Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Tömegverekedés ??? Hol ? Életemben nem hallottam erről, főleg roma bálok környékéről nem... Micsoda rasszizmus...fujjj...még hogy tömegverekedés...a belem kijön mindjárt, ettől a náciszagu hozzászólástól...
Ne is mondd.Az egyik roma zenész ismerősöm haknizni szokott,hívják ide,hívják oda.Egyedül roma lagzikra nem hajlandó elmenni,mert ott mindig kitör valami balhé.Neki meg el kell húzni,aztán se pénz,se semmi.Utólag meg semmit sem lehet behajtani rajtuk.A kaja szállítók sem csípik őket,mert nem szeretnek fizetni,tisztelet a kivételnek.
Nekem pedig teljesen mindegy, hogy miféle "pedagógusnak" hiszed magad mindaddig, amíg gyerekek közelébe nem kerülsz. A kutyakiképzőbe sem lennél alkalmas, nem hogy iskolába.
Nos igen, bizony, hogy szükség van/lenne a tanfelügyeleti rendszer kiépítésére. Az olyan semmirekellők, akik "pedagógusnak" vallva magukat így okádnak a fórumokon mint te, azok mit tehetnek a HHH gyerekekkel?!
Vagy úgy véled, hogy a szülőknek semmi köze ahhoz, hogy a magadfajta mit csinál?
Szállj le a magas lóról, mert még leesel róla, aztán meg lócitromos lesz az orrod.
Fáradunk Amon. Ehhez vedd hozzá a folyamatosan romló helyzetet, és azt hogy olyan "szakértők" ügyködnek a témán akik Teréz Anyából is nyolcadik utast csinálnának rövid idő alatt. Mit mondhatnék még a mai nap után? Megértem az aggodalmad.
Á dehogy, csak az a baj az álmodozással, ha az én zsebemre megy, mint most az IMF hitel. Valahogy ezt nem (az általam nem különösebben szeretett OV) hozta össze...
Mert a segélyek csökkentése az nem fér össze Ferenc lelkismeretével. Inkább a dolgozókat szívatja újra...
Nekem minek kéne borsóültetvény? Én dolgozom, meg is vehetem ha kell. De megsúgom...van ám vetemény. Pedagógusi fizetésem mellé hogy még keressek éppen most fejeztem be a magántanítást, amit ma kisebb szünetekkel dél óta műveltem. Számlára nyomom, hogy legyen miből etetni a te kölkeidet is. De nem sokáig.
Az, hogy szakmailag te mit gondolsz rólam, nekem nyolc, lájf. Több indokom is van rá, egyik: ki vagy te, hogy bírálj? Senki. Egy eltartott, aki abba a kézbe sz*rik amelyik eteti.
NNa! A férjem totál balliberális, én pedig alapvetően jobbos vagyok, de azért vannak roma barátaim. (nem sok mindössze kettő) Most meg lettem hívva egy bazi nagy roma lagziba, ahova a férjem nem tud jönni. (külföldön lesz dolga) Most térden állva könyörög nekem, hogy ne menjek el a lagziba, mert félt. Én meg húzom a fejét, hogy milyen előítéletes...
Mert mint magyar, alapból rasszistanácifasiszta vagy, plusz a bűnös nemzet traumáját nem tudod kiheverni, a trianoni sokkot nem tudod feldolgozni, benned van a kommunista henyélés csírája, nem látod át nagy vonalakban az egészet, teljes mértékben kitagadó vagy, azaz csak magyarokat fogadsz el magad mellett, meg csak... Érted ??? Mert én sem...
Olvasva eszmefuttatását, Karinthy után szabadon a "jó tanuló felel" jutott eszembe. Az emberi együgyűség önmagában veszélytelen. Ha viszont "tanulmányok" támogatják, médiafigyelem övezi, butítani és pusztítani fog. Önök így nyugtatnak és butítanak, miközben a jóságost, a megértőt, a pc-t, az objektívet, a "tudományost" játsszák.
Egy nevenincs paraszt ember az egyik videón a következőt mondta a helyi cigányságról: "ezek itt mindent el fognak pusztítani". Nem olvasott egy kumma elméletet sem egész életében, csak leszűrte mi folyik a környezetében és "extrapolált". Ebben több valóság volt mint az ön kérdezz-felelekében összesen.
További jó elmélkedést kívánva(minél távolabb a practisetól), maradok áhítattal: egy tanulatlan paraszt.
Amikor kellőképpen lemocskolod a HHH gyerekeket akiket a gondjaidra bíztak, utána bizonyára birtokod széléről, hintaszékedből szemléled zöldellő borsóid növekedését, amely - "pedagógusi" fizetésed mellett - átsegít roppant nehéz anyagi helyzeteden. Sőt, amennyiben nem jön aszály, nem jön jégverés, nem jön özönvíz, busás hasznot produkál.
Várjuk beszámolód borsóültetvényed ez évi eredményeiről.