.
Lefogadom, hogy ha a magyar gárda csinálta volna, akkor tojna mindenre, mert már merev részegen horkolna a 6 üveg pezsgőtől, amik hónapok óta be voltak hűtve... 2 büfögés közt pedig a deliriumos álmában, elhagyja egy szó halkan a száját : na végre!